Vind et smukt sæt fra Kählers sortstribede Omaggio serie

Vind et smukt sæt fra Kählers sortstribede Omaggio serie

_1110415s

Før jeg blev mor, troede jeg faktisk, at jeg var b-menneske. At jeg bedst kunne lide at gå sent i seng og stå sent op. Men når vi lå og gassede os i sengen til kl. 11 i weekenderne (og jeg gik glip af Mads og Monopolet) havde jeg altid lidt dårlig samvittighed. Altså bare overfor mig selv. For det viser sig, at jeg elsker morgener. Det har jeg fundet ud af, efter vi fik Otto. Han står op kl. 6 og så står vi andre jo også op. Og så har man den dejlige tidlige morgen for sig. Dagen virker længere og især her i sommerhalvåret nyder jeg de spæde morgentimer, hvor byen er stille og himlen tit er blå. Det er noget af en indrømmelse fra en tidligere partygirl. I’m a morning person and I’m proud!

En anden god ting ved at komme tidligt op om morgenen er, at man både får spist morgenmad og frokost, i stedet for ét samlet måltid når man en gang er kommet op kl. 12. Og det er jo altid rart ikke at gå glip af et måltid.

Jeg har fået mulighed for at udlodde dette smukke sortstribede Omaggio sæt fra Kähler til jer i en konkurrence. Faktisk hører der også en fin mælkekande til, som jeg glemte at få med på billedet. Du kan se kanden og resten af serien her . Og du kan følge Kähler her på Facebook.

Sådan deltager du

NB! KONKURRENCEN ER NU SLUT OG VINDEREN ER FUNDET.

For at deltage i konkurrencen om at vinde dette flotte sæt, skal du nedenfor i kommentarfeltet fortælle mig, hvad din yndlingsmorgenmad er. Jeg trækker lod blandt deltagerne på torsdag d. 30. maj kl. 12. Vinderen får direkte besked og jeg afslører det også på min Facebookside, så hold øje med den.  Her på billedet spiser jeg yoghurt med vanilje og min hjemmelavede müesli på. Du kan se en god opskrift på müesli her.

291 Comments

Post A Comment

 • Kathe
  Posted at 20:04h, 04 juni Svar

  Min yndlingsmorgenmad er fromage frais rørt op med flyden sød og vaniljepulver. Dertil lidt frugt – lige for tiden er det friske jordbær – og lidt sukkerfri nøddecrunch.
  http://ravfood.com/2012/11/10/proteinrig-morgenmad-fromage-frais-med-sukkerfri-jordbaermarmelade/

 • Peter
  Posted at 22:33h, 31 maj Svar

  Mysli med bananskiver ovenpå og en Espresso!

 • Anne G.
  Posted at 10:48h, 30 maj Svar

  Æg fra hønsene i haven, nybagt brød, kaffe og søde småbørn!

 • Louise E
  Posted at 10:37h, 30 maj Svar

  Min YNDLINGS morgenmad afhænger lidt af om det er hverdag eller weekend – i hverdagene skal det gå hurtigt og oftest ender det med en smoothie med græsk yoghurt og hindbær – og en musli bolle 🙂

  I weekenderne kan jeg godt lide at gøre lidt mere ud af det – jeg elsker at have havregryns pandekager – eller æggekage 🙂 – og der bliver mine smoothie oftest også lidt mere spænende .. Jeg elsker at anrette min morgenmad – både når jeg er alene – eller har gæster – at anrette og nyde synet af min morgenmad i OMAGGIO serien ville gøre mig glad – og jeg ville helt sikkert nyde godt at den resten af mit morgenmadsliv 🙂

  :o)

 • Anne D
  Posted at 08:08h, 30 maj Svar

  Ylette med frisk eller syltet frugt og lidt havregryn, et glas friskpresset appelsinjuice, ristet grovbrød eller rugbrød med ost og en kop kaffe.

 • Nonna
  Posted at 21:45h, 29 maj Svar

  Til hverdag spiser jeg A38 med frisk frugt, mandler, lidt honning og evt. Havregryn. Hvis jeg drikker noget varmt, bliver det aronia/havtornete med frisk ingefær. I weekenden bliver det ofte til en omfattende brunch i stedet. Som også involverer juice, mælk eller en smoothie og nybagte boller. Det ville være skønt at nyde måltiderne af Omaggio seriens smukke servicedele.

 • Kreateten
  Posted at 20:36h, 29 maj Svar

  Jeg elsker hverdags morgener. Hver eneste dag spiser jeg havregryn med rosiner, nødder , hørfrø og mælk – så drikker jeg en kop te og spiser et æble.

  Er helt sikker på at min havregryn og te vil smage endnu bedre i fin Omaggio indpakning, så jeg krydser fingre og håber jeg er heldig.

  Kendte i øvrigt ikke din blog før i dag, fandt den via Kahlers FBside – du er nu på min blogroll! Fantastisk inspirerede blog du har 🙂

 • Gunner
  Posted at 20:16h, 29 maj Svar

  Rundstykker eller ristet franskbrød med smør, ost og marmelade. Dertil et par kopper god kaffe og et glas juice.

 • Susanne Hammelsvang
  Posted at 20:01h, 29 maj Svar

  Min bedste morgenmad er dagens grove havregryn med frugt, frisk eller tørret. En god kande blåbær te og frugt stykker.

 • Hanne K
  Posted at 18:49h, 29 maj Svar

  Hej

  Min favoritmorgenmad er:
  Ristet rugbrød med ost, en frisk frugtsalat, helst med kiwi og en kop dejlig friskbrygget kaffe

  Kh
  Hanne

 • Birgitte Nielsen
  Posted at 18:37h, 29 maj Svar

  En lækker frisklavet smoothie af både frugt og grønt, en nærende omelet og en god kop kaffe – men det allervigtigste er at servere det lækkert og så skal det indtages i det bedste selskab!

 • Tone Jensen
  Posted at 18:11h, 29 maj Svar

  Havregrød kogt med mandler, æblestykker og sukker rørt op med frysetørret kirsebærpulver.

 • Gitte Seloy
  Posted at 17:52h, 29 maj Svar

  Skyr med granatæble på er min favorit. 🙂

 • Dagmar
  Posted at 14:22h, 29 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad er helt sikkert havregrød lavet på havregryn, ryggryn, banan, rosiner, valnødder og et drys kanel. Selvom jeg ofte prøver at spise andre ting om morgenen, vender jeg altid tilbage min havregrød, for den mætter og smager bare godt 🙂

 • Maria
  Posted at 12:50h, 29 maj Svar

  Min yndlings morgenmad/morgenstund er lørdag morgen hvor solen skinner, ungerne er glade, fuglene kvidre og vi har tiden til at hygge. Så bliver der spist masser af hjemmelavede speltboller med jordbærfrysetøj og nutella – så er jeg i himlen 🙂

 • Christina Hjortshøj
  Posted at 12:27h, 29 maj Svar

  Lige for tiden er jeg helt vild med A38 med frisk eller tørret frugt, honning og masser af nødder. Men måske skulle jeg prøve din müsli…? Den ser ud til at være lige noget for mig 🙂

 • Louise Lund
  Posted at 12:05h, 29 maj Svar

  Uhh det er de morgener hvor vi bruncher den :0) græsk yoghurt med bær – blødkogte æg og alt hvad der hører til. De andre morgener er det havregryn med æble og kanel :0)

 • Pernille Bang
  Posted at 09:30h, 29 maj Svar

  Jeg elsker hverdagen med havregryn, müsli og mælk men jeg er også vild med nybagte boller og god tid i weekenden

 • Barbara
  Posted at 08:54h, 29 maj Svar

  Min yndlings morgenmad er nok det helt store morgenbord med æg og bacon, boller, manchego, græsk yoghurt med sirup og müsli mm.
  Meeeen i hverdagen biver det ofte en hjemmelavet bolle med ost og det er så’men også ganske fint

 • Mette Møller Madsen
  Posted at 08:51h, 29 maj Svar

  Havregryn med rosiner, mandler og skummetmælk. Afslutningsvis god varm kaffe med mælk 🙂

 • Martin Jensen
  Posted at 08:25h, 29 maj Svar

  Nybagte boller med tandsmør, og hvis der lige sniger sig en enkel bananpandekage ind, så er der intet brok fra mig 😀

 • Henrik Løje
  Posted at 08:17h, 29 maj Svar

  Hej,

  Normalt får far og søn(3 ½ år) havregrød og/eller havregryn med mælk, hvor der ofte er en topping af diverse frugt fx æblestykker og rosiner, mens mor og datter(7½ år) ofte får yoghurt naturel evt. mixet med vanilje yoghurt med diverse müesli og frugt.

  Mens yndlings morgemmaden for alle er – når far har haft tid til at bage grove brusebadsboller og alle har tid til at nyde maden og hinanden selskab, hvor der diskes op med frugt, hjemmelavet marmelade, smør(til sønnen), ost, parma skinke samt pålægschokolade (til mor og datter) – dertil stempelkaffe til mor & far og the m. lidt honning og mælk i til børnene 🙂

 • Mette Wichmann Hansen
  Posted at 07:53h, 29 maj Svar

  Et perfekt blødkogt æg, en rød grapefrugt, en kop friskkværnet kaffe, en ristet bolle med en stærk ost og marmelade på overen og smør og mørk pålægschokolade på underen.
  Og juice
  Og så min avis og noget lækker musik til – det hænger som regel også sammen med weekenden

 • heidi rohde
  Posted at 05:20h, 29 maj Svar

  spelt flakes med rosiner og Soya mælk, og en god kop kaffe

 • jane elisabeth thomsen
  Posted at 05:15h, 29 maj Svar

  Min yndlings morgenmad er helt klart havregrød med æblestykker, rosiner og ristede blandede kerner. Det hele toppes med A38 😛 Grøden krydres med en anelse salt, kanel og kardemomme, ingefær eller hvad man lige lyster. Det giver helt sikkert en god start på dagen!

 • Jeanette
  Posted at 23:12h, 28 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad er ret simpel – knækbrød (hjemmelavet) med ost, et blødkogt æg og appelsinjuice. Det er ikke noget fancy, men det smager godt og er meget nemt 🙂

 • Mai Bruun Poulsen
  Posted at 23:06h, 28 maj Svar

  Et blødkogt æg og en pink grapefrugt. Simpelt og lækkert!

 • karina kristensen
  Posted at 22:50h, 28 maj Svar

  Hehe, her hjemme er favoritten også Vanilje yoghurt med müsli på toppen 😀 Trænger vi til lidt variation, tager vi et par dage med havrefras med minimælk og ved siden af lidt friske frugter, skåret ud i mundrette stykker selvfølgelig 😉 Er så småt begyndt at samle på denne Omaggio serie, er dybt forelsket i den og har indtil videre den lille vase samt en skål. Det er ikke så meget endnu men lidt har også ret 🙂

 • Julia Runge
  Posted at 22:23h, 28 maj Svar

  Er vild med serien fra Kähler, og vil da elske at servere min undlingsmorgenmad i det smukke keramik. Jeg elsker at spise nybagte boller eller havregrød med rosiner og kanelsukker – en god gammel klassiker 😉
  Mvh. Julia

 • Anita
  Posted at 22:17h, 28 maj Svar

  Til hverdag kan jeg ikke undvære mine havregryn, som piftes op med hakkede nødder og mandler samt frugt og bær. Det er både sund og lækkert – og så mætter det.
  I weekenden nyder jeg gerne hjemmebagte koldhævede boller med hybenmarmelade, uhm…

 • Signe Vils
  Posted at 22:06h, 28 maj Svar

  Der er så mange muligheder! Jeg elsker skyr, yoghurt og hjemmelavet musli, eller havregrød med hasselnødder og æblestykker!

