Vind fine tekopper og skåle fra Lisbeth Dahl

Vind fine tekopper og skåle fra Lisbeth Dahl

– SPONSORERET INDLÆG –

_1140062s

NB NB! KONKURRENCEN ER AFSLUTTET.

 

Lad os fejre sommeren med en giveaway. I samarbejde med Lisbeth Dahl udlodder jeg på bloggen et fint sæt bestående af 4 Florence tekopper med underkopper og 2 tilhørende skåle.

Jeg har brugt det feminine sæt til at servere te og friskbagte, vaniljeduftende madeleines. Det blev så fint. Opskriften på madeleines må du lige vente med at få – men jeg skal nok få den på bloggen på et tidspunkt. De er nemme at lave.

Sådan deltager du

Alt du skal gøre for at deltage i lodtrækningen om sættet fra Lisbeth Dahl er at fortælle mig, hvad du laver i din sommerferie i år i kommentarfeltet nedenfor. Jeg elsker jo at høre, hvad I render og laver, hvad I godt kunne spise og også hvad I laver i ferien.

BEMÆRK  – NY DEADLINE: Jeg trækker en vinder på torsdag d. 11. juli kl. 10. Vinderen får direkte besked. Du kan kun deltage i lodtrækningen, hvis du har adresse i Danmark.

Du kan følge Lisbeth Dahl Interiør på Facebook.

_1140074s

55 Comments

Post A Comment

 • Helle Tørnstrøm
  Posted at 18:10h, 14 juli Svar

  Vi starter med 4 dage i København, hvor vi skal på den blå planet, Christianshavn, på kanal rundfart, og ellers må vi se hvad ellers byder sig.
  . Derefter går turen til Skagen, det glæder vi os meget til da vi ikke før har holdt ferie i Nordjylland, så spændende at udforske nye steder i Danmark. 😉

 • Gunner
  Posted at 08:07h, 11 juli Svar

  Jeg bliver hjemme i sommer, men får besøg fra England, så det fine tesæt vil være perfekt til “a nice cup of tea”

 • Anne D
  Posted at 23:10h, 10 juli Svar

  Sikke et flot tesæt!
  Jeg er førtidspensionist, så jeg holder ikke sommerferie – eller også holder jeg ferie hele tiden. 🙂 Om sommeren bliver jeg hjemme i Danmark, men tager en tur sydpå om vinteren.

 • Emilie
  Posted at 23:03h, 10 juli Svar

  Sikke en fin konkurrence. 🙂 Jeg skal på kærestetur til Barcelona, hvor vi helt sikkert skal smovse en masse lækre spanske specialiteter. 🙂 Ellers kommer tiden til at gå med lidt arbejde, veninde/familiebesøg, en sejltur og sådanne småting.
  God sommer. 🙂

 • Marianne
  Posted at 21:20h, 10 juli Svar

  Jeg skal være hjemme i alle 3 uger og istandsætte det sommerhus som min kæreste og jeg købte sidste år. Det er et ‘rigtigt’ sommerhus, så der var kun toilet og håndvask, men da vi har planer om at bruge rigtig meget tid deroppe, er vi i gang med at tilføje et brusebad.
  Bagefter er det køkkenets tur! Det skal være relativt primitivt, men alligevel funktionelt, så jeg også kan bage brød og kager og lave lækker sommermad, hyldeblomst saft af egne træer, hindbær desserteraf egne bær osv osv.
  Glæder mig!
  God sommer til alle, og tak for en fantastisk blog!

 • Karli
  Posted at 20:20h, 10 juli Svar

  Udover at nyde den danske sommer, som ligenu faktisk viser sig fra sin skønneste side, skal vi en tur til Holland. Jeg glæder mig til at opleve natur, land, mad og mennesker, og håber også at det bliver til et par besøg i Amsterdam. 🙂

 • Anja Vind
  Posted at 14:53h, 10 juli Svar

  Jeg skal sejle rundt med gode venner på en lækker båd i 10 dage… Det bliver fantastisk!

