
Vind lækre fiske- og grøntkasser fra Skagenfood
– SPONSORERET INDLÆG –
I har nok bemærket, at jeg spiser en del fisk for tiden. Det er fordi jeg hver uge får dejlige kasser med frisk fisk og økologisk frugt og grønt fra Skagenfood leveret til døren.
Nu har du også mulighed for at prøve kasserne fra Skagenfood, for i samarbejde med dem kommer nemlig denne giveaway, hvor du kan vinde 4 leveringer af de samme kasser, som jeg modtager. Dvs. den kasse der hedder Luksus + Laks og grøntkassen med økologisk frugt og grønt.
Du kan se på billederne ovenfor, hvad der f.eks. kan være i kasserne. Hver uge får man 600 g dejlig dansk laksefilet og 600 g af sæsonens finere fisk eller luksusudskæringer af mere almindelige fisk. Alt det, jeg har fået, har været af utroligt høj kvalitet. Altid super frisk og flot behandlet uden spor af ben. Det sammen gælder for kassen med frugt og grønt, hvor alt er 100% økologisk og altid af meget fin kvalitet. Otto elsker at være med til at pakke kassen med frugt og grønt ud. Hver onsdag morgen sidder han på køkkenbordet og “hjælper” mig med at pakke ud, dvs. forsøger at tage en lille bid af alle ting…
NB! KONKURRENCEN ER NU SLUT.
Sådan deltager du
Skriv til mig nedenfor i kommentarfeltet, hvad din yndlingsfisk er, eller din yndlingsret med fisk. Jeg kan nok ikke begrænse mig til en enkelt – der er så mange lækre ting. Men som jeg siger i interviewet om mig på Skagenfoods side, så er det svært at slå et stykke skindstegt hvid fisk med beurre blanc og friske ærter. Hvad synes du selv?
Du kan kun deltage én gang i konkurrencen, og kun hvis du har adresse i Danmark. Skagenfood kan desværre ikke levere til ikke-brofaste øer.
Jeg trækker den heldige vinder på mandag d. 31. marts kl. 10. Vinderen får direkte besked.
caroline have
Posted at 15:00h, 10 aprilmmm, det må være en thailandsk fiskekarry, med en form for hvid fisk! Virkelig lækkert! puha, tror faktisk jeg vil lave det til aften 😉
Mette
Posted at 17:26h, 06 aprilDet bedste jeg ved er varmrøget laks. Elsker konsistensen, duften og smagen. Bruger det ofte i salater og giver en fantastisk smag. Gerne sammen med lidt kartofler, blegselleri i salaten så bliver det ikke bedre 🙂
Mia
Posted at 22:08h, 30 martsDen bedste fiskeret jeg noglesinde har spist var lækre saftige stykker havtaske med en blomkålspure. Lyder enkelt – men det var VIKELIG lækkert. Det var en forret – og den endte med at fylde samtalen ved hele bordet, hele aftenen 🙂
Michelle l
Posted at 21:56h, 30 martsEn hel grillet makrel, skindstegt multe, eller jomfruhummerhaler med hjemmerørt mayo og godt brød !
Mona Lund
Posted at 21:24h, 30 martsJeg er en sucker efter laks;)
Maiken Bundgaard
Posted at 21:14h, 30 martsDet er svært at pege på én bestemt ret med fisk, som er min yndlings – elsker generelt fisk i alle afskygninger! Men en af de absolutte favoritter må være et lækkert stykke laks serveret med friske grønne asparges, nye danske kartofler og hjemmelavet hollandaise. En skøn ret når aspargesne og kartoflerne begynder at komme frem herhjemme 🙂
Jytte
Posted at 19:52h, 30 martsEn dejlig fiskelasagne måske både med laks og hvid fisk er i top, sammen med mange andre dejlige fiskeretter.
Julie Hyld
Posted at 18:51h, 30 martsEj, hvor lyder det lækkert.
Efter jeg flyttede hjemmefra og begyndte at studere er det bare blevet svært at få råd til fisk flere gange om ugen (udover makrel i tomat og dåsetun..)
Jeg elsker lys fisk, som torsk, pigvar, lyssej osv.
Og så til forår er det jo skønt at få med nogle asparges, ærter, fenikkel.. og selvfølgelig er det jo lækkert med beurre blanc. Men bare noget delikat og skønt til det fine lyse fisk.
.. bliver helt sulten.
Anne-Marie Andersen
Posted at 18:35h, 30 martsEr vild med laks både stegt helt enkelt med salt og peber, og i en lasagne med spinat.
Kh.
Anne-Marie
Annette
Posted at 18:07h, 30 martsÅhh,fiskesuppe er toplækker, Jeg elsker også muslinger tilberedt på alle mulige måder og når jeg er en rigtig gris,fish and chips!