 • Gerda
  Posted at 20:59h, 28 maj Svar

  Jeg elsker at variere min morgenmad, det gør den mere spændende og glædesspredende!
  I hverdagene bliver det oftest til en form for surmælksprodukt med müsli, frugt eller havregryn, men til de sene morgner i weekenden er jeg vil med rester eller andet, der ikke er typisk morgenmad såsom en avokadomad, rugbrød med bøf og sovs, eller hvad der nu lige gemmer sig i køleskabet.

 • Birgitte Henriksen
  Posted at 20:53h, 28 maj Svar

  Nyde ny bagte boller med diverse oste en lørdag eller søndag morgen, hvor der er god tid til hygge

 • stine haulrik-friis
  Posted at 20:46h, 28 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad er den morgenmad jeg spiser lørdag og søndag morgen med mine 3 børn (3,5 og 9 år) og min mand i ro og mag, hvor vi har tid til snak og grin og i fællesskab planlægge weekenden hvis den ikke rummer planer…….. Allerbedst bliver den med et par skiver stenalderbrød, lidt røræg (lavet af min 9-årige søn), en skive ost, rød snackpeber, et stort glas vand og kop god kaffe 🙂 Så kan dagen ikke starte bedre 🙂

 • Vibeke Krøll
  Posted at 20:30h, 28 maj Svar

  Jeg spiser ristet rugbrød uden noget, det mætter herligt og er sprødt. Oog youghurt med skyer blandet i med nødder og mandler.

 • Karina
  Posted at 20:30h, 28 maj Svar

  Græsk yoghurt med musli og ahornsirup – eller en lun hjemmebagt bolle! 🙂 Er sikker på det hele smager lidt bedre på lidt stribet service 😀

 • Tina Lønsted
  Posted at 20:06h, 28 maj Svar

  Elsker brunch, men til hverdag står den på yoghurt med frisk frugt, mandler og rosiner…… og så lige en kande te 🙂

 • Line Holm
  Posted at 19:51h, 28 maj Svar

  Hej Mira

  Morgenstund har guld i mund… Guldet i min mund om morgenen kunne bestå af grovvalset havregryn, drysset med hjemmelavet müsli. Min müsli består ofte af lidt mandler, valnødder, solsikkefrø, gryn mm. ristet på panden med ahorn sirup, lidt honning og tilsidst kanel. Dertil er det rigtigt lækkert med en smoothie af frisk frugt. Ej at forglemme en kop god the, serveret i mit yndlings Kähler krus…. – der er bar det ved det, at det lige er gået itu… så det må jeg desværre drømme mig til 🙁

  // Line Holm

 • Jamilla Jørgensen
  Posted at 19:44h, 28 maj Svar

  I hverdagen er det ymer med hjemmelavet müesli, lidt mandler og en kop kaffe.
  I weekenden er det, rundstykker, rugbrød, blødkogt æg. Meddiverse smøroste, honning og en god fast gedeost et glas hjemmelavet juice og en kop cafe latte.

 • Britt
  Posted at 19:39h, 28 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad er hjemmebagt franskbrød- total old school med LURPAK smør. Dertil en god kop kaffe, frugt skåret i stykker og et glas isvand.

 • Anette
  Posted at 19:20h, 28 maj Svar

  Jeg elsker pandekager! Desværre får jeg dem alt for sjældent. Så tager jeg i stedet A38 med chokolade musli eller en omgang havregryn. Det ved man, hvad er 🙂

 • Anni Kahl Nielsen
  Posted at 19:17h, 28 maj Svar

  Min yndlings morgenmad er den helt traditionelle engelske brunch, med bønner, bacon, æg og toastbrød 🙂 Gerne med et stort glas juice.

 • Anne Pihl
  Posted at 18:56h, 28 maj Svar

  A38, bananer i skiver, havregryn, lidt rosiner og mandler. Jeg bliver helt sulten, bare af at skrive ón det,

 • Christa Olsen
  Posted at 18:52h, 28 maj Svar

  Elsker skyr m blandet bær, hørfrøolie, græskar kerner el mandler og fibersund, og et glad grøn te. Eller en skøn brunch m det hele ;0))

 • Anne Mette Skov
  Posted at 18:51h, 28 maj Svar

  Nybagte boller, hævet hele natten i køleskabet, med masser af smør. En god kop the. Nye jordbær med mælk. Så kan det kun blive en god dag 🙂

 • Else Lisberg
  Posted at 18:50h, 28 maj Svar

  Promilleyoghurt med blåbærmüsli

 • Tina Lund
  Posted at 18:45h, 28 maj Svar

  For mig er det få morgenmaden ved et bord det bedste. Jeg spiser normalt i bilen på vej til arbejde, hvis jeg ds når at gå noget med. Hvis det skal værd lidt mere luksus så er brunch med familien eller gode venner sagen.

 • Helle Rick
  Posted at 17:01h, 28 maj Svar

  Jeg elsker at gøre lidt ekstra i weekenderne. Jeg laver røræg, bacon og steger et par coctailpølser. Friskpresset appelsin juice. Koldhævede og friskbagte boller fyldt med solsikkekerne, græMonopolet ligesom dig. Jeg har også altid troet jeg havde bedst af at sove længe, men er også kommet til en konklussion, at jeg får en længere weekend ved at stå op som jeg plejer i løbet af ugen. Hold op jeg får meget lavet på de 2 dage 🙂 SKØNT
  Er vild med alt hvad Kähler laver. Så smukt et design. Håber jeg er en heldig-mus

 • Winnie Jepsen
  Posted at 16:55h, 28 maj Svar

  Jeg elsker varm morgenmad, rester er perfekt.
  For det meste bliver det dog bare til ristet fibertoast ;-(

 • Anja møller kjær
  Posted at 16:46h, 28 maj Svar

  Min bedste morgenmad er frisk skåret frugt med a38 og drysset med lidt vanille og friske bær hmm….

 • Mette Bach
  Posted at 16:40h, 28 maj Svar

  Det er nemt! Havregrød med revet æble ovenpå og et lille drys kanel!

 • Marlene Høj
  Posted at 16:20h, 28 maj Svar

  Øllebrød og et god kop kaffe 🙂

 • Pernille Egebæk
  Posted at 16:14h, 28 maj Svar

  Min ynglingsmorgenmad er en smoothie bestående af jordbær, brombær og banan lavet på skummetmælk. En skive ristet rugbrød er heller ikke at kimse af 🙂

 • Karina Skorstengaard
  Posted at 16:13h, 28 maj Svar

  Min yndlings morgenmad er vores hjemmebagte koldhævede boller!
  Min kæreste laver dejen om aftenen (hvor jeg ikke orker noget i en hverdag med to unger), og jeg putter på plade og kommer i ovnen om morgenen (hvor han ikke orker noget)! – dejligt med godt samarbejde! 🙂

  Og så et det en fryd at se vores to tøser smovse løs af de nybagte boller! :-p

 • Karina Pedersen
  Posted at 16:10h, 28 maj Svar

  Nyder æg i en kokotte – dvs slået ud på en skive tomat i bunden, og en slice bacon rundt langs kanten. 15 minutter i ovn – sammen med brusebadsspeltboller .
  Er det lidt brunch-agtigt snupper jeg en lille skål med friske bær (blåbær, hindbær og jordbær)
  Og en anelse ahornsirup. Dertil serveres friskmalet frisklavet kaffe med mælk i gamle krus med skår ….såååå kunne se mig selv med nye flotte fra Kahler 😉

 • Lone Mørkeberg
  Posted at 16:10h, 28 maj Svar

  Jeg starter dagen med en god portion havregryn tilsat mandler og rosiner, et glas kold appelsinjuice og en god varm kop kaffe! Så er dagen skudt godt igang…

 • Anne Marie Lynge
  Posted at 15:59h, 28 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad er kommet efter jeg har fået smag for den fantastiske skyr: det er nemlig skyr blandet op med en smule ahornsirup og toppet med Urtekrams spelt/daddel musli og friske bær, lige for tiden er specielt hindbærrene helt fantastiske ! Hvis jeg da kan få dem i fred, da min 6 årlige dreng også er blevet helt vild med hindbær!

 • Line Bisgaard Andersen
  Posted at 15:56h, 28 maj Svar

  Min ynglings morgenmad er bananpandekager og et glas yoghurt med hjemmetlavet bærcoulis og mysli og dertil et glas friskpresset appelsinjuice – I love it!

 • Christina ST
  Posted at 15:55h, 28 maj Svar

  Det svinger meget.. efter en bytur kold pizza fra køleren.
  Men ellers er brunch min yndlings – kæmpe morgenmad med masser af lækre ting!

 • Charlotte
  Posted at 15:48h, 28 maj Svar

  I hverdagen elsker jeg at spise ymer med frisk frugt og i weekenden nyder jeg gerne en skive eller to hjemmebagt brød med smør og god honning.

 • Amalie Lærke
  Posted at 15:47h, 28 maj Svar

  Min ynglings morgenmad består af danske øko. æg kogt præsic 7 minutter – så de er smilende – og så på ovnristet rugbrød med salt og peber. Lækkert ! Og det kan sagtens lade sig gøre i hverdagen – da det kun tager 7 minutter i alt 😉 Og hvis det skal være ekstra weekends-lækkert så er et stykke parmaskinke under ægget ren forkælelse.

 • Karin H. Kristensen
  Posted at 15:44h, 28 maj Svar

  Super lækker morgenmad er hjemmelavet øllebrød med flødeskum, sammen med en masse herlige unger i den vuggestue, hvor jeg laver mad 😉

 • Tine Heidelbach
  Posted at 15:32h, 28 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad er når kæresten og jeg sover længe, og mens jeg bager boller og skærer frugt og grønt, laver han æg og bacon!

  Det er simpelt og lækkert. Og så smager alt bare bedre når det er krydret med kærlighed!!

 • Marie-Louise
  Posted at 15:31h, 28 maj Svar

  Jeg elsker hjemmebagt morgenbrød hver morgen i selskab med familien. Det er min yndlings morgenmad 🙂

 • malene grove
  Posted at 15:28h, 28 maj Svar

  Jeg kan godt lide en dejlig morgenmad med boller, hjemmelavet marmelade, ost og mælk (drikker ikke kaffe)

 • Jytte Laursen
  Posted at 15:22h, 28 maj Svar

  A38 med müsli, 1 skive groft rugbrød med ost samt kaffe.

 • Marie
  Posted at 15:11h, 28 maj Svar

  Jeg er vild med Kählers Omaggio serie!!

  Hvis jeg helt selv kunne vælge, ville jeg være forkælet og spise pandekager til morgenmad med masser af sirup og jordbær. I virkeligheden spiser jeg havregryn med rosiner hver eneste morgen og jeg er vild med det!