 • Tea
  Posted at 06:54h, 10 juli Svar

  Jeg opdagede i mandags, at jeg er gravid. Så tror bare jeg skal bruge hele sommerferien på at smile og nusse min mave 🙂

 • Gerda
  Posted at 23:44h, 09 juli Svar

  Det fine tesæt vil jeg gerne vinde, så jeg kan invitere til te på terrassen.

  Sommerferien holdes i små bidder.
  Da vi begge er efterlønnere, tager vi nemlig ofte på weekendophold i Danmark – vi har været så heldige at vinde en bil i en forlænget weekend, og da den skal afhentes i Aarhus, har vi besluttet, at vort næste ophold bliver i nærheden…på Djursland. En cykeltur med vores kortklub i det nordjyske, bliver der også tid til.
  Og så må jeg ikke glemme, at en uge også skal gå med at passe vort barnebarn på 2 år, så det skal nok blive hyggeligt.

 • Pia Hansen
  Posted at 19:53h, 09 juli Svar

  Det meste af vores ferie foregår på costa del terasse i år da vi skal have råd til datterens konfirmation næste år hvilket ikke er nemt da jeg er på førtidspension . Vi skal dog en dag til djurs sommerland og så skal vi grille og til stranden hvis vejret tillader det

 • SofieW
  Posted at 19:24h, 09 juli Svar

  Fint! Vi holder kombiferie; først en uge i telt (hjemmelavet mad på trangia – det kan lade sig gøre!) siden en uges huspasning med masser af hjemmelavet is, gazpacho og saft og siden en uge i sommerhus i nordjylland med grill, bøffer, fisk og rødvin.

 • Mette
  Posted at 15:56h, 09 juli Svar

  Ej, hvor er det fint det sæt 🙂

  Vi skal ikke lave det helt store i sommerferien, som bliver holdt hjemme i Danmark. Knuthenborg, zoologisk have og Bakken skal besøges 🙂 og så bliver der lidt voksen tid når lillepigen skal på camping med bedsteforældrene og i sommerhus med det andet sæt, så der kan mor få nydt vejret (hvis det holder) 🙂

 • Pia H
  Posted at 08:54h, 09 juli Svar

  Åååååhhh jeg er SÅ forelsket i alle tingene hos Lisbeth Dahl. Faktisk pløjede jeg hjemmesiden synder sammen allerede kl. 6.00 i morges… piiiv vågnede med hold i nakken, men hjemmesider og blogs, dem kan man altid kigge på 😀

  Min ferie kommer jeg til at tilbringe i mit dejlige kolonihavehus… åååhhh ser det smukke stel for mig der. Høj solskin, varme, dejlige venner til et skønt kagebord 😀

  Nå ja… ind imellem skal der selvfølgelig arbejdes, men så længe resultaterne bliver efter mit hoved, trækker udlandet slet ikke.

  Fortsat skøn sommer til dig 😀

 • Camilla H
  Posted at 21:09h, 08 juli Svar

  Jeg skal arbejde stort set hele sommeren 🙁

  Et smut til Bornholm er alt hvad det bliver til år, men så må jeg jo bare sørge for at det bliver det hele værd 🙂

 • Charlotte G
  Posted at 21:09h, 08 juli Svar

  Jeg skal være hjemme i Århus, fordi jeg har brugt mine opsparet penge til, at købe en rejse til Istanbul til jul. Men med det gode vejr, bliver det altan solbadning, islatte og krimi læsning.
  Jeg skal selv invitere venner på arabisk/tyrkisk grille aften. Og har planlagt at spise hos Haute Friture og OliNico når vennerene og jeg skal til Jazzfestival. Det er god gedigen mad og billig mad de server. Så min sommerferie skal nok blive god selvom jeg skal være hjem.
  Forsat god ferie til dig Mira
  Vh Charlotte G

 • Anne-Marie Andersen
  Posted at 19:35h, 08 juli Svar

  Jeg er lidt omvendt, har været sygemeldt i lang tid og er nu endeligt startet lidt på arbejde. Ved ikke om jeg får ferie i år, men jeg er nok mindst lige så glad for at være lidt tilbage, som mine kolleger er for at få ferie. Uanset hvad, er det sommer, med alt hvad det indebærer af lækre, friske råvarer. Og det nyder jeg.