Mette
Posted at 14:44h, 30 martsPandestegt pigvar med brunet smør, nye kartofler og rå mængder dild – UHM! 🙂 min mail er mkgroennegaard@gmail.com 🙂
Christina
Posted at 01:11h, 30 martsUh – det lyder lige som noget, jeg supergerne vil vinde.
Med en depression er det med mad ret uoverskueligt, både at finde på, købe ind og lave. Så “mad på dørtrinnet” vil være lækkert!
Min yndlings er hummerhaler ( og stenbidderrogn, moules frites og en rå laksetatar 🙂
charlotte g
Posted at 01:11h, 30 martsLige for tiden er den lækreste fiskeret Fish and Chips med sauce tatare. Retten skal være hjemmelavet eller lavet med gode friske råvare
Vh Charlotte G
Christina Laursen
Posted at 23:08h, 29 martsMin yndlings fiskeret er ovnbagt torsk med svampe, med frisk pasta til. Samt en god tomatsalat til.
Christina Røndrup
Posted at 21:50h, 29 martsPandestegte knurhane fileter synes jeg er så skøn en spise og så bliver jeg aldrig
træt af en gang moules mariniere
Når min mor er på besøg fra Jylland( og altid laver fisk) er det ofte stegte sild med bløde løg og sur sød sauce, mine tre børn guffer altid i sig, det synes jeg er fantastisk
Katrine
Posted at 18:39h, 29 martsMin fars fiskesuppe, eller min farmors rødspætter vendt i rugmel og stegt i masser af smør ELLER paneret havkat med citron!
Anne Mette
Posted at 16:42h, 29 martsEn lakseside druknet i citron, olivenolie og flagesalt har bare så meget mums-faktor, at det altid vil være min yndlings-fiskeret, selvom havtaskekæber stegt i smør og kapers nu også altid er godt, og tager toppen af den hummer-lyst man jo af og til får!
Michael Teller Aas
Posted at 15:47h, 29 martsJeg tror min yndlingsfiskeret er bouillabaisse. Måske fordi jeg normalt kun får det nede i Sydfrankrig.
Signe
Posted at 14:31h, 29 martsDe kasser dér, de ser simpelthen så lækre ud! Jeg får desværre ikke spist nok og ny fisk i hverdagen, men det ville sådan en kasse jo kunne ændre på. Favoritten er dog stadig den klassiske helstegte rødspætte med nye kartofler og masser af persille.
Marianne Ingvorsen
Posted at 14:27h, 29 martsAlt fisk, ELSKER fisk og skaldyr.
Nyfanget rødspætte med nye kartofler og persille, pasta med muslinger, tuntatar…….
Altid klar på at prøve noget nyt og spændende, om det er dansk, traditionelt , eksotisk eller noget helt andet er ligemeget, bare det er godt tilberedt 🙂
Birte
Posted at 12:25h, 29 martsUhm, vores ynglingsfisk er søtunge – blot meunierestegt med tilbehør af nye kartofler og panden svunget med smør, olivenolie og citron. Lækkert, enkelt og raffineret!. Skærising er næste højdespringer her i huset!
Morten Larsen
Posted at 08:14h, 29 martsMin yndlingsfisk er helleflynder på et stykke rugbrød.
Mvh. Morten Larsen, Søndergade 19, st., 4690 Haslev
Signe
Posted at 02:12h, 29 martsÅh et svært spørgsmål. Lige nu er min yndlingsfisk stenbidderen for sin rogn der er så fin og elegant. Men røgede makreller, helstegte rødspætter, er også favoritter. Måske man endda kunne lære nye at kende med sådan en fiskekasse til at supplere SU’en?
Dejlig konkurrence!
Sofie K
Posted at 23:36h, 28 martsPighvar med hollandaise, laks på alle tænkelige måder, pandestegt rødspætte, søtunge med smør, citron og kapers osv. Der er så mange.
Liv
Posted at 22:18h, 28 martsLaks! En god fed laks er det bedste 🙂 Om det er en hel langside varmrøget i grillen, spicy thai laksedeller eller en filet i en omgang pasta – jeg er fan!
Lotte Lang
Posted at 20:27h, 28 martsSkrubbefilet fra Limfjorden. Stegt på et stykker lækkert rugbrød.
Louise
Posted at 17:41h, 28 martsEj, det er godt nok svært at begrænse sig, da der findes så mange lækre retter med fisk, men jeg tror nok min favorit bliver store, friske tun-bøffer, vendt i sorte og hvide sesamfrø og lynstegt på en pande. De skal næsten kun lige nå at røre panden, for de skal jo være helt rå i midten 🙂 Dertil en salat af nye danske kartofler og asparges vendt i en god, hjemmelavet pesto. På en altan, med et glas kølig hvidvin og så bliver det næppe mere sommer i Danmark for mig 🙂
Anne kristensen
Posted at 17:00h, 28 martsUhmm elsker fisk. Men elsker nok allermest et godt stykke laks bagt i ovnen med basilikum- eller oliven pesto. Hertil gerne nye kartofler med grønne asparges og en græsk salat. En rigtig sommermenu
Michael Hejl
Posted at 16:19h, 28 martsEn af mine favorit fiskeretter er helt klart en klassisk stegt rødspætte med persillesovs og nye kartofler.,
Helle Marianne Pedersen
Posted at 11:01h, 28 martsVi elsker fisk. Mine favoritter er filetter af f.eks. torsk, multe, lyssej m.v. og helst som sprødstegt med en lækker sauce af hvidvin, smør og kapers. En lækker fiskesuppe er heller ikke af vejen :O) Uhm bliver helt sulten efter fisk.