 • Jette nicolajsen
  Posted at 15:06h, 28 maj Svar

  Min favorit morgenmad er Cheasy yougurt med vanille og udskåret frugt.

 • Mette
  Posted at 14:45h, 28 maj Svar

  Min yndlings morgenmad er røræg med røget laks. Fik det første gang på et B&B i Skotland, så måske det er det sentimentale der spiller ind 🙂

 • sara
  Posted at 14:41h, 28 maj Svar

  Yndlingsmorgenmad nr.1: Først lige en bund af havregryn (for at være lidt sund) og derefter amerikanske pandekager med sirup, peanutbutter, bananer og mørk pålægchokolade eller et lækkert groft brød med gode stykker ost. Dertil en rigtig god kop kaffe og friskpresset appelsinjuice…uhhhhmmmm godmorgen 🙂

 • Mellemmølle
  Posted at 14:35h, 28 maj Svar

  Æg i kokotte med spinat og friske bær – mums!

 • Mette Grombe
  Posted at 14:34h, 28 maj Svar

  jeg elsker at få brunch med røræg, bacon, rundstykker, ost, pandekager, græsk youghurt med knas, og ikke mindst en god kop kaffe 🙂

 • Luna
  Posted at 14:32h, 28 maj Svar

  Yndlingsmorgenmaden er helt sikkert græsk yoghurt med frisk frugt som hindbær/blåbær og müsli, toppet med akaciehonning. Mmmm det er en lille treat i hverdagen 🙂

 • Kirstine
  Posted at 14:08h, 28 maj Svar

  Hej Mira, min yndlingsmorgenmad er helt klart en spansk tortilla med chorizopølse. Det lyder fancy, men der er jo faktisk ikke så svært og tidskrævende, og så holder jeg mig bare mæt og frisk længe med de mange proteiner og de minimale mængder kulhydrat. Dertil kan jeg ik leve uden en kæmpe kop kaffe med mælk.

 • Lone
  Posted at 14:07h, 28 maj Svar

  En dejlig morgen er i weekenden når min kæreste henter noget lækkert brød og vi får røræg med pølser og bacon til.
  Kaffe, juice og klassisk musik stille kørende i baggrunden imens Vores lille datter ligger pludrer i kravlegården <3

 • Trine Lund
  Posted at 14:00h, 28 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad, er som din, vanilje yoghurt med müesli – dog ikke hjemmelavet 😉 og en kaffe med mælk 🙂

 • Hanne Vesterbæk
  Posted at 13:57h, 28 maj Svar

  Min bedste morgenmad er a38 med musli og friskplukkede blåbær fra haven, nybagte boller med honning eller en god ost og så et krus dampende varm the♡

 • Britt Sloth
  Posted at 13:56h, 28 maj Svar

  Havregryn med rosiner og mandler eller
  A38 med friske bær – gerne hindbær fra haven om sommeren 🙂

  Mange hilsner
  Britt

 • Emilie
  Posted at 13:49h, 28 maj Svar

  Hmm, den er svær! Jeg er i hvert fald blevet ret glad for de meget populære og sunde bananpandekager, som jeg nyder at spise med frisk frugt, mors hjemmelavede syltetøj og sirup. Mums. 🙂

 • Sara Kjeldsen
  Posted at 13:42h, 28 maj Svar

  Min dagligdags yndlings morgenmad er grove havregryn med rosiner, mandler og mælk.

 • Tina
  Posted at 13:30h, 28 maj Svar

  Jeg foretrækker A38 med hjemmelavet musli, frugt og dertil en kaffelatte ❤

 • Ditte
  Posted at 13:21h, 28 maj Svar

  Min ynglingsmorgenmad må være en lækker brunch med en masse forskellige oste, nybagte boller og græsk youghurt med hjemmelavet honninge müsli 😉 mmmmmmh

 • Christina
  Posted at 13:20h, 28 maj Svar

  Min yndlings morgenmad er skyr med honning og hjemmelavet granola. Så er jeg kørende hele formiddagen….

 • Michelle Knudsen
  Posted at 13:17h, 28 maj Svar

  Dejlige lune rundstykker med et stykke brie og jordbærmarmelade plus en smule hjemmerørt yoghurt med lidt honning og müsli… mmm… og det kunne være super fedt at spise det af det fine nye Kähler sæt.. 🙂

 • Anya
  Posted at 13:15h, 28 maj Svar

  Jeg ELSKER rundstykker om morgenen,men gør det kun i weekender.
  Til hverdag står den på det sunde,men lidt kedelige : Havregryn.

 • Louise
  Posted at 13:11h, 28 maj Svar

  Det må helt klart være amerikanske pandekager med skyr (oprørt med vanilje) og forskellige bær. Der skal selvfølgelig også høre en stor caffe latte til 🙂

 • Monica Hansen
  Posted at 13:07h, 28 maj Svar

  En lækker hjemmelavet brunch er altid et hit, men det er jo langt fra hver dag man har tid til det! Derfor er det både nemt og sundt, at tilberede en omelet/æggepandekage med årstidens grønt i samt en rest kød fra aftenen i forvejen. Dertil lidt avokado, evt et lille stk groft brød og som prikken over i’et, en skøn frugtsmoothie. Så er dagen skudt godt i gang!!!

 • Jane Knudsen
  Posted at 13:05h, 28 maj Svar

  Min ynglingsmorgenmad er porcheret æg med ristet rugbrød og en skål frisklavet frugtsalat. Sammen med appelsinjuice og en kop cappuccino er det ren selvforkælelse (som der dog har været på standby i de sidste 3 måneder, som det nu er siden at min lille datter kom til verden;) )

 • Cecilie Mattesen
  Posted at 13:03h, 28 maj Svar

  Nybagte græskarstykker med brie og hjemmelavet rabarbermarmelade

 • Birthe R. Nygaard
  Posted at 13:03h, 28 maj Svar

  Fantastisk flot give away.
  Min absolutte bedste morgenmad er en sen brunch i weekenden. Skyr med lækker Müesli, som jeg ofte selv laver. Elsker at det lige er ristet på panden og friske bær oven på.
  Amerikansk sirup skal der også til. Røræg, brunchpølser fra Slagter Munch i Skagen, og Bacon.
  Min datter laver de mest skønne amerikanske pandekager, så dem snupper vi til slut, med masser af frisk frugt – skåret i mundrette stykker..Så er jeg mæt længe.

  Drikker te i hverdagen til morgenmad, men i weekenden drikker jeg en stort café latte, og friskpresset saft af de frugter, som er blevet lidt triste at se på hen over ugen..Hele balladen i saftmaskinen – den tager alt, undtagen banan..Uhm det er godt. 🙂

  Krydser fingre, og krydser fingre ALT det jeg kan..

  Sommerlig hilsen fra

  Birthe R. Nygaard

 • Susann stabell
  Posted at 13:02h, 28 maj Svar

  Min yndlingret som morgenmad er en skålfuld havregryn, tilsat æblestykker, grov luksus-musli og det hele toppet med blåbær…MUMS!

 • Isabel
  Posted at 12:57h, 28 maj Svar

  Min morgenmad består af økologisk A38 med müsli, friske jordbær og blåbær 🙂 og i min kop er det frisklavet kaffe 🙂 det er en god start på dagen!

 • fatma ozturk
  Posted at 12:52h, 28 maj Svar

  jeg elsker og spise natural yoghurt med blåbær og honning :)))

 • Sophie
  Posted at 12:51h, 28 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad er græsk yoghurt med hindbærsyltetøj og en smule musli og mandler 🙂 en god kombi afmonter sødt, lidt surt og sprødt 🙂

 • Dorthe
  Posted at 12:44h, 28 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad er rundstykker med smør eller nutella (det er himlen) Men da jeg prøver at være bare lidt sund, så står den i hverdagene på havregrød med æbler, kanel og mandler (det er ikke lige så meget himlen, men ganske ok :D)

 • Emilie
  Posted at 12:42h, 28 maj Svar

  Min yndlings morgenmad er yoghurt og skyr med frugt og bær samt lækker müsli er blot havregryn. Og så nyder jeg at få en god kop grøn te til. Det er ikke spor fancy, men lige noget for min mave. 🙂

 • Susanne
  Posted at 12:41h, 28 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad lige nu er havregrød med dadler, toppet med skyr og kokosmel…DET er lækkert 🙂

 • Grit Borreskov
  Posted at 12:38h, 28 maj Svar

  Hvis jeg virkelig skal luksus morgenhygge står den på øko!! A38 med hjemmeristet (i farlig smør og sukker) og hjemmelavet rabarberkompot og i sommerhalvåret også nogle råsyltede eller bare moste bær…. Mmm

 • Maria Seidelin
  Posted at 12:36h, 28 maj Svar

  Det ser lækkert ud – både morgenmad og det smukke sæt <3 Min yndlingsmad er græskyoghurt, blåbær og honning <3 <3 <3 Muuums! Elsker det. Og min kaffe kan jeg ikke undvære – slet ikke efter jeg er blevet Mor 😉 Og som du beskriver pludselig er A-menneske – selvom jeg altid har troet jeg var B 😉

  Kh Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

 • Karina Svendsen
  Posted at 12:27h, 28 maj Svar

  Min favorit morgenmad er et stykke ristet mørk rugbrød med en skive kommen ost..

 • Birgit
  Posted at 12:25h, 28 maj Svar

  Jeg står altid tidelig op nemlig kl 3.15 for at møde på arbejde kl 4.30 … Jeg vil elske at spise min yoghurt med muesli (dog den købte slags) af denne Mega flotte skål 🙂 måske endda kaste mig udi at prøve en hjemmelavet muesli 😉

 • Henriette Jensen
  Posted at 12:24h, 28 maj Svar

  Cultura naturel, en sød pære i tern, drysses med kanel og lidt øko musli. Uhm

 • Charlotte
  Posted at 12:21h, 28 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad er noget lækkert nybagt brød med smør eller brieost og evt. et perfekt blødkogt æg og lidt græsk yoghurt med mysli og acasiehonning 🙂

 • Birgit Marie Østerby
  Posted at 12:21h, 28 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad er ristet rugbrød og smilende æg. Tidlige stille morgener med min mor og denne sammensætning er det bedste jeg ved 🙂

 • Maya
  Posted at 12:17h, 28 maj Svar

  Brød med Brie og Fikenmarmelade.
  Pukka te med mint til drikke 🙂

 • Anette
  Posted at 12:15h, 28 maj Svar

  Min favorit morgenmad er græsk yogurt med nødder, mandler og rosiner…….. For at den skal være perfekt, skal jeg spise den af en morgensmadsskål ( ikke tallerken) og en dejlig kop sort friskbrygget kaffe……… Hilsen Anette

 • Mette
  Posted at 12:14h, 28 maj Svar

  For mig er det vigtigste ved morgenmaden, at jeg er omgivet af min familie. At jeg spiser maden sammen med dem jeg holder af og står mig nær….så kan det være både havregryn, engelsk morgenmad eller rugbrødsmadder.

