Zacapa drinks, snacks og Ida Corr
Zacapa rom havde inviteret på intimkoncert med seje (og vildt lækre – også i virkeligheden – )Ida Corr i torsdagsa til deres event Nuet. Her handlede det om at være tilstede i nuet, droppe mobiltelefonen og uret, ikke konstant instagramme og facebooke, men i stedet være fuldstændigt til stede og nyde situationen – nuet.
Vi startede med et væld af drinks på Bar de Coco i Studiestræde, hvor bartender Jonas Brandenborg Andersen shakede derud af. Han blev nr. 5 til sidste års store bartenderkonkurrence, World-Class. Min favorit af drinksene var Zacpa by Corr, som Jonas og Ida Corr har udviklet sammen. Den får I opskriften på nederst. Den var frisk og let boblende fra champagne med god sødme og eksotisk præg.
Der var snacks fra den svenske kendiskok, Edin Dzemat (mega sjovt kendt som Kock-Zlatan i Sverige). Han lavede bl.a. små sprøde skaller fyldt med kartoffelpuré med masser af friskrevet trøffel over. Der var også nuttede små hindbærroulader, som var utroligt nemme at spise mange af. Ahem.
Arrangementet var faktisk gratis – via Billetto kunne man hente gratis adgangsbilletter til drinks, snacks og den hyggelige intimkoncert, som Ida Corr gav nede i kælderen. Jeg stod 1½ meter fra hende og blev meget betaget af hendes lækre stemme og dejlige udstråling. Det var i sandhed en intim koncert – på en måde lidt grænseoverskridende at stå så tæt på en sanger, der giver alt af sig selv. En virkelig skøn oplevelse.
Zacapa by Corr
40 ml Ron Zacapa 23
20 ml limejuice
20 ml sukkerlage
3 stænk Angostura
Mynteblade
Champagne
Shake alt undtagen champagne med is. Strain ned i champagne coupette. Top op med champagne.
No Comments