Anne L
Posted at 09:00h, 28 martsElsker al slags fisk og skaldyr, så der er mange favoritter.. Bisque af jomfruhummer, fish curry, hjemmelavet sushi, lakse tartar, hjemmelavet fish and chips.. uhmm.. Jeg må vist en tur forbi den lokale fiskehandler i dag 😀
Mille Astrup
Posted at 08:59h, 28 martsUh, det vil jeg gerne prøve.
Gælder skalddyr? Fordi jeg elsker elsker når vi i mit sommerhus laver friske jomfruhummerhaler på den store jernplade over bålet, med hvidløg og forårsløg først, så hvidvin, og så hummerhalerne! Og så med en skefuld krydret cremefraice til! UHM!
Hvis det skal være en fisk, så ville jeg ønske jeg kunne genskabe den hele fisk (red snapper) jeg fik, pakket med krydderier og stegt i bananblade på Bali! Det var helt vildt godt!
Mille
Anders C.
Posted at 08:58h, 28 martsSøtunge dampet med hvidvin, citron og krydderurter.
Terese
Posted at 08:23h, 28 martsMmm… fisk er godt 🙂 Og jeg elsker især og har skønne barndomsminder om den bornholmske ret “kogt torsk med gudhjemmedyppa”!
Mette k
Posted at 07:46h, 28 martsEr opvokset ved Vesterhavet, og derfor står frisk fisk mit hjerte meget nært! Men min favorit sommer fiskeret må absolut være mørksej i foliepakker på grillen, med dild, citron, hvidvin, tomat og andre lækre sæson grøntsager. Sammen med denne skønne fiskeret vil jeg spise nye danske kartofler eller slatbagte kartofler 😀 nu blev jeg helt sulten efter fisk bare ved tanken 😉
Bibi
Posted at 07:24h, 28 martsJeg elsker fisk, men er ret traditionel på det punkt. Laks i en kombination med spinat er min favorit. Og så er stenbiderrogn med rødløg den bedste forret jeg kan få.
Pia H
Posted at 04:51h, 28 martsWau for en skøn give-away 😀
Min klare favorit er dobbelt paneret havbars med nye kartofler og persillesovs… men torsk i karry og kokosmælk er nu heller ikke dårligt 😀
Louise
Posted at 23:46h, 27 martsJeg ELSKER pighvar! Jeg er også helt vildt med laks, både røget og i steakform.
Jeg har ikke en særlig ret med fiskene, som jeg holder mere af end andre, men jeg kan godt lide når det er holdt ret simpelt, fx stegt laksesteak med frisk pasta og en god salat til. Så er laksen laks og det er jeg vild med.
Maria Suh
Posted at 23:12h, 27 martsSådan en rødspætte man selv har stået og ventet på ved stranden sammen med bedstefar og set kutteren komme ind. Stå der sammen med de andre og købe friske fisk direkte fra kasserne med posen rakt i vejret for at nå op til rælingen. At køre hjem i den gamle Volvo og komme ind til mormor det flår de flotte rødspætter og steger dem efter en god panering. Minderne der følger med en pandestegt rødspætte gør den bare lidt bedre
Martin Villumsen
Posted at 23:02h, 27 martsSkønt! Jeg har længe været dybt misundelig på alle de lækre kasser du har modtaget fra Skagenfood, og længe overvejet at prøve det, så nu krydser jeg bare fingre! 🙂
Et godt stykke torsk er altid lækker, hvis det er stegt perfekt, men yndlingsfisken må nu nok være pighvar! Det er simpelthen bare sådan en lækker fisk med masser af smag, som jeg kan spise gang på gang.
ByBusk
Posted at 22:44h, 27 martsMin yndlings må være hel stegt rødspætte med nye kartofler… Dansk sommer nostalgi 🙂
Emilie
Posted at 22:43h, 27 martsLaks med en hjemmepisket hollandaisesauce! Yum!
Henriette Kirstein
Posted at 22:35h, 27 martsIngen tvivl; Bergensk fiskesuppe som min norske mor laver den – proppet med laks, torsk og rejer. Helt fantastisk!
tommy
Posted at 22:06h, 27 martshmmmm…. spiser desværre sjældent fisk, hvilket nok er en stor fejl
Charlotte Hove
Posted at 22:02h, 27 martsOvnbagt laks med citronskal, chili og honning.