  Og skulle der pludselig dukke ferie op, så tager vi op til min brors sommerhus i Rågeleje.

 • Janne timmerby
  Posted at 16:21h, 08 juli Svar

  Skønt tesæt -perfekt til at servere te i til sommerens uventede gæster! Jeg skal først til Berlin på storby-hyggeferie med kæresten, hvor vi skal fejre hans fødselsdag med et visit på en lækker gourmet restaurant! Derefter en tøsetur til Cypern, hvor jeg satser på det bedste mad fra det græske og tyrkiske køkken 🙂 har nydt min fridag idag i solen og med en skøn dansk kartoffelrugbrødsmad -så fås det næsten ikke bedre 😉 god sommer!

 • Rikke Bisgård Sørensen
  Posted at 13:40h, 08 juli Svar

  Hvor er det bare fint! Det ville passe perfekt ind i vores lille “sommerhus-hjem” 🙂

  I år står den igen på bondegårdsferie. Børnene elsker det, da der altid er nogen at lege med. Vi er kommet på gården i mange år, så vi ved, hvad vi kommer til, og vi nyder det lige så meget, som børnene gør 🙂

  Mvh Rikke

 • Caroline Lund
  Posted at 12:49h, 08 juli Svar

  Sikke et fint fint tesæt.. Den ville klæde min hjemmelavede hyldebær/mynte/lime te 🙂
  Nå, men min ferie er i år to delt.. De næste to uger skal jeg holde ferie med min datter Cecilie, hvor vi bare skal råhygge, med strand, badebassin, hjemmelavet is osv 🙂
  Til august tager min mand, datter og jeg (+ baby i maven) 16 dage til Spanien, hvor jeg især glæder mig til lækker blæksprutte, hvidløgsmuslinger, griller sardiner og gazpacho som ingen anden kan laven den, heller ikke undertegnede 😉
  Min datter glæder sig især til de meeeeget stoooore vandmeloner 😉

  Rigtig god sommer og masser af solskinshilsner, fra Cecilie og jeg 🙂

 • Charlotte
  Posted at 08:53h, 08 juli Svar

  Skal på ferie om en uge, Vi skal bade i vores badebassin i haven, og grille en masse dejligt mad. Og ellers hygge os og være sammen hele familien.

 • Mellemmølle
  Posted at 08:01h, 08 juli Svar

  Jeg skal holde ferie hjemme. Jeg elsker at være hjemme om sommeren, og med få km til Vesterhavet og skoven bliver til mange strand og skovture. Ellers står den dagligt på grill på terrassen, da køkkenet er flyttet udenfor, og de fine kopper vil da hjælpe til en rigtig sommerstemning.

 • Signe
  Posted at 06:18h, 08 juli Svar

  Vi har fire uger sammen. Første uge står det på en mindre tur til Prag – uden børn – hvor vi skal nyde kulturen og den lokale mad.
  Anden uge får vi mine to drenge til ferie (skilsmisse børn), her skal vi til Ribe og opleve den danske natur mv.
  Tredie uge har vi stadig mine drenge, og får mine to stedbørn til ferie – skal nyde den midtjyske og fynske natur og lave kunster i køkkenet med alle børn.
  Sidste uge er vi alene igen – en tur til Kbh med ren forkælelse vil nok komme på tale 🙂
  Ha en dejlig sommer
  Signe