 • Katrine
  Posted at 12:12h, 28 maj Svar

  Min ynglingsmorgenmad er friskbagte boller med en god ost og marmelade, men det hører nu mest weekenden og ferier til 🙂

 • Jeanett Kristiansen
  Posted at 12:11h, 28 maj Svar

  Helt simpelt, men favoritten er: A38 med rosiner eller noget andet crunch, et glas mælk og en rugbrød med banan 🙂

 • Line johnsen
  Posted at 12:07h, 28 maj Svar

  Uhm… Skålen skal gerne indeholde en masse frisk frugt skåret i mindre bidder – med ristede blandede nødder (i weekenden lidt hakket mørkt chokolade også

 • Neva
  Posted at 12:04h, 28 maj Svar

  Min er klart brunch men det er nu lidt for tidskrævende i hverdagen.
  Den står som regelt på skovbærsyoghurt med friske bær… det er skønt at starte dagen på – men er sikker på den bliver bedre i kahlers smukke og betagende sæt 🙂

 • Jytte Madsen
  Posted at 12:03h, 28 maj Svar

  jeg kan lide yoghurt med müsli.

 • Carina Vang
  Posted at 12:01h, 28 maj Svar

  Min ynglingsmorgenmad er frosset spinat, optøet og vredet for vand. På panden med det med evt champignon eller rød peber, tilsat salt og to æg. Det hele røres sammen på panden. Mums det er lækkert og mætter i mange timer. Skal jeg rigtigt hygge får jeg en lille portion skyr med vanille og mango i tern.

 • Marie Bech Johansen
  Posted at 11:56h, 28 maj Svar

  Min mors øllebrød med mælk er helt klart det bedste jeg ved til morgenmad! Og hvis det er weekend, kan man godt hælde en smule fløde ovenpå:-) mums!

 • Gitte
  Posted at 11:54h, 28 maj Svar

  Jeg elsker skrumplet æg med spinat og bacon, så er der fest.

 • Elisabeth Kondrup
  Posted at 11:53h, 28 maj Svar

  Uhh opdagede også hvor fantastisk morgenen kan være efter vi fik en bette hundehvalp… og især hvor skønt det er at gå at hygge sig med morgenmaden 🙂
  Så i hverdagen, imens kaffen brygger på maskinen og duften breder sig, bliver der bikset en lækker omgang A38 Hindbær, med banan stykker, blåbær, mandler, havregryn og lidt revet mørk chokolade… Mums 🙂
  Men skal der grovhygges i weekenden står den gerne på æg, bacon, pandekager og rundstykker med ost og marmelade…. og selvfølgelig en god kop kaffe 🙂

 • Liselotte Bredgaard
  Posted at 11:49h, 28 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad er de morgener hvor jeg laver en grød af rug og havreflager garneret med kompot (vinter) eller nu lige om lidt friske bær fra haven.

 • Kirsten Grombe
  Posted at 11:49h, 28 maj Svar

  Til hverdag spiser jeg grove økologiske havregryn, med lidt mysli og rosiner på, og mini mælk. I weekenden står den på grove rundstykker med ost, marmelade og honning. Og naturligvis et stort krus kaffe til.

 • Mikkel
  Posted at 11:46h, 28 maj Svar

  Kartoffelbrød kan bruges til alt!, og er virkelig lækkert!

 • Tine
  Posted at 11:45h, 28 maj Svar

  Friske jordbær, appelsinbåde, lidt nødder, en hjemmebagt grovbolle med ost og et stort glas mælk – så er jeg kørende resten af formiddagen 🙂

 • Maja.S.K.
  Posted at 11:43h, 28 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad må helt bestemt være min mors pandekager med Nutella og banan i (hvilket kan spises på alle tider af døgnet :-).. Den mere sunde morgenmad er skyr med kiwi og jordbær. MUMS!

 • Maria
  Posted at 11:43h, 28 maj Svar

  Lige for tiden er min yndlingsmorgenmad skyr med hjemmelavet müsli og en god kop kaffe!

 • Henriette
  Posted at 11:43h, 28 maj Svar

  En god kop/kande grøn te og ristet rugbrød med ost

 • Marianne Danielsen
  Posted at 11:43h, 28 maj Svar

  Min bedste morgenmad er cultura med hjemmelavet mysli (grov havregryn , mandler, bygflager, rosiner, solsikkekerner og vores eget honning ) og en kop lakrids te fra Chaplon.

 • Julie
  Posted at 11:42h, 28 maj Svar

  Min ynglings morgenmad er Skyr. I øjeblikket er det med ymerdrys på, ellers med hakkede mandler og rosiner. Det er ikke så fantasifuldt, men efter jeg er stoppet med at ryge (snart et år siden) må jeg virkelig passe på vægten. Så er det heldigt at jeg rent faktisk godt kan lide skyr 🙂

 • Cecilie
  Posted at 11:40h, 28 maj Svar

  Min yndlings morgenmad er helt sikkert en skål skyr med lidt havregryn eller groft müsli, bær og ahornsirup oven på. Så kan man forkæle sig selv lidt ekstra ved også lave en god smoothie til. Mmh. 🙂

 • sabrina
  Posted at 11:38h, 28 maj Svar

  Jeg ser morgenmaden som det bedste måltid på hele dagen. Jeg elsker at variere, men min favorit er skyr med blandet frisk frugt (jordbær, hindbær, æble, pære, banan osv.), akaciehonning og min hjemmelavede müsli. Dertil en dejlig stor kop kaffe.

 • Mille
  Posted at 11:38h, 28 maj Svar

  Rugbrød med et blødkogt æg og en skål frisk frugtsalat.

 • Jeanette Andersen
  Posted at 11:38h, 28 maj Svar

  Jeg kan slet ikke leve uden min havregryn om morgenen ….. Nogle gange “frisker” jeg den op med nogle friske eller tørrede frugter.

 • Anne-Lise Dragmose-Hansen
  Posted at 11:37h, 28 maj Svar

  Jeg elsker sort kaffe og ½ stykke rugbrød med en god ost, samt 1 lille portion havregryn med rosiner og en friskpresset appelsin.

 • Kathrine
  Posted at 11:36h, 28 maj Svar

  MIn yndlingsmorgenmad er at spise med familien/gode venner. OM vi får havregryn eller den helt store brunch er sådan set underordnet, bare vi er samlet og hygger os 🙂

 • kirsten
  Posted at 11:33h, 28 maj Svar

  Jeg har altid været morgenmenneske og nyder morgner med vores to drenge – men drømmer om mere nattesøvn. Min ynglingsmorgenmad er græsk yoghurt m akaciehonning og müesli dertil blødkogt æg, frisk frugt (melon, hindbær, blåbær ol.) og masser af tid til at nyde den 🙂

 • Bettina
  Posted at 11:32h, 28 maj Svar

  Min yndlingsmorgen, som jeg har spist næsten dagligt de sidste maaange år er youghurt natural med frúgtstykker i, hakkede mandler og lidt flydende honning. Mums..

 • Sofie
  Posted at 11:30h, 28 maj Svar

  Da det jo snart er bikinisæson består min morgenmad i øjeblikket af skyr med en masse frugter og bær og evt. lidt mandler og nødder.

 • ulla jensen
  Posted at 11:30h, 28 maj Svar

  Jeg elsker morgenmad på ferie på hotel m/røræg og alt godt
  Til daglig spiser jeg youghurt eller havregrød m/sukker og kanel
  Morgenbrød kun søndage

 • Anne Larsen
  Posted at 11:29h, 28 maj Svar

  Hej Mira.
  Min yndlings morgenmad til hverdag er skyr med hasselnød, mandler og rosiner og en kop grøn te. Dertil får jeg blandet frygt og grøntsager som bla. kan bestå af kiwi, æble, gulerod og melon. Den holder mig mæt helt ind til middag.

 • Charlotte Uldbjerg Nielsen
  Posted at 11:28h, 28 maj Svar

  Min favorit er helt klart et rigtig godt rundstykke med en go´ ost og måske en klat go´ hjemmelavet solbær marmelade. Det er som en smag af himmelen 🙂
  Det sker ikke ret tit, men engang imellem flotter vi den 😉

  MEEEEN ellers youghurt rørt op med vanille, musli og bær, gerne blåbær, og så lige en lille smule acasie honning dryppet over. Gerne anrettet i et højt glas. Så føles morgenen som en fest, fyldt med smag 😀

 • Cecilie Korsgaard
  Posted at 11:28h, 28 maj Svar

  Det ultimativt bedste der kan blive serveret for mig en søndag morgen er uden tvivl min fars hjemmepiskede røræg med hamburgerryg (pålæg) skåret i små tern og dertil min mors “blandet på slump” langtidshævede grovboller 🙂

  Og det bedste af det hele er at jeg ikke selv skal lave noget 😉

 • Laura Møller
  Posted at 11:28h, 28 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad er Cultura natural med friste blåbær, hakkede mandler og lidt sirup

 • Ulla Nielsen
  Posted at 11:26h, 28 maj Svar

  Da jeg arbejder om aftenen er jeg ikke så tidligt oppe og så spiser jeg hvad jeg lige har i køleskabet, men min favorit er en rigtig lækker brunch med alt æg, pølser, bacon, laks, forskellige oste lækkert brød, juice, frugt, yoghurt og ikke at forglemme pandekager 🙂

 • Lene Herler
  Posted at 11:25h, 28 maj Svar

  Morgenmaden er perfekt for mig, hvis den består af følgende:
  1 glas koldt vand, te eller kaffe frisklavet- Teen må ikke være røget, og den skal trække rigtigt, bladene sigtes fra. tepotten er skoldet. Kaffe: brygget på almindelig gldgs vis med stempelkaffe.
  2. Gerne en hjemmelavet grød med havregryn , blandet med forskelligt. gerne quinoakorn, små æblestykker, el abrikoser, lidt salt og lidt mere honning end salt.-.
  Er der ikke tid el lyst til grød, så er skive hjemmebagt brød rugbrød el franskbrød med et smagfuldt stk ost velkomment.
  Ingen gummiost her! ;-(
  ! glas friskpresset appelsinsaft er godt. Men det sker ikke hver morgen. Ligeså lidt frugt efter årstiden.
  Altså gerne noget hjemmebagt, hjemmelavet. Og næsten aldrig bagerbrød – og i alle tilfælde ikke de rundstykker som ingen smag har, men mest er luft!
  Nærende, mættende ( også i mindre portioner) og en god dag er sikret morgenmadsmæssigt

 • Charlotte Gliese
  Posted at 11:25h, 28 maj Svar

  Jeg har ikke som sådan noget yndlingmorgenmad, men kan nu rigtig godt lide at få noget yoghurt med evt hjemmelavet müsli eller frisk frugt. Men jeg kan også rigtig godt lide når kæresten har lavet ny bagte havregryns boller, og så med en go ost ovenpå, mmmh mums 🙂

 • Anna
  Posted at 11:24h, 28 maj Svar

  Min morgenmad består oftest af hjemmebagt rugbrød med smør, blødkogt æg, frugt og spandevis af te.