Louise
Posted at 21:56h, 27 martsGår og pønser lidt på den kasse, spiser for lidt fisk hjemme i privaten desværre. Så ville være fantastisk at vinde så man kunne prøve den af. Min ynglings fisk er søtunge stegt i rigeligt smør, serveret helt enkelt med nye kartofler, citron, ekstra brunet smør og frisk spinat. Men jeg er også vild med torsk, gerne med blomkål, friske hasselnødder og porre i citron/smør sauce.
Og glæder mig til jeg igen kan spise østers, desværre et no go som gravid.. Ligesom lækre råmælksoste og blodrødt kød.. Desværre, men hey og 5 måneder kan jeg igen mæske mig:-). Det kunne jeg også forestille mig du glæder dig til!
Kh.
Louise
Kristina
Posted at 21:01h, 27 martsJeg elsker alt slags fisk og skaldyr. Men når jeg skal vælge må det blive til en lækker tun bøf. Jeg er født og opvokset i Skagen og har fået fisk hver uge igennem min barndom, ville elske at modtage denne kasse 🙂
Maria Høj
Posted at 20:04h, 27 martsMin yndlings er helt klart et lækkert stykke tun stegt kort på panden med en souskai til:-). Sol og sommer:-)
Mette M
Posted at 19:54h, 27 martsUh det er svært! Jeg tror min favorit er en god gammeldags smørstegt rødspætte, altså en hel krabat. Mums det er godt, og jeg får det desværre alt for sjældent. Vi fik det dog rigtig meget, da jeg boede hjemme i Frederikshavn, hvor min far af og til hentede friske fisk på havnen om morgenen.
Stephanie
Posted at 19:51h, 27 martsJeg elsker laks i alle afskygninger, fersk, røget, varmrøget. Så sent som i går lavede jeg en hel laks i ovnen, med citronskiver, hvidløg, salt og peber. Simpelt og lækkert!
Caroline Lund
Posted at 19:15h, 27 martsSikke en skøn konkurrence 🙂
Min må være kulmule..
Jeg ELSKER fisk, skaldyr og faktisk alt godt fra havet 🙂
Da Spanien er mit andet hjemland, sørger jeg altid for at spise en masse lækkert, når jeg “vender hjem” 🙂 min absolutte yndlingsspise er blæksprutte stegt i masser af hvidløg, men da det jo ikke er en fisk, så må min yndlingsfiskeret være rosada a la plancha, altså grillet KULMULE med masser af persille, hvidløg og aioli 🙂
Maria Rubæk
Posted at 18:44h, 27 martsHelleflynder!!
Min datter ææææælsker laks – det er kun sushi, der overgår det, så der vil være meget glad 8-årig, hvis vi er heldige med den skønne præmie.
Helle
Posted at 18:20h, 27 martsStegte sild i eddike er helt klart min fiskefavorit når det kommer til smørrebrød. Ellers er jeg virkelig glad for kammuslinger og muslinger i det hele taget 🙂
Sofie Frøkjær
Posted at 17:53h, 27 martsDer er noget helt særligt ved en klassisk kogt torsk, med sennepssauce og hele molevitten. Det minder mig om mørke vinterdage, kolde kinder og stearinlys på et hvidt-dækket spisebord.
Kåre Zacho Rasmussen
Posted at 17:18h, 27 martsMin yndlingsret med fisk er en ret fra Jamie Oliver, hvor man laver hvid fisk (Kan være flere forskellige eksempelvis torsk), krydret med citronskræl fra økologiske citroner, frisk rosmarin salt og peber – med parmaskinke viklet rundt om fisken og krydderierne. Fisken skal først på panden for at sprødstege parmaskinken og derefter i ovnen i 8-10 min. Dertil hører der en hjemmelavet citronmayonnaise og lynstegte asparges i stegefedtet. – En simpel men fænomenal ret!
Christine de Fønss
Posted at 17:16h, 27 martsJeg kunne nævne mange lækre og højtagtede fiskeretter. Vi bor jo heldigvis i et land, hvor vi har mulighederne for at nyde fisk ofte. Men skal jeg, med armen vredet om, alligevel udpege én favorit, så er valget faktisk ikke så svært. Mit hjerte både banker og smelter ved tanken om min families tradition for nytårstorsk. Helt klassisk, uden moderniserede tiltag: kogt torsk, aspargeskartofler, hjemmesyltede rødbeder, friskrevet peberrod, hakkede hårdkogte æg, ristet bacon og smør- og sennepssauce. Det er gudespise.
Marlene Høj
Posted at 16:51h, 27 martsJeg er en sucker for friskfanget, kogt torsk 🙂 Gerne på den grønlandske manér: Friskfanget torsk, et bål og havvand 🙂
TineLee
Posted at 16:50h, 27 martsJeg kan virkelig godt lide en helt klassisk rødspætte med nye kartofler, persillesovs OG smørsovs. Og hvis fisken er købt fra ladet af en fiskebil på stranden i Blokhus, så gør det ingenting – tværtimod.
