Steak & Fries på Nose2Tail Burger&Steak

Steak & Fries på Nose2Tail Burger&Steak

_1210630s

I skal lige hurtig se den bøf med fritter og béarnaise, jeg spiste i torsdag, efter min veninde og jeg havde været i biffen og se den nye Michael Persbrandt film, En du Elsker (ja, han var lækker i den – alt i filmen var meget lækkert, men jeg syntes der manglede lidt substans i filmen. Det er ikke nok med lækre briller, lækre køkkener, lækre huse og lækker neglelak).

Nose2Tail Burger&Steak (før The Diner) er et uformelt spisested og perfekt til lige at poppe ind til frokost eller aftensmad. Jeg har før kun spist deres gode og snaskede burgere. I dag prøvede jeg husets steak: for 200 kr. får man en 180 g bøf af filet med mørktgyldne, sprøde perfekte fritter og friskpisket béarnaise. Jeg kunne faktisk høre den blive pisket samtidig med at der blev spillet temaet fra Dollars! Übercool. Bøffen var perfekt stegt medium-rare.

Det er et fint køb til 200 kr. Især sammenlignet med hvad man får for de samme penge inde ved naboen, Jensens Bøfhus. På Nose2Tail ved man, at dyrene har haft et godt liv før de blev slagtet, béarnaisen er friskrørt og fritterne er hjemmelavede og har karakter.

Min veninde fik burgeren nedenfor med tykke skiver bacon, ost (med smag) og en sød og snasket løgkompot. Helt i orden.

Du kan se flere billeder fra stedet fra mit første besøg her.

_1210631s

No Comments

Post A Comment