Voksen kaffemilkshake med rom og Kahlúa

12 apr Voksen kaffemilkshake med rom og Kahlúa

Annonce i samarbejde med Moccamaster

Går du og spekulerer over kommende påskefrokoster, så har jeg en knaldgod dessertidé til dig her. Eller – det er lidt en blanding mellem en cocktail og en dessert, så børnene må lige springe den her over. Jeg har nemlig fået mig en fin himmelblå kaffemaskine fra Moccamasters nye forårskollektion med pastelfarver. Jeg bruger den selvfølgelig til hverdag, men jeg leger også lidt med den i forhold til at bruge kaffe i diverse drinks. Dette er første indslag af slagsen.

Man kan nemlig sagtens bruge kaffe i kolde drinks og efter en stor påskefrokost eller andre middage har man måske ikke lige brug for en tung kage. Hvis vejret holder sig artigt, så er det perfekt at servere en iskold, boozy kaffemilkshake til at afslutte måltidet med. Jeg er i forvejen vild med kaffeis, så den her shake er lige i øjet. Og så med et skvæt rom og Kahlúa – ahmen altså. Så tasty!

Kaffen laver du på forhånd, så den har tid til at køle af, og så er det ellers bare at fyre det i en blender og måske lige pynte med lidt flødeskum og vupti, så er der lækker voksen-alko-dessert med kaffe!

 

Kaffemilkshake med rom og Kahlúa

2 pers.

1½ dl kold kaffe
300 g vaniljeis
40 ml mørk rom
40 ml Kahlúa
flødeskum og evt. kaffebønner til pynt

Kom kaffe, vaniljeis, rom og Kahlúa i en blender og blend til en tyk milkshake. Hæld på kolde, høje glas og pynt med flødskum og evt. knuste kaffebønner.

3 Comments

Post A Comment

 • Jenny
  Posted at 15:56h, 19 april Svar

  Namme nam, børnene kan få pynt selv is.

 • Mia
  Posted at 10:53h, 12 april Svar

  Holy moly, det ser lækkert ud. Har du overvejet at lave en pop-up restaurant hjemme hos dig selv? :o)

  • Mira Arkin
   Posted at 12:54h, 12 april Svar

   Tak, Mia!
   Haha – måske en pop-up alko-milkshake bar? Den eneste i Holte 😀