Henriette
Posted at 15:49h, 27 martsI min verden er der intet der slår et stykke stegt laks med en lækker hjemmelavet sauce hollandaise, nye kartofler og dampede asparges- så er jeg i himlen!!
Maria Seidelin
Posted at 15:47h, 27 martsIhhhh elsker rødspættefilet rullet sammen med feta og friske krydderurter indeni – bedst på grillen, MUMS!
Karen Engell Dalsgaard
Posted at 15:23h, 27 martsAlt med laks – og rødfisk og og og… men en ret, vi altid vender tilbage til, er torsk eller lignende bagt på grøntsagsbund (spinat, gulerødder, løg) med en lækker crumble topping af citronskal, rasp, parmesan og smør. Mums. Og så er det aftensmad i et fad, så der ingen oprydning er bagefter.
Mange hilsener, Karen
Tina Klein
Posted at 15:16h, 27 martsUmmmmm…er fuldstændig tosset med det meste fisk og spiser det gerne ofte!
Syntes hvidvinsdampede havtaskekæber med friskbælgede ærter + bønner og beurre blanc er helt fantastisk.
LunaBærmonster
Posted at 15:13h, 27 martsJeg elsker dampet rødtunge, især med en god risotto ved siden af. Men også alle former for tun og laks, især noget så simpelt, som en god, røget laks, gør virkelig glæde. 🙂
/Luna Bærmonster
baermonster(at)gmail.com
Laura
Posted at 15:11h, 27 martsDer er for mig intet der slår havtaskekæber. Det er jo som at spise meget mør bøf med fiskesmag (eller hvordan man nu skal udtrykke det…). Sammen med sauce hollandaise (meget!), grønne asparges og nye kartofler tror jeg faktisk ikke der findes noget bedre.
En værdig konkurrent er dog en hel, frisk rødspætte med godt rugbrød og god remoulade. Dét er virkelig også dejligt!
Wim Nielsen
Posted at 14:56h, 27 martsUhmm flamberet lakse nigiri!!
Line
Posted at 14:48h, 27 martsIntet slår bouillabaisse! Av, min arm det er lækkerier. 🙂
Tina Vanting
Posted at 14:36h, 27 martsDet er svært at begrænse sig, men må indrømme at en hel grillstegt markrel hvor skindet knaser eller en nyrøget makrel, når den er så frisk at den stadig væk er lun det er mums.
Men det samme gælder jo en skrubbe der er så frisk at den stadig slår med halen når man steger dem ( har ikke fået en sådan fisk siden jeg flyttede til Sjælland i 1999) Har ikke fundet den rigtige fiskemand her på sjælland. Er også ret facinerede af hornfisk, de grønne ben minder mig lidt om et rumvæsen, hvad i alverden skal en fisk med grønne ben, det er dog super praktisk.
Ja fisk er godt men svært at skaffe i ordentlig kvalitet når man bor i Hvidovre og ikke har så meget tid til svinklærinder før børnehaven lukker 🙂
Sara
Posted at 14:32h, 27 martsSiden jeg var barn, har jeg elsket fisk florentine. Kombinationen af hvid fisk, frisk spinat, svampe og ost er gudelækker! Jeg har termin med mit andet barn d. 13.april, hvor ville det dog være fantastisk med sådan et par kasser. Så var man sikker på økogrønt og fiskesmovseri 🙂
Karina
Posted at 14:26h, 27 martsLaksestykker med friskpasta, ærter, spinat og vigtigst ingefære, hvidløg og lidt lakridspulver… Please, please, please…
Rune
Posted at 14:24h, 27 martsMakrel
En undervurderet størrelse, som er fremragende røget og forrygende stegt hel på grill!
Emilie
Posted at 14:05h, 27 martsSom den sushi-lover jeg er, elsker jeg en god tunsashimi – så jeg håber lidt kvaliteten på fisken er til det?! 😉
Rasmus
Posted at 13:51h, 27 martsHonningglaseret bagt laks med porcheret æg og asparges!
Laura Elgaard
Posted at 13:34h, 27 martsFrisk tunbøf eller laks i alle afskygninger!
Sådan en kasse ville bringe glæde!
Amanda
Posted at 13:23h, 27 martsJeg er helt tosset med tunbøffer og allerhelst efter konceptet: “Grilled on the outside, raw in the middle” Det smager simpelthen fantastisk og behøver ikke andet tilbehør end citron og en skål edamame bønner!
Marie-Louise Kruse
Posted at 12:54h, 27 martsDet må nok for tiden være lakseside med honning, grofthakkede mandler, olivenolie og citron… mums. Dog har smørstegt kulmule med friske bælgærter, spidskål og brøndkarse vist heller aldrig gjort nogen fortræd.
