Vietnamesisk takeaway fra Ngoc Linh

Vietnamesisk takeaway fra Ngoc Linh

– SPONSORERET INDLÆG –

_1200279s

Det er faktisk ret sjældent, vi spiser takeaway. Jeg har altid gang i så mange madprojekter, at der altid er noget spændende at spise. Men en gang imellem er det en luksus at få maden bragt til døren. Det prøvede jeg i samarbejde med Just-Eat forleden.

Jeg havde lyst til noget eksotisk, så jeg prøvede at bestille mad fra den vietnamesiske restaurant på Vesterbro, Ngoc Linh. Vi prøver at spise tidligt, så Otto kan være med. Derfor bestilte jeg maden allerede om formiddagen, hvor jeg havde god tid til at kigge på menukortet på nettet. Og så valgte jeg bare at få leveret maden til kl. 18.

Kl. 18.02 ringede det på døren, hvor budet stod klar med to store poser med den mad, jeg havde bestilt. Perfekt timing. Al maden var helt frisk og varm og alt det jeg havde bestilt var der.

ngoc linh

Der var disse grillede svinekødsspyd med peanuts, risnudler, ristede løg og salat. Kødet var mørt og super tasty og smagte bl.a. af citrongræs. Virkelig dejligt.

_1200269s

Jeg havde også bestilt forskellige hapseting. Friske forårsruller med tigerrejer var sprøde og dejlige og virkede som om de lige akkurat var rullet. Der var også friturestegte forårsruller med svinekød og sprøde wontons. Der var forskellige lækre dips til – en hoisindip med peaunuts til de friske ruller, sød chili sauce som jeg spiste til wontons og en frisk fishsauce/lime/hvidløg dip, som jeg brugte til det hele.

_1200274s

Banh Weo var en slags sprød ægge-pandekage med fyld af rejer, svinekød, bønnespirer og chili. Super sprød og lækker. Den skulle spises med de sprøde salatblade og frisk mynte og koriander og så kunne man dryppe med den søde, tynde dip.

_1200276s

Så var der også en slags wokret med kylling med grøntsager og masser af hvidløg i en krydret sate sauce, der smagte af masser af lækre sager, bl.a. rejepasta. Denne ret kom med ris. Grøntsagerne var super sprøde.

_1200284s

Jeg tog også lige et billede af den friske rulle, som jeg havde spist af, så man kan se, hvor friskt det ser ud.

Al maden fra Ngoc Linh var rigtig dejlig og godt krydret og også bedre end meget andet vietnamesisk, jeg har prøvet i byen.

Alt i alt var det en rigtig positiv oplevelse at få maden leveret på denne måde. Det var praktisk at jeg kunne sidde og forudbestille på et tidspunkt hvor jeg havde god tid. Der var et godt udvalg af retter (for slet ikke at nævne steder – der er virkelig mange steder at vælge imellem). Og så var det for mig første gang, jeg bestiller vietnamesisk mad fra Just-Eat. Før har det mere været pizza, shawarma og indisk mad. Det var godt at opleve at et køkken som det vietnamesiske, hvor meget er sprødt og frisk, stadig fungerer efter det er blevet pakket og har været ude at køre en tur med et bud.

Det skal lige siges, at Just-Eat inviterede mig til at prøve deres koncept. Men jeg har forbeholdt mig ret til at skrive lige hvad jeg vil, så I kan stole på, at det er min helt egen holdning I her kan læse. 

2 Comments

Post A Comment

  • Ane
    Posted at 16:37h, 21 februar Svar

    Dejlig anmeldelse at falde over – nu er aftensmaden i hus, tak:-)

  • Stephanie
    Posted at 10:12h, 13 februar Svar

    Nøj hvor ser det lækkert ud. Jeg troede faktis også, at JustEat kun var mere junk-food orienteret, men nu vil jeg da kigge en ekstra gang på deres muligheder. Især den vietnamesiske. Tak for et godt indlæg.