Test: Homemate take-away

Test: Homemate take-away

_1280971s

Jeg har testet et nyt take-away koncept fra Torvehallerne, og nu også på Lille Triangel på Østerbro, Homemate. Konceptet er, at man laver maden færdig hjemme i ovnen. Alle retter kommer i aluforme – klar til at stikke i ovnen og færdige på 12-15 min. På den måde er maden varm, når den spises i stedet for når den hentes. Smart nok. 

I Torvehallerne hentede jeg et udvalg af Homemates retter og nedenfor kan I se billeder af alle retter før og efter og tilberedning.
Jeg var meget positivt overrasket over kvaliteten. Det var totalt gennemtænkt. Alle retter fungerede godt – ingredienserne var friske og appetitlige og alt var klargjort, så elementerne i retten var korrekt tilberedte efter 15 minutter i ovnen. Der var masser af smag og der var gjort noget ud af balance i retterne og detaljer, som gjorde det rigtigt lækkert. Hovedretterne er til 1-2 personer og koster fra kr. 90. Børneretten er til 60 kr.

Om fredagen får man gratis pandekagedej med sammen med sit køb!

_1280960s_1280965s

Børneretten med pasta, tomatsauce, friske tomater, kødboller og mozzarella. Dejlig sød tomatsauce, mildt krydrede kødboller og pasta, som ikke var overtilberedt. Både Otto og de voksne kunne lide det .

_1280962s _1280963s

Foccacia med rosmarin. Jeg lod den stå og komme sig lidt på køkkenbordet efter cykelturen hjem fra Torvehallerne og så 12 minutter i en 225 gr. ovn. Super lækker og saftig krumme og dejligt sprød uden på.
homemate _1280967s

Vi spiste cannelloni fyldt med ricotta og spinat, smagt godt til med citronskal. Der var tomatsauce under og portobellosvampe og kejserhatte over sammen med mandelsplitter og lidt Havgus fra Arla Unika. Pastaen var dejlig saftig og forholdet mellem pasta, fyld, svampe og tomatsauce var helt perfekt. Det passede fint som forret til to personer, men havde nok været lidt for lidt som hovedret til to. Så skulle der i hvert fald et brød og en salat til.

_1280958s  _1280968s

Okse (jeg ved ikke hvilken udskæring, men det var helt mørt) med nye persillerødder, nye løg og frisk majs og lidt store kapersbær på toppen. Der var trøffelsmør ved siden af, som jeg kom over kødet efter det havde været i ovnen i 12-15 min. Kødet var perfekt rosa og grøntsagerne havde bid og smagte friskt. Det lækre trøffelsmør smeltede ned over kød og grøntsager, så det hele fik lidt ekstra lækkerhed. Virkelig dejligt og perfekt til to personer.

1Comment

Post A Comment

  • Lene Breum
    Posted at 11:36h, 01 juni Svar

    Det er virkelig et gennemført koncept – vi elsker deres pasta og brød. Ej at forglemme deres gratis pandekagedej om fredagen i torvehallerne, de smager mums! 🙂