Hanne Rasmussen
Posted at 12:47h, 27 martsMin favorit om foråret: Ovnbagt helleflynder m. nye kartofler, asparges og hollandaisesauce.
Camilla Nyegaard
Posted at 12:42h, 27 martsMine absolut favoritter er smørfisk, rødspætte/skrubbe og rødtunge.
Ina
Posted at 12:40h, 27 martsDet er godt nok svært. Er vild med fisk i alle afskygninger, fra pasta vongole, over sushi og til stegte rødspætter. Men en hel fisk grillet med bugen fyldt af lækre krydderurter er noget af det jeg ofte drømmer om.
Malene
Posted at 12:39h, 27 martsJeg elsker fisk og spiser gerne alt slags fisk, men det ret jeg tit vender tilbage til er helstegt, ikke filetter, rødspætte med persille sovs og små kartofler. Det er altid et hit hos os.
En fiskekasse fra Skagen vil glæde mig meget 🙂
Sysleren
Posted at 12:30h, 27 martsHvor lækkert med frisk fisk til døren. Lige nu kunne jeg godt bruge et stykke pighvar tilberedt i mælk, men en egentlig favorit kan jeg ikke pege på. Der er simpelthen alt for mange muligheder.
Yvonne i
Posted at 12:27h, 27 martsNu kommer det pinlige altså frem…
Jeg har simpelthen 10 tommelfingre når det gælder fisk.
Har aldrig været go til at få frisk fisk ind i hverdagen, det kunne være lækkert at få et spark i rumpen 🙂 med sådan en lækker pakke, der lander lige på ens adresse.
Jeg syntes smørfisk smager skønt, har aldrig selv lavet det , fy skamme ;-)))))
Mie
Posted at 12:16h, 27 martsJeg elsker fisk i alle afskygninger lige fra de finere franske retter til de mere hverdags-tilgængelige. Én af favoritterne herhjemme må dog være gode danske rødspættefilet’er paneret i smør med hjemmelavet remoulade og kartofler – Så spiser både min mand og vores to-årige datter som om jeg aldrig fodrede dem, og familieidyllen er sikret! En sikker vinder efter min mening 🙂 Ps. Tak for en inspirerende blog
Camilla Pilgaard
Posted at 12:08h, 27 martssikke en lækker præmie!
jeg har altså virkelig en kærlighed til en smørstegt rødspætte – enten i den klassiske version med nye danske kartofler og persillesovs, eller som en filet i et stjerneskud, så bliver det næsten ikke bedre! 🙂
Sofie Krabsen
Posted at 12:00h, 27 martsHej Mira
Jeg æææææælsker laks i alle afskygninger – gerne med stenbiderrogn til.
Favorit-lakseretten er lasagne med ricottaost, spinat og røget laks.
Kh Sofiji
Frk bjerre
Posted at 11:53h, 27 martsJeg er ret glad for laks – både i røget version til frokost, i lasagne, bagt med wasabicreme og i salat..
anne christensen
Posted at 11:38h, 27 martsRødfisk, stegt med skind, af burreblanc og grøntsagskompot.
Maria
Posted at 11:15h, 27 martsHos os er laks et sikkert hit, som både familiens 5-årige ellers lettere kræsne datter og hendes forældre spiser med største velbehag. Som oftest tilberedt i ovnen med krydderier og evt. et lille lag pesto. Serveret med ovnstegte kartofler og årstiden salat/grønt.
Bente
Posted at 11:13h, 27 martsFiskenmanden er på Torvet om torsdagen, så det er fisk på menuen i dag! Min lille datter er vild med stegte rødspætter med kartofler og persillesovs – min egen yndlings fiskeret, det er lidt mere vanskeligt! Elsker muslinger, elsker rødtunge… bare det er tilberedt godt!
Vibeke
Posted at 11:12h, 27 martsLivretten er helt sikkert pighvar med grøntsager skåret i julienne, flødesauce og bagt i ovnen – dertil ris og godt brød
Louise
Posted at 10:54h, 27 martsYndlingsfisken må ubetinget være laks. Røget, gravad, stegt, rå – den er fantastisk på langt de fleste måder 🙂 Håber jeg vinder den fantastiske præmie 😉
Tine Møller
Posted at 10:52h, 27 martsMin ynglings ret er torsk, eller rettere alt med torsk. Det minder mig om barndommen hos min farmor og farfar hvor det ofte blev serveret i dens sæson og mange nytårsaftner hvor vi hvert år fik torsk lige indtil min far gik bort alt for tidligt. Men faktisk havde jeg lidt glemt min begejstring for torsken, lige indtil du fornyeligt posted en vidunderlig udgave som jeg straks måtte prøve. Og heldigvis faldt den også i familiens smag og for min 4 årige søn var det nok baconen og baconfedtet (ups
Jens Johansen
Posted at 10:49h, 27 martsYndlingsfisken er uden tvivl søtunge. Fantastisk kød og smag. Men de stegte sild i eddike til julebordet er et must for hele familien.