 • Karli
  Posted at 00:36h, 08 juli Svar

  Vores lille familie skal på sommerhusferie i Holland. Glæder mig til at lære et nyt land at kende og er rigtig spændt på hvad man får af lækr specialiteter der (udover pommes fritter som de åbenbart elsker på de kanter). 🙂

 • Lisbeth Jexen
  Posted at 22:07h, 07 juli Svar

  Vi har allerede været en uge på Kreta. Vi har stadig 3 ugers ferie tilbage. Der skal vi endelig indrette vores nye 1.sal ;-). Der skal købes nye møbler og rykkes rundt… Ellers skal vi nok et smut til Sverige og besøge Astrid Lindgrens Verden, en tur i Tivoli og ellers hygge os i haven.

 • Laura Frandsen
  Posted at 20:59h, 07 juli Svar

  Næ hvor er det fint – og perfekt timing, ikke mindst. Jeg skal bruge sommeren på at flytte hjemmefra i min helt egen lejlighed. Det bliver fantastisk at starte voksenlivet. Derudover har jeg sparet sammen til at tage en lille tur til Stockholm med en veninde, hvor vi skal opleve byen og spise rejemadder en masse 🙂

 • Yvonne i
  Posted at 20:52h, 07 juli Svar

  Jeg er jo en sf de heldige der har 6 uger som alle ungerne. Den første uge er gået med Ingenting..nå så skal vi ha malet alle vinduer og alt træværk, ind imellem alle de skønne motorcykelture vi skal på 😉 osse en uges motorcykelture til det fantastiske Norge, op og køre i en masse hårnåle sving.. Jubiii, hvor det er fedt . Pyha , så den ferie smutter ret så nemt.
  Go ferie til alle.

 • Therese Hansen
  Posted at 19:35h, 07 juli Svar

  Vi holder ferie fra på fredag. En par dage skal bruges i mine svigerforældres sommerhus på Langeland. Det er det skønneste sted for de gode råvarer. Vi tager altid på havnen og køber masser af fisk direkte fra fiskerne, derefter handler vi grønt ved boderne i vejsiden og så er der festmåltider i haven. Danmark er skøn om sommeren 😉

 • Connie
  Posted at 18:17h, 07 juli Svar

  Lige nu er jeg i Holland og besøger gode venner, sammen med min datter – imens pakker manden campingvogn, så den er klar til at tage med til Braunlage i Tyskland – når vi er afsted på camping spiser vi gerne spacaliteter fra områderne vi er i – men når vi kommer hjem står den på bær-høst, stikkelsbær, solbær, blåbær osv – de smager pragtfuldt i hjemmebag, og til the af fine kopper…..

 • marianne nielsen
  Posted at 17:53h, 07 juli Svar

  venter på at vi skal være forældre til vores første her midt i august:)
  marianne.lykke@gmail.com

 • Susanne
  Posted at 17:34h, 07 juli Svar

  Er lige startet på 3 uger sammen med mand og børn. Vi hygger og gør faktisk det vi har lyst til. Har planer om zoo strandture og masser af hygge

 • Kreateten
  Posted at 16:22h, 07 juli Svar

  I år skal vi holde ferie her i DK. Vi plejer at rejse, så det er masser af udve!

  Det gode ved at blive hjemme er dog, at vi selv kan passe drivhuset hele sommeren, så i år prøver alt muligt spændene af. Bl.a. Har vi plantet Kiwi og 4 forskellige typer chili. Vi har allerede høstet store mængder basilikum, persille og koriander – elsker al den lækre mad det har bragt med!

  Nu håber jeg så jeg vinder det yndige tesæt – så min friske mynthete kan tage sig endnu smukkere ud!

 • Jesper
  Posted at 16:17h, 07 juli Svar

  Jeg holder ferie herhjemme sammen med mi dejlige kone. Hvis det er vejr til det, griller vi lidt på terrassen, sidst blev det til vodka flamberede mørbradmedaljoner.
  God sommer til dig.

