Giveaway: Vind en flaske Talisker Skye

Giveaway: Vind en flaske Talisker Skye

Vi går ikke rigtig op i Valentinsdag hos os. Og mens jeg skriver dette tænker jeg, at det er jo løgn.

Jeg bliver da altid vildt glad, hvis Peter kommer hjem med en buket blomster til mig! Og nogle gange skal der altså en Valentinsdag til for at han lige husker, hvor glad jeg altid bliver for den slags. Men er det fair, at det kun er de små stakkels mænd, der skal huske at begave deres kærester? Nej da. Dejlige mænd har også fortjent at få dejlige gaver. Måske en flaske whisky? Det er den perfekte gave til mange mænd (og naturligvis også kvinder) og samtidig også en gave til giveren, da den jo er god at dele.

I weekenden smagte jeg lige lidt på den her Talisker Skye single malt whisky. Den er røget i smagen, men ikke på en overvældende måde. Og så har den ligesom en smule salthed i sig. Måske pga. de stormfulde, rå omgivelser på Isle of Skye i Skotland? Jeg kom en sjat i den chokolademousse, jeg alligevel var i gang med at foreberede til nogle gæster, og det virkede altså rigtig godt med den runde, let røgede whiskysmag sammen med den mørke chokolade.

Sådan deltager du

Hvis du vil vinde en flaske Talisker Skye, skal du nedenfor i kommentarfeltet ganske kort fortælle mig, hvad du godt kan lide at gøre med din whisky? Drikker du den ren? Med en sjat vand? Bruger du den i mad? Kan du lide whisky eller kender du en, der kan? Har du været i Skotland (det har jeg – top fedt!)? Bare giv mig en lille whiskykommentar. Jeg trækker en vinder på fredag d. 10. februar kl. 9.30. Vinderen får direkte besked og man kan kun deltage én gang og med postadresse i Danmark.

Indlægget er lavet i samarbejde med Talisker og Diageo.

 

30 Comments

Post A Comment

 • Helle Frimodt
  Posted at 14:10h, 02 juni Svar

  Hej med jer… er nok lidt sent ude, men jeg ser først oplægget nu. Jeg deltager som regel ikke i konkurrencer, meeen jeg vil mægtig gerne glæde min mand med at vinde en flaske Tallisker. Har besøgt Tallisker på Skye et par gange, kørte selv fra Dk. Tallisker single malt er en nydelse! Vi drikker den ren, med en lille dråbe vand i. …Og kan også finde på at hælde et lille skvæt i noget, hvor talliskeren løfter smagen. En hyldeblomstpandekage med flødeskum og et stænk Tallisker er ik’ så ringe endda. Jeg er som sagt sent ude, men minderne er også gode. Venlig hilsen Helle

 • Linda Jørgensen
  Posted at 23:37h, 11 februar Svar

  Jeg drikker den naturligvis rent og har både været i Skotland og Nordirland, hvor jeg var heldig at smage mange slags gode whiskydråber.

 • Per Bremholm Jakobsen
  Posted at 16:20h, 09 februar Svar

  Drikker den som regel neat og prøver gerne forskellige slags. Havde stor glæde af at læse en bog om whisky for bedre at kende de forskellige typer og mærker.

 • Lasse Bror
  Posted at 16:06h, 08 februar Svar

  Vi har lige startet en studenter-whiskyklub og mangler nogle gode flasker til at starte op med. Vi plejer at tage den første tår uden vand og derefter tilføjes et par dråber. Whisky til den røget sidet er efter min mening det bedste. Vi satser på at tage en tur sammen til Skotland enten til sommer eller næste sommer.

