Vandmelon Margarita

Vandmelon Margarita

Foto: Line Falck/Cointreau

Vi skal da have en rød drink til kampen i aften, ikke? Derfor får I her min opsrift på Vandmelon Margarita.

Jeg lavede denne opskrift på vandmelon margarita til Cointreaus sommerkampagne og den smager simpelthen så godt – den er virkelig egnet til at servere i kandevis. Jeg synes lige, I også skulle have glæde af opskriften her.

Jeg kommer ikke salt på kanten af denne margarita, men i stedet myntesukker, som går super godt sammen med den søde vandmelon og de florale noter fra (god) 100% agave tequila. I stedet kommer jeg et nip salt i drinken, som fremhæver alle smagene. Det giver den perfekte balance til en varm dag.

Den mynte, du pynter drinken med, kan du lige givet et lille klaps mellem hænderne – det frigiver de æteriske olier fra mynten, så den dufter ekstra meget. Smack that mint! Og held og lykke til landsholdet i aften.

Vandmelon Margarita

1 drink

1 limebåd
myntesukker*
isterninger
4 cl tequila blanco (jeg bruger Villa Lobos eller Ocho)
6 cl vandmelonsaft**
2 cl Cointreau
1 cl sukkersirup
1½ cl limesaft
1 nip salt
Garnish: vandmelonstykke og mynte

*Myntesukker: blend 100 g sukker sammen med en håndfuld friske mynteblade til sukkeret er grønt. Kom sukkeret i en lille tallerken eller underkop. Rester af myntesukker smager fremragende på jordbær.

** Vandmelonsaft: blend 250 g vandmelon skåret i grove tern. Mos det gennem en sigte og kasser kerner og pulp.

Gnid kanten af et lowball glas med en limebåde og dyp kanten i myntesukker. Fyld glasset med isterninger. Kom tequila, vandmelonsaft, Cointreau, sukkersirup, limesaft og salt i en shaker. Kom isterninger i og ryst drinken godt sammen. Sigt over i glasset og pynt med et stykke vandmelon og mynte.

No Comments

Post A Comment