 • Sanne
  Posted at 15:30h, 07 juli Svar

  Da jeg er sygemeldt, så har jeg laaaaang ferie… Jeg skal til Kreta til september med en del af familien. 16 personer bliver vi der 🙂

  I sidste måned var jeg en uges tid i Kbh ved min søster. Og ellers bliver tiden brugt på at træne og hygge – både herhjemme og sammen med venner/veninder. Og ser hvad der ellers dukker op hen ad vejen… nu er det gode vejr jo heldigvis vendt tilbage..

  De er bare SÅ fine de kopper og skåle…. elsker LDs fine ting, så krydser fingre 🙂

 • monika meldgaard
  Posted at 14:42h, 07 juli Svar

  Jeg har allerede været på Bøjden strand camping, med mine 4 børn. Resten af ferien går med at besøge familie og tømme mit hus som lige er blevet solgt 🙂

  Rigtig god sommer!

 • Melissa
  Posted at 14:35h, 07 juli Svar

  Har 3 uger til termin!
  Så Jeg bruger sommeren til at vente på vores lille prinsesse 🙂
  Har de sidste par uger været i “bage” humør, og prøvet mange nye
  Opskrifter! elsker at bage!
  Synes den flotte sæt fra Lisbeth Dahl ville være så fin at servere
  Te og kage til gæster når de skal forbi og se prinsessen! 🙂

 • maria
  Posted at 14:12h, 07 juli Svar

  Sommerferien går med renovering af lejlighed.

  Endvidere tilbringer jeg noget af ferien på to højskoler her i Danmark- Synes det er en dejlig måde af holde ferie på, god mad, spændende aktiviteter og afslapning.

  De pæne skåle vil gøre sig godt i mit nyrenoverede køkken.

  God sommer Mira 🙂

 • Grethe
  Posted at 13:14h, 07 juli Svar

  Nej, hvor er de skønne, dem ville jeg SÅ gerne vinde

 • Johnna maibom
  Posted at 12:39h, 07 juli Svar

  Hej. Nu hvor i andre holder ferie laver jeg det samme, som jeg har lavet de sidste 2 måneder. Hver aften viser jeg 500 glade publikummer på plads i Sønderborg sommer revy. Bagefter laver jeg regnskab. De fine kopper og skåle ville bringe endnu mere sommerstemning ind i min dagligdag.
  Med stor sommerhilsen
  Johnna Maibom.

 • Maria Seidelin
  Posted at 12:06h, 07 juli Svar

  Sommeren her i år består af 3 ugers ferie <3 En uge skal vi i sommerhus med min søster og hendes lille familie <3 Den anden uge skal vi selv i sommerhus. Den sidste uge er "kør ud" hvor vi bl.a. skal i Fårup Sommerland, sove i shelter osv. Hvis vejret er til det kommer vi med sikkerhed til at bruge mange timer ved stranden, grille ved stranden og i haven. Alt i alt bare HYGGE & KÆRLIGHED i fokus <3 Glæder mig til ferie <3

  Kh Maria Seidelin

 • Mathilde Pape
  Posted at 11:45h, 07 juli Svar

  Jeg skriver speciale i sociologi – og de bedste overspingshandlinger sker her på din blog 😉
  God sommer!

 • Anne-Mette S.
  Posted at 11:41h, 07 juli Svar

  Åh gud en lækker konkurrence! Og jeg bliver nød til at sige, at de madeleines ser skønne ud – LD postede lige din giveaway og nu har jeg klikket lidt rundt på din side og den er jo lækker, masser af inspiration til mig! Tak! 😀
  Nårh, men til konkurrencen: Jeg skal et par dage sammen med kæresten ned til mine forældre i Sønderjylland, hvor vi skal hygge med god mad og masser kage og kaffe, jeg glæder mig så meget! Uh, og så skal vi på mine to yndlingsrestauranter i tyskland, den ene en græsk og den anden en italiensk! Namnam! 😀

