Tasty burger på Shake Shack

Tasty burger på Shake Shack

shake shack

Endnu en gang må jeg beklage at gøre dette mod jer :-). Men hvorfor ikke fejre Obamas valgsejr med et kig på dette dejlige burgersted i New York…

Jeg spiste på et af Shake Shacks burger joints i New York og det var virkelig tasty fastfood.

Eller semi-fastfood, for maden bliver lavet på bestilling, så man venter lidt længere end på en almindelig fastfood restaurant, og så får man til gengæld en utroligt tasty burger.

shake shack

Shake Shack har flere locations i New York og i andre byer. Den første Shake Shack åbnede i Madison Square Park. De er ikke kun kendt for deres burgere, men også deres shakes og deres frozen custard – softice, som man kan få mixet med sit yndlingsfyld, f.eks. chocolate fudge, cookie dough eller karamel. Sådan en fortryder jeg bittert, at jeg ikke fik klemt ned efter min burger og fritter. Det må blive næste gang .

shake shack

Det fungerer sådan, at man stiller sig i kø og studerer den store menu på væggen imens. Så afgiver man bestilling og betaler og får udleveret sådan en buzzer, der begynder at ryste, når ens bestilling er klar. Så kan man hente den ved disken. Man kan se folk sidder og venter – de har bestilt og venter på deres ordre. Ketchup, sennep osv. tager man selv, og der er ikke noget af det i burgeren, så det skal man også lige huske. I øvrigt var det ret sejt; de har skiftende vine på menuen og lige for tiden havde de pinot noir fra The Hitching Post – et af de steder, de besøger i min yndlings vinfilm, Sideways. Ret cool, at man kan få det på en burgerbar!

shake shack burger

Burgerne kommer i flere variationer. Jeg fik en basic cheeseburger og Peter fik en med bacon og barbecuesauce. Bøfferne er velsmagende og af Angus kvæg og bollen er den klassiske bløde briochebolle, man bruger meget i USA. Deres pomfritter er også vildt gode – riflede og sprøde. MUMS!

shake shack

Man kan måske lige ane Peter, der sidder med Otto nede bagerst. Jeg kan varmt anbefale Shake Shack.

8 Comments

Post A Comment

 • Astrid
  Posted at 19:14h, 17 december Svar

  Vi spiste også her da vi var i NYC. Tror nesten det er den beste burgeren jeg har spist!

 • Signe
  Posted at 16:57h, 13 november Svar

  Nøjh, hvor ville jeg gerne til USA lige nu :)!

 • Zoë Escher
  Posted at 00:26h, 12 november Svar

  Det er da, det perfekt sted at fejre Obamas sejr. Jeg har aldrig været der, men har kun hørt godt om det. Håber ellers at du nyder ferien:-)

  Kh.
  Zoë

 • Lise B
  Posted at 12:11h, 09 november Svar

  Jeg er helt vild med shake shack!
  Vi spiste der et par gange da jeg boede i Dubai,
  det er selvfølgelig dyrere end almindelige burgersteder (her tænker jeg McD el BK), men så er det til gengæld bare så meget mere lækkert!
  Enigheden er stor herfra 😉

  Lise
  http://lisepaasu.blogspot.com

 • Christina
  Posted at 20:36h, 07 november Svar

  Hvor er det bare spændende at følge jeres tur i USA. Skønne billeder også 🙂

 • Bettina Amden
  Posted at 16:38h, 07 november Svar

  Savle………..

 • Inge/Delikate Danmark
  Posted at 11:34h, 07 november Svar

  Tak for den blogpost! En onsdag formiddag herhjemme, hvor man lige er ved at blive lidt smålækkersulten her ved halv elleve tiden. Det ser virkelig fristende ud og dine blogindlæg fra The United Steaks tricker helt vildt min lyst til at besøge NY igen. Snart. God appetit 🙂

 • Mikkel Bækgaard
  Posted at 11:30h, 07 november Svar

  Hitching Post laver i øvrigt glimrende vin. Købte for nylig et par flasker af deres pinot noir, og det var en virkelig dejlig oplevelse.

  Men jeg vil godt nok nødig drikke den til en burger, hvis jeg skal være ærlig 🙂