Vores bryllupskage og lidt om Sukkertoppen

Vores bryllupskage og lidt om Sukkertoppen


Foto: Simon Knudsen

Der var selvfølgelig også en fabulous bryllupskage til vores dejlige bryllup. Den stod konditor Mark Hermann for. Ham har jeg været fan af lige siden jeg smagte hans kager første gang Nimb Bar og derefter på Store Kro i Fredensborg. Nu har han åbnet sin egen butik og værksted i Søborg, hvor han hver dag producerer petit fours, flødeboller og kager til både private og erhverv. Alle er velkomne i butikken, som ligger lidt hemmeligt i et industrikvarter i Søborg, så man skal måske lige tjekke et kort, for at finde det.

Mark gør sin tv-debut i aften i andet afsnit af TV2 programmet Sukkertoppen (med Mette Blomsterberg som vært) og jeg skal klart se med! Mark er nemlig både sød og dygtig og jeg hepper på ham. Mon ikke Otto også får lov at være sent oppe i aften – han elsker kageprogrammer, den lille skat.

To uger før brylluppet besøgte jeg Mark i hans værksted for at snakke kagen igennem og for at se, hvad han gik og lavede. Denne dag lavede han chokolader og jeg fik lov at smage dem ALLE SAMMEN.

Mark bruger de skønne Fairtrade-mærkede chokolader fra Original Beans, som er virkelig god chokolade og altid sjove at spise. De er enten økologiske eller vildtvoksende og støtter lokale små kakaobønder i fjerne egne af verden. Det er ikke så mærkeligt, at Marks petit fours og kager bliver gode, når råvarerne er af så høj kvalitet. Chokoladepladerne kan man også købe i hans butik og online.

Mark tegnede alle lagene på kagen og kom med spændende forslag som jeg var helt med på. Den skulle være med hindbær, fordi Peter friede til mig, mens vi plukkede vilde hindbær (som senere blev til kærligshedssyltetøj – kick ass godt!). Og så selvfølgelig chokolade og alt muligt andet godt. Den blev VIRKELIG god. Både frisk og chokoladet og nøddet og alt muligt.


Foto: Simon Knudsen

Uden jeg vidste det, havde Peter købt et lille Lego bryllypssæt, som han og Otto samlede uden jeg opdagede det og satte foran kagen (man kan måske lige skimte den mellem Otto og kagen). Det var så fint, for Peter og Otto er Lego nørder. Søde nørder 🙂 Som man kan se, glædede Otto sig rimelig meget til at spise af kagen…


Foto: Henrik Haaning

Og her er der så et stykke af kagen, så man kan se de fine lag. Det var så stort et hit og den blev næsten spist helt op. Mark var der selv og sætte kagen op og skar den ud til os, så alle fik smukt udskårne stykker og kagen blev behandlet med behørig respekt. En helt perfekt bryllupskage! Tak til Mark Hermann og pøj pøj i Sukkertoppen og med din nye butik. Vi holder med dig!

1Comment

Post A Comment

  • Lone Schmidt
    Posted at 19:23h, 17 juli Svar

    Meget flot kage!
    Åhh I lavede samme elegante nummer som vi gjorde! Kvinden har solidt greb om kniven og manden lægger elegant sin hånd ovenpå! Så feminint 🙈🙈🙈