 • Michael S.
  Posted at 21:56h, 07 februar Svar

  Normalt nyder vi whiskey i Irish Coffee – men det vil være en skam med denne, så den vil vi nok drikke “on the rocks” 🙂

 • Laura
  Posted at 16:00h, 07 februar Svar

  Min storebror bliver lige straks kandidat og jeg glæder mig så meget til at se ham forsvare sit speciale. Når det er overstået, vil jeg elske at glæde ham med sådan en flot flaske. Det ved jeg, han vil sætte stor pris på; at nyde den sammen med hans “boys”. Så ingen romantiske whiskey historier herfra, omend jeg elsker min bror meget, meget højt <3

 • Louise P
  Posted at 14:52h, 07 februar Svar

  Jeg er lidt af en whisky rookie som ofte vælger en Rom eller calva, men min kæreste er meget glad for Whisky (og han laver den bedste whisky sour som selv en rookie som mig elsker). Jeg elsker at bruge sprut i mad og flambere i pastis, cognac, calva osv. Men kunne godt bruge lidt inspiration til hvordan man kan bruge Whisky. Så jeg ville vildt gerne vinde en flaske til ham. Så kan det være der kommer noget godt den anden vej fra ham til Valentines, omend han aldrig har husket det

 • Bibi Sprøgel
  Posted at 14:41h, 07 februar Svar

  Ud over teenageårene, hvor jeg drak Irish coffee, så drak vi det meget i en periode, hvor jeg boede i Dublin. Der blev det typisk serveret på pubs som hot whiskey – bare kogt vand og whiskey. Det var godt på en råkold regnvejrsdag. Men det kunne være spændende at tage den op igen med whiskey og prøve noget, der er lidt mere avanceret.

 • Christine D C
  Posted at 14:32h, 07 februar Svar

  Jeg vil give den til min mand, som elsker whisky! Især single malt med røget smag – må indrømme jeg altså ikke helt har lært at drikke whisky rent, sådan som han gør. Og bare en lille feedback, man bruger altså aldrig “en sjat vand” i en god whisky, om noget kun en enkelt dråbe eller 2 😉

  Min mand vil drikke den ren, men jeg tænker om jeg ikke kan bruge den til en whisky sovs? 🙂

 • Ditte Jakobsen
  Posted at 13:10h, 07 februar Svar

  Er mest til whisky hvis den er i form af baileys eller irish coffee 🙂 Min kæreste er til gengæld helt vild med ren whisky, så sådan en flaske til ham ville han blive rigtig glad for 🙂

 • Peter Tørring Hansen
  Posted at 12:09h, 07 februar Svar

  Jeg vil tage den med i rygsækken når turen går til Sverige på Vandretur. Der er ikke noget bedre end en tår whisky når vi sidder ved bålet og mørket er faldet på og stjernerne er kommet frem.

 • Mette KG
  Posted at 21:39h, 06 februar Svar

  Min kæreste er blevet kæmpe whiskey entusiast efter en vandreferie i de skotske fjelde sidste sommer. Jeg ved, at han ville blive mega glad for en ny til samlingen!

 • Terese Lund
  Posted at 20:43h, 06 februar Svar

  Jeg er faktisk mere til bourbon end whisky, men jeg drikker begge med et par dråber vand i. Min mand drikker den til gengæld, som den er – jo mere røget, jo bedre!

 • Mie Andersen
  Posted at 20:31h, 06 februar Svar

  Jeg kan godt lide at bruge alkohol i chokolade – så det ville jeg nok gøre. Men allerførst ville jeg give en smagsprøve til min far 🙂

 • Mai P.
  Posted at 19:53h, 06 februar Svar

  Jeg drikker faktisk ikke alkohol, men det gør min kære mand tilgengæld. (Og gerne for to!) Han har dannet en whiskey klub med sin familie hvor de mødes 2 gange om året hvor hver især bringer en ny whiskey som alle kan smage. Og de har også et par gange besøgt destillerierne i Scotland. Man skal have skrevet kort om sin whiskey så “medlemmer” kender historien bag. Han plejer at starte med at drikke den ren og langsomt give den et par dråber. Meget få gange har han overtalt mig til et whiskey shot hvis jeg er blevet forkølet. For som han siger, If whiskey can’t cure it nothing can : )

 • Wim Nielsen
  Posted at 19:48h, 06 februar Svar

  Whisky skal drikkes rent – eller indgå i en Irish Coffee 🙂

 • Christina Maria Nielsen
  Posted at 19:46h, 06 februar Svar

  Jeg elsker at have et godt glas whisky klar til min søde forlovede når han kommer træt hjem fredag ❤ (Mens jeg selv snupper en helt anden drink) ?

