Torvehallerne – snigpremiere

Torvehallerne – snigpremiere

Torvehallerne

Hurra! Endelig er København kommet med på listen over storbyer med et ordentligt marked. I dag har jeg været til snigpremiere i Torvehallerne – det nye sted for lækre råvarer midt i København.

Torvehallerne har været undervejs i laaang tid. Projektet har været droppet og genoptaget, men nu står de to lange glasbygninger endelig på Israels Plads – lige ved Nørreport station og klar til at tage imod de handlende, som er trætte af supermarkeder. Torvehallerne har officiel åbningsdag d. 2 september, men jeg var derinde til generalprøve åbning, hvor butikker skulle tjekke om alt var klar, og hvor blandt andet pressen og andre inviterede kunne få et kig og – ikke mindst – en smagsprøve på de nye markedsglæder.

Øverst er det fra en lille tapasbar, Tapa del Toro, hvor man kan købe spanske pølser og oste og tage sig et hvil over en øl eller et glas vin. Fedt at der også er tænkt på spisesteder i Torvehallerne. Lige overfor var der endnu et spisested klar, som bare ikke var færdigt, så jeg ved ikke hvad der kommer. Men fedt med spisebarer.

torvehallerne

Der var masser af folk mødt op og der var heldigvis også masser af smagsprøver og stemning.

torvehallerne il fornaio

Il Fornaio har åbnet butik med brød, olier og andre italienske specialiteter.

torvehallerne

Der blev uddelt indkøbsnet.

torvehallerne

Der var grønthandlere.

torvehallerne

Du kan glæde dig til masser af kagesteder i Torvehallerne. Trenden med fine konditorkager er også med her – disse fine kager er fra Sweet Valentine.

torvehallerne

En hel butik med specialiteter fra Bornholm – lækker idé.

torvehallerne cleaver's

Entreprenante Torben Klitbo – det er ham bag Cofoco imperiet. Her står han bag disken i hans nye slagter, Cleaver’s Meat Market.

torvehallerne cleaver's

Han solgte bl.a. franske poussiner, andelår, stykker af pancetta, flotte bøffer, italienske rå pølser (salsiccie) og meget andet. Cofoco har også åbnet en frostvare butik efter inspiration efter franske Picard. Her kan man købe Cofocos egne færdigretter, fond, saucer, pizzabunde, croissanter og pains au chocolat – lavet på fancy fransk smør fra Isigny og lige til at poppe i ovnen til din luksus-brunch. Fedt!

torvehallerne

Der var flere ostebutikker med både danske og europæiske oste.

torvehallerne

Udenfor er der desuden boder med bl.a. grøntsager og en lille chili-bod. Disse gulerødder var jeg nødt til at fotografere.

torvehallerne agnes cupcakes

Agnes Cupcakes har åbnet en filial i Torvehallerne og der var smagsprøver af minimuffins i alle afskygninger. Det var næsten for godt til at være sandt!

agnes cupcakes torvehallerne

Jeg nakkede denne vaniljecupcake med citroncreme og kokos på vej ud. Jeg sværger, det var den eneste jeg spiste! 100%

I kan godt glæde jer til at besøge Torvehallerne, når de åbner på fredag. Jeg håber det bliver en stor succes og at de forretningsdrivende får godt gang i salget, så de kan tage masser af spændende varer hjem til os. Der er lange åbningstider – der er endda åbent om søndagen. Tillykke til hele København med de fine torvehaller!

Torvehallerne
Israels Plads
Frederiksborggade 21
1360 København K

 

9 Comments

Post A Comment

 • Marlene Netteberg
  Posted at 16:29h, 01 september Svar

  WAW – glæder mig til at tage toget til Nørreport sammen med ungerne og en fletkurv under armen. Det bliver klart en weekend tradition.
  Tak til alle dem der står bag projektet.

 • Jesper Jarlskov
  Posted at 17:38h, 31 august Svar

  Jeg glæder mig godt nok også til de åbner. Det kunne være rart med nogle alternativer til Netto og Fakta der ikke kræver at man skal jage hele byen rundt, og lettere adgang til friske råvarer siger man jo ikke nej til 🙂

  Jesper Jarlskov

 • Log on food
  Posted at 11:38h, 31 august Svar

  Endelig! Det ser godt ud. Jeg håber virkelig, at København er (mad)moden til Torvehallerne, og at det bliver en succes.

 • cphfoodie
  Posted at 22:06h, 30 august Svar

  Uhhh hvor ser det godt ud, har sommerfugle i maven og kan slet ikke vente på de slår dørene op.

  Og tror helt sikkert på at du kun spiste den ene lille bitte muffin hmmm…. 😉

 • Kristine
  Posted at 21:23h, 30 august Svar

  Hej Mira
  Over for Tapeo åbner der en sushirestaurant – talte med den glade ejer 🙂

  Det er på alle måder et opløftende sted, der bekræfter mig i, at der stadig findes masser af danske madproducenter med hjertet og smagsløgene på rette sted.

  Kh Kristine

 • Charlotte Christensen
  Posted at 21:20h, 30 august Svar

  Skal helt sikkert forbi næste gang jeg er i staden 🙂

 • Nanna Wang Carlsen
  Posted at 20:59h, 30 august Svar

  Hvor ser det lækkert ud! Dejligt med endnu en god grund til at glæde sig til at flytte hjem til Kbh til vinter efter to år i Sunny California 🙂

 • Maria
  Posted at 20:56h, 30 august Svar

  Huuuurraaa! 🙂 Ih, hvor er det altså bare godt! Glæder mig som en gal til at besøge hallerne (godt at de åbner omkring lønningsdagen, hehe)! Tak for snigkigget – det ser godt ud!

 • Jacob
  Posted at 19:43h, 30 august Svar

  So nice