 • Oliver
  Posted at 11:23h, 28 maj Svar

  Havregryn og stempelkaffe brygget på nymalede bønner

 • Line Andersen
  Posted at 11:22h, 28 maj Svar

  En perfekt morgen hjemme hos min datter og jeg, er hjemmebagte spelt/havregrynsboller med smør, blødkogte æg, smoothie med protein og frugt 🙂 Dertil tid til hinanden uden stress :)Så bliver det med garanti en dejlig dag

 • Lena Nissen
  Posted at 11:21h, 28 maj Svar

  Disse smukke skåle kunne nemt indeholde min favorit morgenmad, som bestemt må være koldskål (jeg kunne spise koldskål døgnet rundt- hi hi) med frisk frugt, eller en portion vanilje yogurt med knas , Mums 😛
  Kh Lena

 • Sofie Krarup
  Posted at 11:21h, 28 maj Svar

  Den bedste morgenmad for mig må være et nybagt rundstykke med Danmarks bedste leverpostej (varm selvfølgeligt) og derefter en rugbrødsmad med et nykogt æg og godt med hjemmeavlet karse! Mmh!!

 • Lise Johansen
  Posted at 11:20h, 28 maj Svar

  Yndlingsmorgenmad : Ristet rugbrød med en skive lækker ost på, en skål god Yoghurt med frugter og havregryn på toppen, og selvfølgelig en god varm kop kaffe til at fuldende måltidet 🙂

 • Ina Nielsen
  Posted at 11:19h, 28 maj Svar

  Jeg spiser altid havregryn med laktosefri mælk. Jeg elsker mine havregryn og
  ser frem til min morgenmad, når jeg går i seng om aftenen 🙂 Derudover er det nemt at spise, når man har en søn på snart tre måneder 🙂

 • Mia K
  Posted at 11:19h, 28 maj Svar

  Sikke en fin konkurrence – når der er tid til det er min ynglingsmorgenmad helt sikkert bananpandekager med bær og yoghurt og dertil friskpresset juice og en god kop kaffe 🙂

 • Lene L
  Posted at 11:19h, 28 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad er brunch. Grunden er nok, at jeg ikke får det så ofte, så det er ekstra lækkert når man rigtigt kan forkæle sig selv med det 🙂

 • Anja Sørensen
  Posted at 11:19h, 28 maj Svar

  Havregrød er stadigvæk min favorit med Skyr på og lidt flydende honning, frisk presset juice og en kop kaffe.. god start på dagen 😉

 • lise
  Posted at 11:19h, 28 maj Svar

  Bedste morgenmad er hjemmelavet french toast. Sprødstegt og dejlig. Skøn præmie i øvrigt 🙂

 • Isabella Johansen
  Posted at 11:18h, 28 maj Svar

  Elsker græsk yoghurt med blåbær og hjemmelavet müsli og en dejlig kop kaffe 🙂

 • Pia Norre Jespersen
  Posted at 11:18h, 28 maj Svar

  Min favorit morgenmad er en skål med udskåret blandet frugt dertil en tallerken vanillie yougurt.

 • Christine Hald
  Posted at 11:18h, 28 maj Svar

  Min yndlings morgenmad

  5 korns grød med æble-blomme-hindbær kompot og ristede mandel flager

 • Sandra smed
  Posted at 11:17h, 28 maj Svar

  Min yndlings morgenmad er den fedtfattige yoghurt fra cheasy med vanilje smag og kommer så friske hindbær og jordbær stykker i..
  Håber da jeg vinder det er lige på min fødselsdag så ville være en lækker ekstra fødselsdagsgave at vinde det lækre sæt 🙂

 • Maria Palmelund
  Posted at 11:17h, 28 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad er friskbagte boller og en lækker smoothie i selskab med min mand. Dette foregår gerne i selskab med Mads & Monopolet i radioen.

 • Gry
  Posted at 11:16h, 28 maj Svar

  Der findes intet bedre end et lækkert bord en tidlig morgen i weekenden, som består af lækre morgenpandekager med hjemmelavet marmelade og frisk frugt og efterfølgende et lunt rundstykke, hjemmebagt grovbolle, knækbrød eller lign. med ost og pålæg 🙂

 • Cecilie Bjørnskov
  Posted at 11:16h, 28 maj Svar

  Jeg er til lidt af det hele – gerne en kernerig bolle med en god skive ost, et kogt æg, lidt frugt og lidt youghurt. Jeg elsker at gøre noget ud af min morgenmad, så får jeg altid den bedste start på dagen 🙂 KH

 • Mette
  Posted at 11:13h, 28 maj Svar

  Ristet brød, scrambled eggs og bacon!

 • Ina
  Posted at 11:04h, 28 maj Svar

  Hverdagen byder på Skyr med hvad der lige er i køleskabet som topping. Weekenden står på koldthævede boller, æg, pandekager og kaffe i rå mængder!

 • Emilie
  Posted at 10:46h, 28 maj Svar

  Et blødkogt æg og en skive hjemmebagt rugbrød – det er det bedste!

 • Michelle
  Posted at 09:45h, 28 maj Svar

  Friskbagt brød, god ost og en helt masse kaffe!

 • Gunnild
  Posted at 08:34h, 28 maj Svar

  Den bedste morgenmad er grovvalsede havregryn med mandler, rosiner og frisk banan. Jeg arv spist det hver morgen i mange år – og elsker det bare!!

 • Bo H-S
  Posted at 08:15h, 28 maj Svar

  Skyr med frugtsirup og frisk frugt!

 • Charlotte
  Posted at 08:03h, 28 maj Svar

  Müsliboller med en god kraftig ost, og med min søn som sidder ved siden af mig og guffer græsk yoghurt M/ jordbær i sig, imens vi kigger ud og nyder morgen stilheden.

 • Jette Pedersen
  Posted at 00:38h, 28 maj Svar

  Noget med æg….fik her til morgen et stykke ristet brød. Kogte et æg, pillede det, lagde det på brødet, førte kniven igennem og straks begyndte ægget at smile til mig…dertil en kop god kaffe. Så kan resten af dagen bare komme an…..
  Ps…der var også lidt smør…

 • Liv H.
  Posted at 20:26h, 27 maj Svar

  Jeg elsker morgenmad i alle afskygninger!
  Både den yderst lækre og hurtige tidligt om morgenen: Skyr med musli, bær og nødder + den lidt mere tidskrævende på de dage studiet starter sent: Bananpandekager med kokos + den lille weekendluksus: nybagte boller, kaffe og spejlæg af de mest orange øko-æg (leveret fra mor på landet).

 • LouiseLouise Stibolt Westh
  Posted at 18:22h, 27 maj Svar

  Uh den er svær – jeg ELSKER morgemad. Men for tiden rabarberkompot (efter din nemme opskrift) med skyr og hjemmelavet nøddedrys.

 • Anne-Marie Andersen
  Posted at 18:13h, 27 maj Svar

  De bedste morgenboller, som jeg forklæder som skagenslapper, med solsikke i bunden og blå birkes på toppen, er den bedste weekendmorgenmad.

  http://www.opskriftsamleren.dk/opskriftsamleren/228/De-bedste-morgenboller

  Hilsen Anne-Marie

 • Sarah
  Posted at 17:47h, 27 maj Svar

  Pandekager 🙂

 • Stine
  Posted at 17:42h, 27 maj Svar

  Jeg spiser faktisk banan-speltpandekager med kakaonips hver eneste morgen lige i øjeblikket.
  Allerbedst græsk yoghurt rørt med vanille og den rabarbermarmelade, jeg lavede forleden.

  Det er ren morgenluksus i min verden.. 😉

 • Line M
  Posted at 17:31h, 27 maj Svar

  Eggs benedict! Som jeg får aaaaalt for sjældent fordi det ikke er til at opdrive English muffins i Århus!

 • Nadia WH
  Posted at 16:45h, 27 maj Svar

  Favoritten blandt hverdagsmorgenmaden skifter, så for mig må yndlingsmorgenmaden være en god gang brunch. Hvad indholdet skal være, vil variere alt efter årstiden.

 • TineLee
  Posted at 10:51h, 27 maj Svar

  Min favorit morgenmad er helt og aldeles amerikanske diner pancakes med sirup, smør og apple smoked bacon on the side – Yum!

 • Cecilie Kynding
  Posted at 09:32h, 27 maj Svar

  På en doven weekendmorgen findes der intet bedre end en god omgang brunch som på caféerne! Luftige amerikanske pandekager med canadisk ahornsirup, røræg med bacon og gode brunchpølser, bærsmoothie, hjemmebagt rugbrød og lækkert landbrød med sprød skorpe samt brie, Port Salut og en rigtig god skinke. For ikke at glemme et lille hyggeligt glas med yoghurt naturel og en sprød müsli med nødder og tørrede bær. Mmmh!

 • Stine
  Posted at 07:38h, 27 maj Svar

  Om morgenen spiser jeg soyayoghurt med müsli og frisk frugt, et glas juice og et stort glas vand.

 • Stinne
  Posted at 22:56h, 26 maj Svar

  Jeg eeeeelsker æg i alle afskygninger, så min yndlingsmorgenmad er helt sikkert lavet af det. Yndlingstilberedningen er så i pocheret udgave, med en fed og syndig hollandaise til. Yum!

 • Mona Lund
  Posted at 21:51h, 26 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad er hjemmebagte ølandshvedeboller med koldt øko-smør og en god kop kaffe:)

 • Mathias Achermann
  Posted at 20:57h, 26 maj Svar

  Surmælksprodukt med hjemmelavet müsli og stempelkaffe af friskmalede bønner.

 • Louise
  Posted at 20:02h, 26 maj Svar

  Elsker æg, gerne pocheret med god røget laks til, ristet rugbrød og friske asparges. Og så en god cafe noisette til! Elsker også at spise morgenmad til aftensmad!

 • Ditte D
  Posted at 20:01h, 26 maj Svar

  “Verdens bedste brød” med mørk pålægschokolade!

 • Lone Tingskou
  Posted at 18:54h, 26 maj Svar

  Dejlige grovboller med ost og syltetøj og selvfølgelig – en stor spand kaffe….

 • Jenny
  Posted at 17:47h, 26 maj Svar

  Havregrød med dadler og tahin, en gulerod og et æble

 • Stephanie
  Posted at 17:26h, 26 maj Svar

  Min favoritmorgenmad er i øjeblikket græsk yoghurt med hjemmelavet rabarberkompot og hjemmelavet müsli med friskpresset appelsinjuice og en kop dejlig sort kaffe. Mmmm morgenmad.

 • Tina
  Posted at 17:17h, 26 maj Svar

  Skyr og vaniljeyoghurt, med æblestykker, hakket mandler og 70% hakket mørk chokolade

 • Hans
  Posted at 15:33h, 26 maj Svar

  En smøg, kaffe med mælk og sukker!

 • Cecilie b n
  Posted at 15:12h, 26 maj Svar

  Min kæreste er begyndt at lave nogle vildt lækre bananpandekager med kokos, hertil kommer jeg lidt frugt ovenpå. Guf guf, og hvis det er rigtig godt hører jeg Mads og monopolet imens.

 • Charlotte H
  Posted at 11:48h, 26 maj Svar

  Nybagte grovboller med brie og brombærsyltetøj, hertil en cafe latte og morgenavisen.

 • Janne
  Posted at 08:43h, 26 maj Svar

  Det må være det helt store morgenbord med hjemmebagt brød, smør, oste, marmelade, blødkogte æg, pålægschokolade, juice…. og så masser af tid til at nyde det sammen med familien. Jeg elsker i det hele taget morgenmaden 🙂 Til hverdag bliver det dog for meste til skyr, havregryn, mandler og lidt frugt.