Wendy
Posted at 10:47h, 27 martsEj, det er en svær situation at skulle vælge én!! Men hjemme hos os bliver grillen flittigt brugt (om sommeren) til at grille en helsidig laks, der er marineret med lime, honning, soja og citronpeber.
Salli
Posted at 10:45h, 27 martsMin yndlingsfisk er torsk, dog ikke på den traditionelle danske måde, men saltet på (i mit tilfælde) traditionel brasiliansk vis, med navnet : bacalhau.
Man starter med at udsalte fisken i vand i et døgn før tilberedning. Derefter ordnes årstidens grønt fx kartofler, gulerødder, porre, peberfrugt, løg, hvidløg ect. og lægges i et fad med fisken og suppleres med fiskefond, fadet tilberedes i ovnen, indtil grøntsager er møre og fisken falder fra hinanden.
super lækkert 🙂
Emilie C.
Posted at 10:44h, 27 martsDet lyder som nogle ekstremt skønne kasser. 🙂
Jeg er helt vild med hvid fisk i en sennepssovs. Mmmh, det er bare lækkert. 🙂
Pernille Juul
Posted at 10:42h, 27 martsHej, jeg ved ikke om kammuslinger indgår i “fisk”, det er jo ret beset et skaldyr, men ikke desto mindre ææælllsker jeg kammuslinger, også gerne i kombi med beurre blanc evt. med lidt safran, og sprøde asparges. Ellers er jeg i øvrigt helt enig i hvid fisk og beurre blanc eller faktisk alt fisk/skaldyr med beurre blanc – det går ligesom aldrig helt galt.
Mette Ewald
Posted at 10:27h, 27 martsPighvar
Clara Hansen
Posted at 10:27h, 27 martsJeg har mange yndlingsretter med fisk, men en jeg altid kan spise er (hjemme)panerede rødspættefileter med nye kartofler. Det smager så skønt at man kan spise fileterne uden tilbehør 😉
Ih hvor ville jeg gerne vinde den præmie og dele den med mit søde kollegiekøkken!
Caroline Jessen
Posted at 10:24h, 27 martsJeg kan bedst lide en stykke fin hvid fisk i en safransauce med grønt til. Safranen får vi af vores iranske dagplejemor, det er good stuff. Selv vores 3 årige søn kan lide “den gule sovs” .
Og ellers laks med rygeostcreme. Som tilflytter til Fyn opdager man jo den skønne rygeost.
Jeg skal vinde, fordi lillebroren i min mave skal vokse sig stor og stærk på sund og gerne fed fisk.
Lise R
Posted at 10:21h, 27 martsStegt sandart – især når Formel B har lavet den 🙂
Jakob
Posted at 10:19h, 27 martsHej er helt vild med torsk! Og så vendt i nogle krydderier og nogle nødder eller kerner! 🙂
Karoline
Posted at 10:18h, 27 martsSikke en lækker præmie! Jeg er vild med en lækker laks i ovnen masseret med lidt salt og peber og citron med en lun kartoffelsalat vendt i frisk dild og cremefraiche og sprøde grøntsager til 🙂
Ditte
Posted at 10:15h, 27 martsÅh, jeg må nok sige sådan en smørstegt rødspætte.Fx med nye kartofler. Men ihh, hvor kunne jeg godt tænke mig at blive inspireret af sådan en lækker kasse 🙂
Stinne
Posted at 10:13h, 27 martsSuper lækker konkurrence!!!
Jeg elsker rødspætter med persillesauce og kartofler, stjerneskud, gode fisk med ris(min mors ret). Jeg er den type, som kan spise alle slags fisk. Mine forældre har været gode til at præsentere mig for mange slag fisk fra jeg var helt lille.
Stegte ål, muslinger, laks, rejer, torsk, sild osv,, 🙂
Stine
Posted at 10:11h, 27 martsBrosme, det smager SÅ godt. Det er en fantastisk fisk, skøn og lidt sød smag. Tror måske at den søde smag kommer fra alle de skalddyr, som brosmen måske lever af? Og så kan brosmen spises på mange forskellige måder, sprødstegt med smørsovs, som fish & chips og på luksusmåden med asparges med souse mousseline. Og ungerne elsker den. Ren win win.
Louise Popp Clausen
Posted at 10:10h, 27 martsKære Mira,
min yndlingsret med fisk er lige for tiden laksetartar med kapers. Det er sindssyg lækkert i hjemmebagt flute med salat eller oven på et stykke ristet rugbrød. Når man laver tartar kræver det en hvis kvalitet af fisken, så en kasse med noget lækkert laks ville falde i god jord herhjemme, da jeg er studerende og kvalitetsfisk ikke ligefrem står øverst på indkøbslisten.
