Vinsmagning på Ved Stranden 10

Vinsmagning på Ved Stranden 10

Ved stranden 10

Jeg vil lige dele en utroligt overskudsagtig oplevelse med jer. I onsdags var Peter og jeg til en lille vinsmagning, nemlig den ugentlige onsdagssmagning på den dejlige vinbar Ved Stranden 10. Vi havde Otto med – heri det overskudsagtige – og det gik over al forventning. Han er et lille englebarn, og sad og hyggede sig, mens far og mor smagte sig gennem nogle Riesling 2011 fra både Østrig og Tyskland.

Til smagningen købte vi et bræt med lidt lækkerier på: Øverst en vildt lækker og silkeblød coppa, papirtynde skiver af kantarelpølse, gåserillettes (som Otto smagte og godt kunne lide), så var det vistnok et par stykker af Arla Unikaosten Havgus og til sidst lidt Troldhede Ask – også en Unika ost, som Otto – det vidunderbarn – også godt kunne lide. Jeg er helt objektiv her, naturligvis!

Ved Stranden har onsdagssmagninger hver uge – også i dag. I dag er temaet Burgenland i Østrig, hvor Uwe Schiefer fortæller om druen Blaufränkisch. Smagningerne er åbne og kan gøres på både kort og lang tid, og man kan bare drysse forbi fra kl. 17, så I kan sagtens nå det. Super hyggeligt!

Her kan I selv se, hvor dygtig Otto er til at være med mor til vinsmagning.

_1060065s

4 Comments

Post A Comment

 • Gastropassion
  Posted at 00:04h, 22 februar Svar

  Ved Stranden er også et dejligt sted. Vi kommer der næsten altid når jeg er i KBH – det sker bare for sjældent desværre.

  Hvad måtte i slippe for lækkerierne på brættet ? 🙂

  Bh
  Mikkel

  • Mira Arkin
   Posted at 09:19h, 22 februar Svar

   Det var faktisk lidt halvdyrt. 250 kr. Men det var gode sager.

 • Kasper Bergholt
  Posted at 18:04h, 20 februar Svar

  Dejligt at yngstemand var smageklar! Men hvilke vine nød I?

  • Mira Arkin
   Posted at 14:37h, 21 februar Svar

   Vi drak bl.a. Loimer, Julian Haart (rigtig spændende) og Keller. Og flere andre, men skrev det ikke ned og kan desværre ikke huske det, kære Kasper.