 • Maria Sjøgren
  Posted at 11:28h, 07 juli Svar

  Sommerferien i en sammenbragt familie kan som mange ved være lidt af et puslespil. Men i år er alle brikkerne faldet så fint på plads at hele familien er samlet de første to uger hvor vi bl.a har været i bio og se “grusomme mig 2” (den er SÅ sjov).
  Derefter har vi en voksen uge alene. Og selvom her er meget stille når vores 4 unger (7,9,11,14) ikke er her så nyder vi at have tid til hinanden. Så en af de ting jeg glæder mig allermest til er “Royal Afternoon Tea” hos Tante T på Københavns museum og den dag skal sluttes af med en af mine Jane Austen film. Jeg er nemlig anglofil for fuld skrue

 • Helle Skrubbeltrang Danielsen
  Posted at 11:19h, 07 juli Svar

  Hejsa 🙂

  Jeg skal bruge min sommerferie på at renoverer mit hus, derfor vil det være rigtig dejlige, at nyde min the af jeres smukke kopper. 🙂

  Mange sommerhilsner fra,
  Helle

 • bente kjelvik
  Posted at 11:01h, 07 juli Svar

  har vært noen dager på Hunderfossen,men gleder meg mest til å nyte slaraffenlive på høtta vårres:-)da fiske vi,går fjellturer osv.mye å finne på dær.og så har mannen sin slekt dær oppe så d blir en del familekos .d går mye på enkel mat som spekemat og eggerøre.ost og kjeks er en favorott til store og små:-)å i år bli det litte vedlikehold og da vi holder på å bytte tak på uthuset.og så bli d en del maling av vindu og slikt.he he er ikke av den sorten som kan sitte nå lenge på rompa:-)god sommer til deg og dine.Forresten di koppan hadd virri knaill på høtta…………………………………………..:-)

 • Susanne Petersen
  Posted at 10:56h, 07 juli Svar

  Jeg bor på en gård med mand to katte og en hund. Min mand har dårlig ryg og ferien bliver derfor hjemme. Vi har masser af plads,smuk beplantning og her om sommeren masser af syngende fugle og til tider lidt vildt eller en hare eller ræv. Og frem for alt fred og ro. Vi har boet her en del år men jeg bliver aldrig træt af stedet og nyder det fuldt ud hver dag. Derfor glæder jeg mig til ferien på gården og selvfølgelig besøget af vores børn. 🙂

 • Kirsten Aakerman
  Posted at 10:32h, 07 juli Svar

  Har datteren hjemme på ferie,nyder haven og de friske grøntsager fra køkkenhaven.Har været i London og håber senere på en lille weekend.Af planer er der også en tur i Tivoli med barnebarnet og se Rasmus KLump og bliver sikkert også andre farmor hygge dage hen over sommeren. God sommer til dig
  kh
  Kirsten
  kirstenaakerman@hotmail.com

 • Louise Larsen
  Posted at 10:23h, 07 juli Svar

  Jeg rejser til Berlin i morgen, skønt jeg ikke er tilhænger af det tyske køkken. Da jeg har ikke været der før, så jeg glæder mig da meget til at se byen 🙂 Fine kopper og skåle forresten.

 • Wenche
  Posted at 10:21h, 07 juli Svar

  Jeg kickstartede ferien med et besøg hos Bottega della Pasta i Torvehallerne igår…..Pappardelle med gorgonzola ost, Asparges og kapers…. Vidunderfuldt! Om 14 dage flyver hele familien til Milano, hvor lejebil og 4 forhåndsbookede hotteller venter. Glæder mig som et barn og ser frem til pasta, vin, sol og e-bogslæsning.
  Idag slår vi græs; knap så smagsfuldt – men tiltrængt. Græsset gror:. Præcis som sommeren 🙂