 • Britta Esbech
  Posted at 19:12h, 06 februar Svar

  Kan godt lide ren whisky, men bruger den også i mad og konfekt.
  Jeg har aldrig været i Skotland, men det står på listen over ‘der vil jeg gerne rejse til’ .

 • Stig Sjøberg
  Posted at 17:53h, 06 februar Svar

  Der ryger som regel bare lidt is i 😀

 • Jacob Dietz
  Posted at 14:24h, 06 februar Svar

  JEG ELSKER AT DRIKKE MIG FULD I WHISKEY ! Bare sådan pisse fuld og snakke ned i glasset Det er lige mig. Jeg er en vinder…

 • Emilie Breum
  Posted at 13:50h, 06 februar Svar

  Jeg ville forære min mormor den lækre whisky. Hun kan godt lide at nyde den ren, når hun har gæster.

 • annette hæstrup
  Posted at 13:37h, 06 februar Svar

  … Vi nyder den ren 🙂 …

 • Jette Pedersen
  Posted at 11:47h, 06 februar Svar

  Jeg kan lide whisky, min mand elsker whisky. Hvert år laver jeg en juliquiz til min mand og søn, og det kæmper indædt om en flaske fra Odenses lokale whiskyforrretning, Cadenhead.
  Selv nyder jeg et glas ikke alt for røget whisky åbnet med et par dråber vand.

 • Elisabeth Wistisen
  Posted at 11:16h, 06 februar Svar

  Rent, i irish coffee eller i madlavning 🙂

 • Signe Oppegaard
  Posted at 11:11h, 06 februar Svar

  Jeg KAN ikke drikke whisky ren (eller nogen anden spiritus, for den sags skyld). Hvis jeg drikker whisky, bliver den kamoufleret af kaffe, kandissukker og flødeskum! Blasfemi, vil nogen nok sige. Jeg er bare ikke voksen nok. Men jeg prøvesmager ind i mellem min mands whisky, for måske kan jeg pludselig lide det?
  Så altså… Hvis jeg vinder, vil jeg forære min mand den. Han vil til gengæld elske den! Og han drikker altid whisky ren. Ingen isterninger (for man må ikke fortynde de skønne dråber, siger han). Alligevel vil jeg nok prøvesmage, for måske kan jeg lide den? 🙂

 • Yvonne i
  Posted at 11:03h, 06 februar Svar

  Uhmmm, er ikke sikker på jeg vil dele med manden ?
  Elsker Irish Coffee, men osse i konfekt og desserter. Hvis den skal drikkes skal der masser af isterninger i og en bette skvat cola ?

 • Charlotte Jacobsen
  Posted at 10:34h, 06 februar Svar

  Jeg må indrømme at jeg kun drikker whisky der er blandet godt op med kaffe, farin og flødeskum 😀 Min mand til gengæld elsker whisky, og gerne den noget røgede i smagen. Vi bruger ikke rigtig Valentinesday hos os, men kan godt lide at overraske hinanden engang imellem – og han ville blive superglad for en uventet gave af denne slags. Han drikker altid sin whisky uden noget, bare lige fra flasken – ja altså af et glas haha 😀
  Ps. Nej har desværre aldrig været i Skotland, men vil gerne 🙂

 • Tina KH
  Posted at 10:10h, 06 februar Svar

  God formiddag,

  Vi elsker at holde Valentinsdag og alle andre traditioner.

  Whisky, uhm elsker det i Irish Coffee og i desserter og kage:-)
  Manden elsker den med isterninger.
  Deltager meget gerne.

  Hold dig varm i den kolde uge!

 • Lasse Almind nielsen
  Posted at 10:06h, 06 februar Svar

  Jeg drikker den ren. Prøver også de fleste med en sjat vand for at smage den store forskel der kan være. Bruger det også tit i whisky sours og den hjemmelavede whisky sovs.

 • Maria Larsen
  Posted at 09:55h, 06 februar Svar

  Jeg drikker whisky ren eller i en cocktail- Lige nu ville den gøre godt, da jeg ligger syg, Så det vil være en kærkommen flaske at vinde, som både vil varme krop og sjæl 🙂