Mvh. Louise
annette hæstrup
Posted at 10:10h, 27 martsTorsk , Rødtunge , Laks , osv . Det eneste fisk jeg ikke kan spise er marineret sild 🙁 … Jeg spiser fisk 3 til 4 gange om ugen , ja også til morgenmad hihi … 😉
annette hæstrup
Posted at 10:24h, 27 martsTorsk , Rødtunge , Laks og mange flere … Det eneste fisk jeg ikke kan spise er marineret sild 🙁 … Jeg spiser fisk 3 -4 gange om ugen og også gerne til morgenmad hihi 😉
Magdalena
Posted at 10:08h, 27 martsEn af mine ynglingsretter er ovnbagt laks med spinat, tomater og mozzarella. Denne fiskeret er en af mine ynglingsretter, fordi den er nem og hurtig at lave, smager dejligt og så kan jeg invitere min far på middag. Min far spiser ikke særlig meget fisk og grønt til dagligt, men han er tosset med denne ret, hvilket er med til at gøre, at vi kan samle os om et sundt måltid. Jeg foretrækker selv hellefisk, fordi den er så delikat. Jeg elsker generelt fisk og mener, at det er nødvendigt at spise så meget økologisk som muligt. Jeg håber, at det er mig der vinder, så jeg kan invitere hele familien på lækker og sund middag. 🙂
Matilde Svenstrup
Posted at 10:07h, 27 martsMin ynglingsret er en lækker omgang bouillabaisse med udgangspunkt i både lækker fisk og skaldyr…….Der findes intet bedre 😉
mvh Matilde Svenstrup
Tina kamper
Posted at 10:05h, 27 martsRødspætte
Maria
Posted at 10:03h, 27 martsHej Mira
Sikke en dejlig konkurrence 🙂
Jeg elsker pigvar med dampede friske sommergrøntsager og brunet smør.
En pandestegt rødspætte kan jeg rigtig godt lide også og endelig så spiser jeg faktisk mest laks, som jeg oftest steger i ovnen i papir med friske tomater, champignon i tern, forårsløg og persille.
Jeg er studerende og ofte er økonomien ikke til frisk fisk, desværre.
Så jeg håber at vinde, det vil være en stor glæde for mine smagsløg 🙂
Allan Salmi Sommer
Posted at 10:03h, 27 martsMin yndlingsret(og min datters) er et stort stykke laks, stegt på skindsiden, serveret med kogte kartofler, dampet spinat og hjemmelavet hollandaisesovs.
Eller rugmelspaneret rødspættefilet, stegt i smør, på ristet rugbrød med en god remo:-).
Ditte
Posted at 10:01h, 27 martsRødspætte med persillesauce tilberedt af min mormor. Det indtog jeg hver mandag i min barndom – Om mandagen blev jeg altid passet hos min mormor og morfar, som altid serverede fisk til frokost fordi vi aldrig fik det hjemme (min mor er inkarneret fiske-hader). En god rødspætte bringer mig stadig tilbage til mormors køkken 🙂
Christoffer
Posted at 09:59h, 27 martsJeg må hoppe med på klassikeren (friskfanget) stegt rødspætte med nye kartofler – og gerne i selvskab med lidt persille sovs. Kald mig bare gammeldaws 🙂
Marianne
Posted at 09:58h, 27 martsFyldig fiskesuppe med blåmuslinger, jomfruhummerhaler og en slags valgfri lys fisk.
Porre, gulerødder i fine strimler (plus lidt frisk chilli) flåede tomater som sies, så kun væden bruges, fløde og hvidvin.
Smages til med forskellige urter, salt og peber.
Serveres med groft, hjemmebagt flutes.
Velbekomme
Heidi
Posted at 09:55h, 27 martsHelt sikkert laks 🙂
Josephine
Posted at 09:50h, 27 martsHej Mira! Tak for en super dejlig blog, som jeg elsker at følge. 🙂
Jeg holder mig nok mest til de klassiske retter, og min yndlingsret med fisk må enten være pighvar med friske hvide asparges og beurre blanc eller den røgede laks med salt,peber, citron og masser af karse.
Jeg håber virkelig på at vinde denne lækre præmie! Jeg er studerende, og nogle gange er det lidt hårdt at sidde og følge med i alle de lækre retter du kreerer og de restauranter, du besøger, når man selv bruger alle pengene på transport og bøger. 😉
Lisbeth S.
Posted at 09:49h, 27 martsEn stor flot rødspætte! Med brunet smør og nye kartofler. UUHMM!!
Hjemmelavede stegte sild er desuden et stort hit hos min 4-årige søn.
Martin Brandt Clausen
Posted at 09:42h, 27 martsTorsk og laks i en fiskelasagne med spinat.
Friske skrupper stegt på panden med nye danske kartofler, persille og smørsovs
Helle
Posted at 09:39h, 27 martsMin yndlingsfisk er laks..
Men mit svar er nok præget af at jeg ikk har begivet mig ud i den store fiske verden endnu..
Så de skønne kasser vil være meget velkommen her.. 🙂 🙂