Vandmelon icepops – super nem is til varmen

Vandmelon icepops – super nem is til varmen

Ungerne var med til at lave de her læskende icepops af vandmelon. Det var simpelthen så nemt. Jeg blendede noget vandmelon og gav det en smule ekstra sødme fra sukkersirup og så lidt citronsaft. Ned i isforme og næste dag var der lækre vandmelonis i den smukkeste farve.

Man behøver selvfølgelig ikke tilsætte sukker, men min vandmelon var ikke jordens sødeste og så smager man sødme mindre, når ting bliver kolde. Så jeg synes det var helt perfekt med dette sødmeniveau.

Vandmelon icepops

6 stk.

1½ spsk sukker
2 spsk vand
500 g vandmelon, uden skal og kerner
1 spsk citronsaft

Kom sukker og vand i en lille gryde og varm det op, så sukkeret smelter. Kom siruppen i en blender sammen med melon og citronsaft og blend til der ingen klumper er. Hæld massen i isforme og frys dem til dagen efter.

Tip: Hvis du laver for meget melonmasse i forhold til størrelsen på dine isforme, kan du drikke det som det er (det smager heller ikke dårligt overhovedet med en sjat rom eller tequila i…)

1Comment

Post A Comment