 • Bibi
  Posted at 06:11h, 26 maj Svar

  Havregrød med A38, ristede mandler og store rosiner. …og det kunne jo godt spises af et Omaggio-sæt 🙂

 • Laura
  Posted at 21:57h, 25 maj Svar

  Åh den er svær, men hårdt presset kan jeg skære det ned til to retter: 1) Lækkert rugbrød, laks eller helledfisk og masser af cremet røræg med purløg eller forårsløg ELLER skyr med hjemmeblandet müsli med grovvalsede havregryn, kokosflager, rosiner, usødet ymerdrys og mandler + frugt. Og god the eller kaffe (en god stærk café au lait f.eks.). Eller bare en helt enkel grovbolle med smør og god osr. Jeg kunne blive ved! Morgenmad <3

 • Ditte Rasmussen
  Posted at 21:05h, 25 maj Svar

  Det må være græsk yoghurt med frisk frugt/bær 🙂 Lækkert, friskt og mættende!

 • Dina
  Posted at 20:38h, 25 maj Svar

  Morgenmad, hmm.. Kaffe kaffe og kaffe, ej omelet med parma skine, tomat , korsikansk ost og basillikum blade, mums.

 • Christina
  Posted at 19:44h, 25 maj Svar

  Min yndlings morgenmad er havregrød kogt med et æble i tern og hakkede mandler. Et drys kanelsukker på toppen og en kop god kaffe ved siden af, så er jeg klar til en ny dag.

 • jakob nielsen
  Posted at 19:29h, 25 maj Svar

  En croissant og en kop espresso. Can’t beat that.

 • kathrine k.
  Posted at 18:18h, 25 maj Svar

  Min yndlings morgenmad er skyr.

  Jeg elsker skyr! Det er fyldt med proteiner og mætter godt og længe.

  Ovenpå kommer jeg min hjemmelavede müsli (bestående af speltflager, havregryn, hakkede mandler, quinea der er ristet på panden og bagefter tilsætter jeg gojibær og tørrede abrokos)
  Derudover tager jeg et smagsfuldt økologisk rødt æble, en håndfuld blåbær og lidt akacie honning.

  Den bedste start på dagen sammen med et stort glas vand og en kop kaffe 🙂

 • Rikke B.
  Posted at 18:08h, 25 maj Svar

  Hjemmelavet øllebrød er altid godt 🙂

 • Anja
  Posted at 17:49h, 25 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad er klar neutral youghurt m hjemnelavet musli, tørrede tranebær og æblestykker!

 • Anne
  Posted at 16:39h, 25 maj Svar

  Det behøver slet ikke være så kompliceret. Hjemmebagt rugbrød med smør og et blødkogt æg. Der til en kop god kaffe og et glas friskpresset juice lavet af, hvad der nu lige er i køleskabet!

 • LunaBærmonster
  Posted at 15:33h, 25 maj Svar

  Den er svær, den med morgenmad, for det er et at mine yndlingsmåltider og noget, jeg absolut ikke kan springe over.
  Men en favorit for tiden er smoothie eller friskpresset appelsinjuice, bananpandekager (dem, der kører rundt i blogland med 1 banan, 1 æg, 20 g boghvedemel og noget kanel ell. andet smag) med en god sirup på – fx æblesirup. Og selvfølgelig en friskkværnet, veltillavet kaffe, gerne med lidt varm mælk i.
  Ovenstående nyder jeg ofte i weekenden, mens hverdagene som regel er lidt mere same-same med havregryn med rosiner og frugt eller A38 med hjemmelavet müsli og frugt.

 • Irene
  Posted at 14:58h, 25 maj Svar

  Min mand laver den mest fantastiske omelet med ost – den er sådan lidt flydende i det uden at æggene er rå, det er guf at få sådan en søndag morgen (eller formiddag – vi har ingen børn :-))

 • Henrik Hjortshøj
  Posted at 14:31h, 25 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad holder mig mæt helt til frokost – grove havregryn, solsikkekerner, sesamfrø, hørfrø, mandler, valnødder, rosiner og en banan eller et æble ovenpå. Spises med mælk, skyr eller hvad man lyster.

 • Helle NJ
  Posted at 14:08h, 25 maj Svar

  Min all time yndlingsmorgenmad er såmænd bare en skål havregryn med mælk, evt med et stykke frugt skåret i småstykker deri – det bliver jeg aldrig træt af! Men derudover er det jo altid lækkert med en skive nybagt rugbrød eller en nybagt bolle i weekenden 🙂

 • Rikke
  Posted at 12:33h, 25 maj Svar

  Yndlingsmorgenmad? allerførst starter jeg med en kæmpe kop mokka med varm pisket sødmælk. Nogle morgener står den derefter på smoothies spækket med bær, fedt og protein. Andre morgener laver jeg en omgang spejlæg med ost og mayo. Er der en rest af noget kød eller fisk fra aftensmaden, så ryger den indenbors. Uanset hvad, så ryger der i hvert fald et solidt måltid indenbors.

 • Charlotte G
  Posted at 12:24h, 25 maj Svar

  Min ynglings morgenmad er: 1 stort glas cafe latte af frisk kværnet kaffe og hjemmelavet sprød mysli med nødder og frugt. Det får jeg stor set hver morgen…
  God weekend
  Vh Charlotte G

 • Anne
  Posted at 11:50h, 25 maj Svar

  Intet bedre end en helt stille morgentime, som bruges med en skål skyr med en fint skåret pære, en smule blåbær sirup og hjemmelavet müsli oven på, her til et glas æblejuice og et krus grøn te med granatæble.

 • Mette
  Posted at 11:47h, 25 maj Svar

  Yndlingsmorgenmad. Det kommer helt an på hvornår på ugen det er. I hverdagene er det havregryn med mælk, banan, rosiner og mandler, men der er ikke noget bedre end at bruge lang tid på at lave morgenmad en lørdag formiddag, mens Mads og Monopolet kører i baggrunden. Her skal morgenmaden helst bestå af blødkogt æg, godt brød – og når overskuddet er der; bananpandekager. Og kaffe.

 • Tone
  Posted at 11:09h, 25 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad er min fars hjemmebagte brød. Hos mine forældre er der altid friskt hjemmebag med knasende skorpe – perfekt morgenmad med smør, ost og rabarberkompot.Og så en stor kop kaffe!

 • La Cucina Nada
  Posted at 10:15h, 25 maj Svar

  Kære Mira.

  Jeg forstår dig så godt, og dét selvom jeg ikke har en Otto, eller anden småkravl der vågner før fanden får sko på, men jeg har også med alderen/livet lært at sætte vældig meget pris på den stille morgenstund!

  Selv i hverdagene sætter jeg uret til at ringe i god tid, sådan at jeg kan nå at vågne ordentlig i ro og mag. Morgenen bruger jeg også til at få vasket op, og få styr på dagens “madpakke”.

  Min yndlings morgenmad? Hmmm … faktisk tror jeg at morgenmåltidet er min absolutte favorit blandt dagens måltid – det er også der jeg fornemmer en virkelig sult, og så er det bare en rigtig god måde at starte dagen på.
  Nå, tilbage til favoritten, hvor jeg altså er nød til at skelne mellem den på hverdage, og den i weekenderne. For i weekenden bager jeg som regel et godt sprødt, luftigt brød, som jeg om lørdagen indtager i selskab med netop Mads & Monopolet.

  Hvor jeg på hverdagsmorgener veksler mellem især havregrød, skyr og rugbrød. Og her er favoritten nok: skyr rørt med enten kompot eller med frisk frugt på. Toppet med noget sprødt: granola, müsli, nødder eller kokoschips.

  Og jeg ville elske at nyde den af den fine skål, og mixe sættet med mine Mano tallerkner og krus også fra Kähler 🙂

  Hav en dejlig lørdag formiddag!

  Hilsen La Cucina Nada

 • Ann
  Posted at 09:00h, 25 maj Svar

  En perfekt kop morgenkaffe af friskkværnede bønner og med masser af varm skummende mælk. Sulten indfinder sig først senere på dagen (men så går jeg naturligvis også til den)

 • Maja
  Posted at 08:50h, 25 maj Svar

  Jeg elsker også tidlige morgener, men er egentlig ret plain når det kommer til morgenmad. Starter for det meste dagen med en portion havregryn. Men når der er ekstra tid sætter jeg bolledej over om aftenen, så de lige er klar til at smide i ovnen næste morgen, mmh.

 • Gry
  Posted at 08:38h, 25 maj Svar

  Fødselsdagsmorgenmad! Og 25. dec-morgenmad, hvor den står på ande-rester!

 • Camilla
  Posted at 07:23h, 25 maj Svar

  Yndlingskonkurrence! Jeg elsker også at stå tidligt op og nyde de stille morgener, se verden vågne…

  Lige i øjeblikket er min og min datters favoritmorgenmad den gammeldags øko ymer fra Arla Unika i Torvehallerne – har du smagt den? Den er så cremet og lækker og slår altså den ellers så populære skyr med flere længder… Vi topper ymeren med hj.lavet rabarberkompot eller friske jordbær og drysser med sukkerristet rugbrødsknas. Mums med mums på!

  • Mira Arkin
   Posted at 09:38h, 25 maj Svar

   Ja, den smager helt fantastisk!

 • Dea
  Posted at 06:32h, 25 maj Svar

  Morgenmad på hverdage skifter ca hver halve år. Da jeg ikke kan tåle mælk er det brød med ost, knækbrød med ost eller noget frugt og kaffe til toget. I weekenden, hvis der er tid, står den på porcherede æg, rundstykker, god ost, hjemmelavet marmelade og god kaffe indtaget med kæresten.

 • Bettinalissa
  Posted at 04:34h, 25 maj Svar

  Rundstykker fra bageren :p men kun om søndagen 😉

  Ellers står den på yoghurt eller rugbrød

 • Josephine Pulcher
  Posted at 23:02h, 24 maj Svar

  Mmmm, så længe der er scramble æg med parmesan, hjemmelavet brød, bær, og en smoothie, så er jeg et meget tilfreds morgenmenneske. God lørdag morgen.

 • Camilla H
  Posted at 22:57h, 24 maj Svar

  Jeg er egentlig virkelig dårlig til at få spist morgemad, men når jeg tager mig sammen, så bliver det gerne til koldskål med kammerjunker, en rugbrødsmad eller yoghurt med frugt 🙂

 • Thea
  Posted at 21:55h, 24 maj Svar

  Pandekager med limesaft, smør og rørsukker. Og blødkogt æg. Og en god smoothie med banan og bær. Og ristet rugbrød.

 • Canan
  Posted at 21:52h, 24 maj Svar

  Min favorit morgenmad er klart en kop kaffe og et blødkogt æg 🙂

 • Katrin Julius
  Posted at 21:44h, 24 maj Svar

  Jeg kan godt lide en lækker müsli med friske frugter som jordbær, hindbær eller blåbær. 🙂

 • Martin Villumsen
  Posted at 21:30h, 24 maj Svar

  Åh yndlingsmorgenmad… Der er jo så meget, der er lækkert så en tallerken med lidt af det hele ligger nok på førstepladsen. Sådan en tallerken skulle gerne bestå af lidt lækker laks, rygeost, en lille skål yoghurt med f.eks. lidt rabarberkompot og sprøde nødder/havregryn, et lille udvalg af lækre oste og noget godt hjemmebagt brød.. Og skulle det være lidt greasy så et stykke friturestegt camembert med solbærsyltetøj.. Og så selvfølgelig et glas lækkert ufiltreret æblemost og en god kop kaffe!

