Vandmelon icepops – super nem is til varmen
Ungerne var med til at lave de her læskende icepops af vandmelon. Det var simpelthen så nemt. Jeg blendede noget vandmelon og gav det en smule ekstra sødme fra sukkersirup og så lidt citronsaft. Ned i isforme og næste dag var der lækre vandmelonis i den smukkeste farve.
Man behøver selvfølgelig ikke tilsætte sukker, men min vandmelon var ikke jordens sødeste og så smager man sødme mindre, når ting bliver kolde. Så jeg synes det var helt perfekt med dette sødmeniveau.
Vandmelon icepops
6 stk.
1½ spsk sukker
2 spsk vand
500 g vandmelon, uden skal og kerner
1 spsk citronsaft
Kom sukker og vand i en lille gryde og varm det op, så sukkeret smelter. Kom siruppen i en blender sammen med melon og citronsaft og blend til der ingen klumper er. Hæld massen i isforme og frys dem til dagen efter.
VenterPaaVinBlog
Posted at 13:21h, 11 juliUhm, de ser godt nok gode ud!