Sparkling Margarita med hindbær

Sparkling Margarita med hindbær

Annonce
Foto: Line Falck

Skulle vi ikke tage os en sensommer fredagscocktail? Denne opskrift på sparkling margarita er festlig og fabulous og stadig super nem at lave.

Jeg udviklede min opskrift på sparkling margarita med hindbær og prosecco til en kampagne for Cointreau her i sommer (måske faldt du også pladask for min Vandmelon Margarita?). Den er let og fin i udtrykket og har den smukkeste farve fra hindbærrene, som også giver drinken lidt ekstra frugtig sødme sammen med proseccoen.

Jeg har holdt min lille ekstra sensommerferie her i starten af september, hvor vi sagde farvel til mine forældres hus i Tourrettes-sur-Loup (som der er så onde at sælge!). Nu siger nogle jo nok, at det er efterår, men det er jeg ikke klar til. Sommeren er ikke helt slut! Jeg insisterer! Lad os klemme det sidste ud af den med en dejlig cocktail!

Tip: Lav evt. margaritaen i forvejen, så den er klar i en kande. Så er den lige til at hælde i glas og toppe op med prosecco, når I er klar til drinks.

Sparkling Margarita med hindbær

1 drink

4 cl tequila blanco 100% agave (jeg bruger ofte Ocho eller Villa Lobos)
2 cl Cointreau
1 cl sukker sirup
1 nip salt
4 hindbær
1½ cl limesaft
isterninger
4 cl prosecco
Garnish: hindbær

Kom tequila, Cointreau, sugar cane mixer, salt, hindbær og limesaft i en shaker med is og ryst drinken godt sammen. Sigt den over i et coupe glas og top med prosecco. Pynt med hindbær.

No Comments

Post A Comment