 • Helle
  Posted at 21:15h, 24 maj Svar

  Hmm… Min ynglingsmorgenmad på denne årstid er A38 med rabarberkompot og en god musli. Og så gerne lidt efterfulgt af friskbagt brød med ost og en god kop kaffe 🙂

 • Rikke
  Posted at 20:45h, 24 maj Svar

  Havregryn (SKAL være de grovvalsede) med kokosflager, tørrede tranebær og mandler. Rigeligt med minimælk ovenpå. Og en cappucino on the side.

 • Stine BB
  Posted at 20:43h, 24 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad er havregrøn med hindbær og mælk… Og kaffe, ikke at forglemme..
  Kærligst Stine BB

 • Trine
  Posted at 20:35h, 24 maj Svar

  B-menneske er(var) jeg nok – men etter jeg ble mor har det blitt en del mer tidligere mrogener;)

  Morgenmad nå for tiden er yoghurt med blåbær, musli og banan…
  Utover det går det ofte i en variasjon av knekkebrød, egg i diverse former eller smoothies – da jeg har svært med at spise det samme for mange dager i træk!

 • Susanne
  Posted at 20:25h, 24 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad er
  Et stort glas vand, juice af en presset grapefrugt og havregryn m. Mælk m et par mandler og friske små æblestykker i.
  God morgen og god dag!
  Kh Susanne

 • by Busk
  Posted at 20:03h, 24 maj Svar

  En ristet bolle/stk brød med et stykke godt ost må være favoritten. Helt klassisk 🙂

 • Jakob Jensen
  Posted at 19:50h, 24 maj Svar

  Min ynglings morgenmad er helt simpelt en skål øllebrød med sødmælk. Øllebrød har altid været min ynglings grød og så har det altid været en evergreen i min familie. Øllebrød holder stadig 100 når man nu er studerende. Gammelt rugbrød kan forvandles til dejlig morgenmad, men så må man holde kernerne ud, hvis man ikke lige har fået købt det kedelige mørke rugbrød. Bonus er hvis der kan komme lidt rørsukker ovenpå, det spiller max.

 • Michael Hejl
  Posted at 19:48h, 24 maj Svar

  Vi ved ikke helt om vi ligefrem elsker at stå tidligt op,men vi er begyndt at sætte pris på at få noget ud af dagen, når vores Otto vågner samme tid som din 🙂
  Vi elsker vores hjemmelavet pan au chocolat, som vi har en masse af i fryseren, og græsk yoghurt med hjemmelavet müsli.

 • Pernille B
  Posted at 18:57h, 24 maj Svar

  Niiicccceee sæt at vinde her ! Kaffe og så perfekt blødkogt æg og godt rugbrød. Og vigtigst er at min mand laver det til mig mens jeg er i badet – Pernille B

 • Stine
  Posted at 18:50h, 24 maj Svar

  Ristet rugbrød af god kvalitet med vesterhavsost eller lignende, dertil en latte o et stort glas vand 🙂

 • Yvonne i
  Posted at 18:49h, 24 maj Svar

  Flot sæt 🙂
  Ristet rugbrød med en go stærk ost.
  El. Havregrød med kanel og rørsukker drysset med nødder og kokosflager
  Se det er en super go start på dagen 🙂

 • Christian Høyer
  Posted at 18:16h, 24 maj Svar

  Ynglingsmorgenmaden har udviklet sig til at være noget så kedeligt som havregrød (!) 🙂
  Helt simpel, tilberedt i mikroovn, med rosiner og kanelsukker.
  Tricket er dog, at jeg til sidst blander den færdige havregrød med en lille smule Cheasy-youghurt, som både køler grøden ned til den perfekt spise-temperatur (hvilket er praktisk i en travl hverdag) og samtidig giver en super lækker smag og konsistens!

  Når tiden er til det, kan der tilføjes frugt on the side, gerne med græsk eller tyrkisk youghurt.

  Og kaffen er selvfølgelig essentiel!

 • Maria
  Posted at 17:53h, 24 maj Svar

  Jeg har to favoritter:

  Havregrød lavet på halvt mælk og halvt vand, toppet med kanel, sukker og et rødt, økologisk æble i tern

  Skyr, vanilje og a38 til at justere konsistensen, toppet med fersk ananas, havregryn og mandler

 • freja hansen
  Posted at 17:32h, 24 maj Svar

  Min yndlings morgenmad er helt klart: hjemmelavet amerikanske pandekager med frisk frugt og ahorn sirup! (evt. lidt nødder og chokolade). hmm, det er luksus!

 • Amanda
  Posted at 17:27h, 24 maj Svar

  Absolut yndlingsmorgenmad må være skyr med müsli og sirup, det er bare det bedste! 🙂

 • Sidse Boesen
  Posted at 17:06h, 24 maj Svar

  Mmh, hjemmelavet müsli hører helt sikkert også til favoritterne herhjemme, men lige for tiden (og det sidste lange stykke tid faktisk) er min yndlingsmorgenmad havregrød, som udover vand, er lavet på solbærsaft. Derudover kommer jeg æblestykker i – og når det skal være fornemt også bær fra fryseren. Mums!

 • Charlotte
  Posted at 16:31h, 24 maj Svar

  Årh – god give away! 🙂

  Jeg elsker også at stå tidligt op – og jeg elsker morgenmad, kan slet ikke undvære det!
  Min ynglingsmorgenmad for tiden er helt klar scrambled eggs med hytteost og dertil lækre grøntsager og hjemmelavet knækbrød.

  Ellers rigtig fin blog!!

  Charlotte

 • Natascha
  Posted at 16:21h, 24 maj Svar

  Yndlingsmorgenmaden på en helt almindelig hverdag er noget så simpelt som en skål havregryn med rosiner på. Spiste det trofast som barn. Holdte pause i mange år. Og spiser det nu igen trofast sammen med mine børn.

  Men i weekenderne….der bliver havregrynene i skabet. Der er yndlingsmorgenmaden ikke en ting – men det samlede måltid kombineret med de personer, jeg spiser det sammen med. Mand og unger i nattøj, lækker cafe latte, friskpresset juice, hjemmebagte boller, en god ost, blødkogt æg og et kæmpe frugtfad – alt sammen serveret på pænt porcelæn. Dét er min yndlingsmorgenmad:)

 • Pernille Wittendorff
  Posted at 16:09h, 24 maj Svar

  Der er ikke noget så smukt som at køre på arbejde kl 5 om morgenen og se solen stå op. Det er en skøn start på dagen!
  Yndlinghverdagsmorgenmad er helt klart ristet rugbrød med ost på, Mums!
  Men yndlingsmorgenmaden må helt klart være scrambled eggs med rød peberfrugt og rødløg. Og som tilbehør avocado, tomat og som ekstra luksus brunch pølser, super lækker morgenmad!
  Vildt flot sæt!
  Pernille

 • Maria Suh
  Posted at 15:17h, 24 maj Svar

  Pandekager lørdag morgen med summerbird chokoladecreme og frisk frugt

 • Tanja Maria
  Posted at 14:52h, 24 maj Svar

  Mine præferencer afhænger meget af årstid, ugedag og humør. I takt kalenderen er på vej mod sommer, får jeg lyst til en cremet portion skyr med hjemmelavet eksotisk müesli – hakkede nødder og kerner, kokos og lakrids – gerne tilsat frisk frugt som bær eller melon.
  Weekenden kalder på sundere bananpandekager eller croissanter.
  En ting er dog helt sikker – min morgenmad bliver altid serveret med kaffe! Hvorvidt den er brygget på Hario eller stempelkande afhænger også af humør. Man siger jo at kaffe er livets eliksir 😉

 • Christian
  Posted at 14:46h, 24 maj Svar

  Æg og bacon. Hvad ellers? 2 spejlæg, 2 skiver bacon. Det er en fantastisk start på dagen, og den jeg spiser de fleste dage.

 • Bat-El
  Posted at 14:05h, 24 maj Svar

  min yndlingsmorgenmad er for tiden knækbrød med avokado og tomat tomat. Det er bare en herlig start på morgenen 🙂

 • Jytte Isaksen
  Posted at 14:02h, 24 maj Svar

  Bagerens gode rugbrød med dejlig blød danboost og en kop te indtaget i bilen på vej på arbejde-

 • Mette
  Posted at 13:28h, 24 maj Svar

  Eggs Benedict er i min verden den ultimative morgenmads-forkælelse. Det er tungt, syndigt og helt afsindigt lækkert 🙂

 • Patricia Larsen
  Posted at 13:21h, 24 maj Svar

  Min ynglingsmorgener er de morgener hvor man har god tid. Min yndlingsmorgenmad er røræg, hvor man kan lege lidt med krydderierne, med en skive toastbrød og lidt frugt til 🙂

 • Selma
  Posted at 13:07h, 24 maj Svar

  Favorit til hverdag er ganske simpelt, mælk m. havregryn og rosiner.
  Og i weekenderne, er jeg til det hele store morgenbord, med æg, baked beens, frugt ect..

 • Thea
  Posted at 13:00h, 24 maj Svar

  På hverdage er det havregrød, men oftest bliver det kun til havregryn, da de fem minuter det tager at lave grød, virker alt for luksuriøst på en travl morgen.
  I weekenderne er det hjemmebagte boller og blødkogte æg og kaffe. Men lidt yoghurt og frisk frugt er heller ikke dårligt.

 • Mathilde Pape
  Posted at 12:43h, 24 maj Svar

  Yndlingsmorgenmaden er flotte gule blødkogte æg, fra fritgående høns hos en lokal bonde, Friskpresset juice af årstidens frugt og grønt, samt en stor kop Café Latte med sødmælk.. Mmm 🙂

 • Maria
  Posted at 12:43h, 24 maj Svar

  Sikke en dejlig konkurrence!

  Min yndlingsmorgenmad er min mors hjemmelavede gulerodsboller med hørfrø og solsikkefrø med hendes hjemmelavede ribs/solbær marmelade og en stor kop blåbær te.

 • Marie
  Posted at 12:42h, 24 maj Svar

  Uuuh det må være fluffy amerikanske pandekager med ahornsirup og sprød bacon. Mmm!

 • emilia
  Posted at 12:31h, 24 maj Svar

  Ynglings morgenmad er :
  Skyr med blåbær sirup, firkse jordbær, blåbær, mandler og hjemmelavet musli.

 • Emilia
  Posted at 12:27h, 24 maj Svar

  Ynglings morgenmad er skyr med blåbær sirup, mandler, blåbær, jordbær og hjemmelavet musli.

 • Signe S.
  Posted at 12:23h, 24 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad er havregrød med friske blåbær og ahornsirup. På det seneste er der også røget en håndfuld pecannødder i – hjembragt fra Georgia i påsken.

