Vind billetter til Food Festival i Aarhus

Vind billetter til Food Festival i Aarhus

Skovdal-&-Skovdal---Foodfestival-stemning676

Foto: Skovdal & Skovdal

Næste weekend d. 6-8. september kan du slå dig løs på den store madfestival i Aarhus – Food Festival, som finder sted på Tangkrogen.

Til festivalen kan du møde alt fra producenter til kokke, skribenter, bloggere og forskere, og der er noget at kaste sig ud i, både for store og små med bl.a. paneldebatter, madskole, smagsprøver og liveoptræden på kokkescenen.

I samarbejde med Food Festival udlodder jeg her på bloggen 2 weekendbilleter, der giver adgang til festivalen fredag, lørdag og søndag.

NB: KONKURRENCEN ER NU SLUT (01.09.2013)

Sådan deltager du: 

For at deltage i lodtrækningen om de to billetter, skal du tage et kig i programmet for festivalen her og fortælle mig, hvad du ser mest frem til på festivalen.

Jeg trækker en vinder på søndag d. 1. september kl. 10, som herefter bliver kontaktet af mig, så jeg kan få din adresse og få billetterne sendt af sted til dig.

16 Comments

Post A Comment

 • Jane
  Posted at 11:36h, 31 august Svar

  Åh, det ville være skønt at vinde. Jeg har ikke tidligere været på Food Festival, men ville elske at gå på opdagelse mellem alle de skønne oplevelser. Søde sager og aarstiderne vil bestemt bliver prioriteret. Ellers vil jeg bare suge stemning og oplevelser til mig med alle sanser.

 • Christina
  Posted at 21:07h, 29 august Svar

  Uh det ville være skønt at vinde sådan en billet. Jeg var der sidste år med min søn på 10 og det var simpelthen så hyggeligt. Han elsker at lave mad, og er allerede meget bevist om gode danske friske råvarer og det ville være det jeg vil glæde mig mest til, alle de skønne råvarer vi både kan smage og købe med hjem.

  Go aften’

 • Mille
  Posted at 20:04h, 29 august Svar

  Jeg vil gerne kigge nærmere på området “Søde Sager” 🙂

 • Katrine
  Posted at 19:37h, 29 august Svar

  Jeg glæder mig mest til wirkstoffe med Tim Vladimir

 • Lene Harbo Frandsen
  Posted at 19:35h, 29 august Svar

  Jeg glæder mig bare til at deltage – det var en rigtig god oplevelse sidste år! Men noget med ost kunne være en favorit.

 • Nina
  Posted at 19:18h, 29 august Svar

  Jeg glæder mig aller mest til at være madformidler i Planteriget. Glæder mig til at formidle de danske råvarer til festivalens gæster. Og derudover glæder jeg mig til det HELE!

 • Elisabeth Andersen
  Posted at 18:46h, 29 august Svar

  Jeg glæder mig mest af alt til at deltage. Jeg synes det var vildt godt sidste år, så derfor er forventningerne til i år skruet godt i vejret.
  Men hvis jeg skal vælge, så glæder jeg mig til at besøge aarstiderne, som giver mig en masse inspiration.

 • LunaBærmonster
  Posted at 15:32h, 29 august Svar

  Det er et svært spørgsmål med så flot et program, de har lavet i år.
  Generelt vil jeg bare gerne gå rundt og tale med de mennesker, der står bag alt det spændende og lækre mad. Især dem, hvis fokus er på bæredygtighed og økologi kommer nok til at hænge lidt på mig.
  Der er dog også nogle andre ting. Jeg har tidligere – i arbejdsøjemed – besøgt Frederiksdal Kirsebærvin, og ildsjælen Harald Krabbe overraskede mig med den mest fabelagtige vin, jeg længe har smagt. Og så vil jeg gerne forbi Nordisk tang og høre, hvad de har af gode idéer til, hvordan man kan bruge dansk tang i madlavningen.

 • Nadine
  Posted at 14:02h, 29 august Svar

  Jeg glæder mig til at se, hvordan man kan lave safter og sirup uden sukker (Selleberg) og marmelader lavet på urter (Kirstines klosterhave). Især sidstnævnte lyder ret interessant. Jeg er fornylig begyndt at interesse mig meget for hjemme”bryggede” ting, så det ku være fedt med ny inspiration 🙂

 • Jesper
  Posted at 13:28h, 29 august Svar

  Selvfølgelig skal vi til Food Festival. Og vi glæder os allermest til at besøge Havet, men også Kød og Fjerkræ, og Mejeriet skal have et besøg.
  Men når man er der skal alle disse gode boder selvfølgelig besøges, der kan nemt bruges en hel dag.
  Glæder mig allerede.
  Hilsen. Jesper.

 • vibeke
  Posted at 13:28h, 29 august Svar

  Jeg glæder mig til det hele, men eftersom det er ved at blive en tradition for mig og min datter er det helt klart ballademad, der trækker mest.

  Det er fedt at der er så mange steder, hvor børnene kan være med 🙂

 • Tanja Maria
  Posted at 13:10h, 29 august Svar

  Jeg glæder mig allerede til at besøge dette års nye temaområde “Søde Sager”. Det er fedt at se hvordan Food festivalen allerede har fornyet sig sammenlignet med sidste år! Og med min søde tand, kan det kun blive et match!

 • Jenny
  Posted at 13:06h, 29 august Svar

  Jeg er på mit første besøg i Aarhus den weekend, så for mig vil alt være spændende, men det vil være stort, hvis jeg kunne møde nogen fra river cottage.

 • Rune Bach
  Posted at 13:03h, 29 august Svar

  Pølseværkstedet!

 • Inge/Delikate Danmark
  Posted at 12:54h, 29 august Svar

  Jeg ser mest frem til at tale med alle udstillerne og finde nye danske specialiteter, som er værd at købe med hjem (og omtale på bloggen)

 • Ann Demant
  Posted at 12:54h, 29 august Svar

  Uha det er en sværere opgave end først antaget – der sker jo så meget lækkert og der er så meget man gerne vil.

  Jeg tror dog at min favorit på årets festival er DM i hotdog som jo er et at de madfænomener der kan laves i et utal af variationer lige fra den klassisk danske til den svenske med rejesalat og den amerikanske chilidog med kødsovs 🙂