Stegte andelår med gnochhi, butternut squash og salvie

Stegte andelår med gnochhi, butternut squash og salvie

Foto: Chris Tonnesen

Jeg er virkelig vild med and og nu har jeg tænkt mig at stege en hel, flot pekingand til juleaften, men man kan jo også spise ekstra and inden (og efter). Derfor en opskrift på stegte andelår…

Jeg er vild med sødmen fra butternut squash sammen med det kraftige, fede andekød. En virkelig lækker og nem vinterret med gods i.

Stegte andelår med gnocchi, butternut squash, rosenkål og salvie

Til 4 pers.

4 andelår
salt og sort peber
½ butternut squash
1 spsk olivenolie
1 håndfuld salvieblade
250 g rosenkål
500 g kartoffel-gnocchi
tilbehør: parmesan

  1. Krydr andelårene med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad med skindsiden op ad. Steg den i en time ved 190 gr.
  2. Skræl squashen og fjern kernerne. Skær den i tern på 2×2 cm og kom dem i et ovnfast fad. Vend dem med olivenolie, iturevne salvieblade og lidt salt og peber. Steg squashen i 25 min i ovnen ved 190 gr.
  3. Skær imens rosenkål i tynde skiver og kog gnocchien efter pakkens anvisning. Gem en kop af kogevandet og sigt resten fra. Vend gnocchien med butternut squash og rosenkål og brug lidt af kogevandet til at løsne op i det. Giv det et par kværn af peber og server sammen med den stegte and.
Kategorier:
Fjerkræ, Jul, Opskrifter
No Comments

Post A Comment