 • Isabella Bergtsrøm
  Posted at 12:05h, 24 maj Svar

  Fed konkurrence Mira :)!!!

  Min yndlingsret er en god gang risotto med friske asparges
  Og forskellige spiselige svampe med et strøg parmesan.
  Nydt med et godt koldt glas hvidvin, så bliver det altså ikke meget
  Bedre 🙂

  Krydser fingre!
  Kram Isabella

  • Sara
   Posted at 18:50h, 28 maj Svar

   Spiser du det til morgenmad ? 🙂

 • Tina Klein
  Posted at 12:02h, 24 maj Svar

  Hvor er det bare fint – perfekt til morgenbordet 🙂

  Min yndlingsmorgenmad er
  – Skyr med friske hindbær + mango samt ristede kokosflager + mandler.
  – Blødkogt æg og ristet rugbrød
  – Cortado og grapejuice

  Og hvis det skal være ekstra lækkert, så en lille portion blåbærpandekager 🙂

 • tanja
  Posted at 12:01h, 24 maj Svar

  blødkogt æg!

 • Mette Christiansen
  Posted at 11:49h, 24 maj Svar

  Jeg er et madøre, men kan simpelthen ikke spise morgenmad før jeg har været vågen i et par timer. Generelt synes jeg at almindelig morgenmad er rigtig kedeligt. Det keder min mund! Så hvis det stod til mig ville det spise sushi efterfulgt af lækker udskåren frugt skyllet ned med champagne 🙂

 • Sofie Emilie Nepper-Christensen
  Posted at 11:31h, 24 maj Svar

  Yndlingsmorgenmad: Havregrød med kanel og kardemomme, og med hasselnødder, banan, kokos og ahornssirup. Yes!

 • Tina Madsen
  Posted at 11:30h, 24 maj Svar

  Min absolutte yndlings morgenmad får jeg kun når jeg er i familiens sommerhus :o) Der er nemlig en lokal dame nede af vejen der sælger fantastisk lækre økologiske æg, og så består menuen af:
  Blødkogte æg
  Groft rugbrød
  Lidt lækker tyndtskåret skinke
  Ost til dem der kan li det :o)
  Noget udskåret frugt

  Til hverdag er det som regel lidt havregryn med udskåret pære og æble, og blandet med yoghurt. Super mættende, friskt og lækkert, og det holder mæt i mange timer :o)

 • Maria
  Posted at 11:09h, 24 maj Svar

  Man går aldrig fejl af en skål skyr med min fars hjemmelavede æblekompot toppet med mandler og rosiner:)

 • Anette
  Posted at 11:04h, 24 maj Svar

  Hjemmebagt ristet rugbrød med en god skrive ost, et blødkogt æg og en kop kaffe fra Risteriet. Det slår man ikke!

 • Agnethe
  Posted at 10:53h, 24 maj Svar

  Min ynglingsmorgenmad og selvforkølelse om morgnen er skyr, græsk eller natural yogurt rørt med lidt vaniliesukker, stevia eller lignede. Dertil frisk frugt i stykker, evt lidt hakkede nødder eller kokos. 😉 MUMS, det er ligesom en dessert til morgenmad. En god start, og så er den også dejlig året rundt, da frugten varieres efter årstiden.
  Hav en dejlig weekend.
  Agnethe

 • Karina Laura Hedegaard
  Posted at 10:38h, 24 maj Svar

  Hej. Min yndlingsmorgenmad er hjemmelavet bananpandekager (æg, havregryn, mælk,banan) med blåbær og friskpresset juice dertil.

 • Line Juul Elley
  Posted at 10:27h, 24 maj Svar

  Jeg elsker morgenmad og fungerer ikke uden…
  Egentlig er jeg glad for havregryn med lidt rosiner på toppen – i hverdagene altså 😉
  Weekenden byder ofte på langtidshævede grovboller, lækre oste og et blødkogt æg…
  Jeg er også vild med skyr og topper den gerne med müesli og akaciehonning.

  Smukt stel fra Kähler – det vil jeg gerne eje…

  linejuulelley@gmail.com

 • Anja Friis
  Posted at 10:17h, 24 maj Svar

  Ejj hvor ser det vildt lækkert ud. Min yndlingsmorgenmad består faktisk mere eller mindre af det samme som her på billedet. Jeg spiser skyr blandet med lidt vanilje, toppet med et lækkert æble skåret i tern, hjemmelavet müsli og så et skvæt rabarbersirup, hvis jeg rigtig skal forkæles. Mmm det er lige så mundvandet løber 😀

 • Charlotte
  Posted at 10:14h, 24 maj Svar

  Yndlingsmorgenmad er desværre ikke noget, der sker så tit. Sikkert fordi min morgen enten foregår i sengen lige indtil det sekund jeg skal afsted på arbejde, eller fordi weekendmorgener ender som dine gjorde før Otto – det kan være jeg også er indbildt b-menneske?

  Men jeg havde en periode for et år siden, da jeg boede et halvt år i Letlands skønne hovedstad RIga, hvor overskuddet var i top, det vanvittigt billige (og kæmpe store!) grøntmarked fristede for vildt, og sommeren bankede på, hvor jeg havde nogle ultimative morgenmads-sessions.

  I den lokale ‘Mad og Vin’-agtige biks havde jeg desperat ledt efter noget yoghurt naturel. Det eneste jeg fandt var en virkelig tyk, tysk yoghurt på glas?….jeg blev glædeligt overrasket – den smagte fantastisk! Og fortjente i den grad noget lækker topping. Så rabarber fra med en hjemmelavet rabarberkompot var det perfekt at sidde i mit kæmpe vindue med benene ud på taget og nyde en skålfuld af sommer. Så det må være min yndlingsmorgenmad 🙂

 • Christian Ankerstjerne
  Posted at 10:14h, 24 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad er:

  Rundstykker fra bageren!

  vh. Christian Ankerstjerne
  tlf. 2561 8653

 • Sara
  Posted at 10:13h, 24 maj Svar

  Mmmm. sikke et smukt sæt! Jeg ville nyde at spise min yndlingsmorgenmad, som pt. er ymer med hjemmelavet ymerdrys, smoothie + STÆRK kaffe med mælk, af dette sæt 🙂

  KH Sara

 • Katrine
  Posted at 10:12h, 24 maj Svar

  A38/skyr, masser af jordbær, melon og ananas og hjemmelavet musli! Gerne med et glas friskpresset appelsinjuice til!

 • Clara Hansen
  Posted at 10:12h, 24 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad er nybagte boller med smør og ost, så bliver det ikke bedre eller mere simpelt 🙂

 • Anna
  Posted at 10:11h, 24 maj Svar

  Åh hvor vil jeg bare gerne vinde det! Jeg elsker morgenmad i alle afskygninger, men min yndlingsmorgenmad er nok skyr eller græsk yoghurt med en frisklavet frugt- eller bærkompot med masser af vanille i, og så toppet med ristede nødder/kerner eller hjemmelavet musli, frysetørrede bær og evt. lidt akaciehonning 🙂

 • Charlotte
  Posted at 10:09h, 24 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad er ret simpel, men det er bare så godt med et bløkogt æg med ristet rugbrød eller surdejsbrød.
  Skal det være en rigtig luksusudgave, laver jeg ægget i kokotte med lidt fløde og trøffelolie… MUMS!!

  Go´weekend!!

 • Louise
  Posted at 10:09h, 24 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad er er bord fyldt med amerikanske pandekager med blåbærsirup, hjemmelavet rabarber el æblekompot, frisk juice, friskbagt brød, cocktailpølser, røræg og masser af frisk frugt 🙂 Mmm

 • Ulrika - den glade kagekone
  Posted at 10:09h, 24 maj Svar

  Helt klart hjemmelavede boller med en god skive ost og en dejlig kop the!
  Mvh Ulrika

 • Mikkel Bækgaard
  Posted at 10:09h, 24 maj Svar

  Jeg er faktisk rigtigt glad for min dagligdags morgenmad med havregrød kogt med revet æble eller pære (eller moset banan) toppet med æbler i tern og ristede hasselnødder eller mandler. Og det hele drysset med en smule kanel.

  Det er enkelt, mættende og dejligt sådan en morgenstund.

 • Sandie Sparre
  Posted at 10:08h, 24 maj Svar

  Jeg elsker cheasys a38 eller skyr med hjemmelavet musli.

 • Lene Bøger
  Posted at 10:08h, 24 maj Svar

  Har ikke en bestemt yndlings morgenmad. Men jeg elsker en god omelet med solmodne tomater, forårsløg og en smule ost. Så er man ligesom klar til dagens udfordringer.

 • Jacob
  Posted at 10:05h, 24 maj Svar

  Græsk yoghurt m müsli og et blødkogt æg. Et glas friskpresset appelsinjuice 🙂

 • Connie A
  Posted at 10:01h, 24 maj Svar

  Morgenmaden når man er på weekend ophold… at kunne gå til et lækkert morgenbord…bare at kunne vælge…så spiser man så meget at man er mæt næsten indtil aften 🙂
  Deltager gerne og håber på at blive den heldige ejer 🙂 elsker Kählers produkter <3

 • stine boas
  Posted at 10:00h, 24 maj Svar

  Selvom din yoghurt med müesli ser vidunderlig ud, så må jeg nok indrømme, at jeg er mere til noget godt brød med (rigeligt) smør og f.eks. syltetøj eller pølse og selvfølgelig en stor kop skoldhed kaffe.

  Stellet fra Kähler er godt nok fint. Det ville passe perfekt ind i vores nye sort-hvide køkken 🙂

 • Ditte
  Posted at 10:00h, 24 maj Svar

  Min yndlingsmorgenmad er pocherede æg – meget gerne som eggs benedict med masser af hollandaise – men en hverdagsversion på et stykke hjemmebagt surdejsbrød er også helt ok 🙂

 • Mai-Britt Bladt Hansen Bruun
  Posted at 09:55h, 24 maj Svar

  Pandekager. Jeg elsker pandekager til morgenmad. Med sirup, friske bær og måske en lille gang græsk yoghurt.

  Det er det bedste både jeg og resten af familien ved og nu er det jo næsten weekend. Så skulle man da lige lave nogen 🙂

 • Ann-Mari
  Posted at 09:53h, 24 maj Svar

  Ååååå, det var lekkert! Håper jeg kan delta selv om jeg bor i Norge?

  Til hverdags er gresk yoghurt med müsli favoritten, men i helgen, da MÅ jeg ha en egg og bacon-frokost. Valnøttbrød, helt rennende eggeplomme og bortimot kremert bacon samt et glass nypresset juice = lykke! 🙂

 • Lise-Lotte
  Posted at 09:52h, 24 maj Svar

  Jeg nyder gerne en hjemmelavet jordbærsmoothie med hyldeblomstsaft .Vi har en del bær i vores have, som jeg har frosset ned og en del flasker hj.lavet hyldeblomstsaft.

  nogle gange et blødkogt æg og et lækkert stykke hjemmebagt knækbrød med ost fra vores lille landkøbmand Pibemølle i Annisse,Nordsjælland.

 • Anne Gravesen
  Posted at 09:50h, 24 maj Svar

  Elsker nybagt brød om morgenen 🙂 gerne kun med smør og en god kop kaffe til.