 • Jasmin
  Posted at 10:12h, 07 juli Svar

  I min ferie skal jeg bare slappe af og nyde det gode vejr ^_^
  Jeg skal ikke rejse, men skal til en lille festival “Henrys Dream” hvor min kæreste skal spille med det band han er med i.,, derudover skal jeg være sammen med min familie.
  Fordi jeg ikke skal ud og opleve så meget, så bruger jeg nogen gange min tid på at lave decoupage inspirerede billeder med udklip fra forskellige slags blade og udklip 🙂
  Jeg elsker mad!, måske lidt for meget ^_^ burde tabe mig en smule .. hehe
  Indtil videre har maden i min ferie bestået af : Grill mad, Pakistansk og Dansk mad (min mors hjemlavet), iransk mad(min svigermors hjemmelavet), og Japansk inspireret mad som jeg selv har lavet med kæresten…osv. Udover det har jeg spist MANGE jordbær!

  Jeg elsker udenlandsk mad og og desserter, jeg kunne virkelig godt spise noget middelhavsmad og et godt stykke kage som desert 🙂

 • Tina Irene Povlsen
  Posted at 10:08h, 07 juli Svar

  Ferien er fastlagt, men ikke planlagt, hvilket er første gang nogensinde. Har is i maven sammen med resten af familien, hvilket betyder at vi afventer og ser, hvad der byder sig af afbudsrejser – last minute til en god pris… Herud over står den på dage i haven, dage i sommerhuset, samt aktiviteter med datteren… De skønne tekopper og skåle vil være så lækkert et boost til sommertheen – Skønne kopper til megen tøse og mor – datter hygge. 🙂

 • La Cucina Nada
  Posted at 10:07h, 07 juli Svar

  Så fine – er vild med at de er pink på indersiden! Og så med de Madeleines … mums.

  Jeg er åbenbart über trendy, måske ligefrem trendsættende?, for jeg holder ferie herhjemme i Danevang. Mest i min by, København, hvor jeg jazzer, har tid til at ose i Torvehallerne og andre lækre mad-indkøbssteder og daser i solen. Men det bliver også til en smuttur til Marielyst i min venindes sommerhus, og en overnatning ved Høve Strand hos mit vennepar der ellers bor i Washington.

  Med sådan en staycation kommer jeg helt ned i gear, og har en blanding af afslapningsferie og får samtidig ordnet nogle praktiske gøremål. Det får mig til at være afslappet når jeg starter job igen. Og så bliver der tid til at lave mad – både projekter jeg længe har ville kaste mig ud i, og improviserede retter/bagværk mv. På den måde kommer der også lidt liv på bloggen 🙂

  Håber I nyder det franske? Der ser sørme dejligt ud!

  Sommerlige hilsener La Cucina Nada

 • Maria Caspersen
  Posted at 10:03h, 07 juli Svar

  Jeg har kun 13 dages sommerferie i år 🙁 men de første 4 dage skal jeg bruge i KBH med min dejlige kæreste <3 vi skal ind og nyde hinanden, på caféer, gode restauranter og hygge i tivoli og hvad vi ellers finder på 🙂

 • Janne Lea Rasmussen
  Posted at 10:00h, 07 juli Svar

  Det er da et vildt sødt te stel 🙂

  Jeg skal på camping på Mors, sammen med hele familien, onkler, tanter, fætre og kusiner ig alle deres unger. Vi mødes hvert år og fejre min gamle farmors fødselsdag – i år blir hun 97år. Så er der det store smørrebrødsbord, kaffe og kage og gang i grillen om aftenen. Slutter for det meste af med irsk kaffe og fællessang 🙂

 • Youmna
  Posted at 09:57h, 07 juli Svar

  Jeg tager 3-ugers ferie til et dejligt og varmt land 🙂

 • Lisbeth
  Posted at 09:19h, 07 juli Svar

  Jeg arbejder og læser et sommerfag – men der er bestemt også tid til masser af madglæde 😉