Spa og frokost på Kurhotel Skodsborg
Så har jeg igen været en tur på spa på Kurhotel Skodsborg. Denne gang var for at prøve konceptet Luxury Spa Day, hvor jeg først nød et par timer i det lækre spa med ansigtsmasker og skrubbecremer og dampbad og alt sådan noget, som jeg er helt vild med. Efter at have plasket rundt i spaen fik jeg en dejlig massage. Jeg havde faktisk også Peter med og han måtte indrømme, at der var mere til et spa end at prutte i et badekar. Vi havde SÅ blød hud bagefter
Efter spa-delen var der frokost i The Lobby, hvor kokkene prøvede nogle af deres nye retter fra restauranten i toppen af hotellet (sidst var det de mere afslappede bistro retter fra The Lobby, jeg smagte). På restauranten er niveauet mere ambitiøst. Retterne her kan man ikke få lige p.t., da der henover sommeren køres sommergrill på restaurantens tagterrasse.
Først fik vi denne smukke, grønne ret med saltede kammuslinger, portulak, papirtynde skiver af glaskål og agurk, tallerkensmækker, urteolie med selleri, syltede grønne jordbær og stikkelsbær og hyldeblomster. Meget smuk og frisk, sommerlig ret.
Næste ret var en skøn kombination af tykke stykker perfekt stegt torsk med brændt blomkål, peberrodsblanquette, strandgåsefod (det er de grønne blade), østerscreme, brændt hø og en ramsløgolie. Og så tynde flager af rå blomkål.
Den funky dessert lignede ikke noget som helst, jeg før har spist. I bunden er det rabarbersaft skilt med citronolie. Der var hvid chokoladecreme, en hindbær-rødbede sorbet, røde babyspinatblade, dehydreret rødbede, som lignede vaniljestænger, lakridsmarengs og hybenrose. Mange smage, som spillede utroligt godt sammen og smagte rigtig meget af dansk sommer ved en strandeng. Med lakrids på. Og så var den flot!
Det lover godt med de høje køkkenambitioner på Kurhotel Skodsborgs restaurant. Vi drak i øvrigt mocktails til maden – altså alkoholfri cocktails med juice og den slags, som ligesom passede godt til vores spadag, hvor vi følte os så rene og exfolierede, at det næsten havde været synd at fylde os med vin. Ej, det kunne man også godt gøre en anden gang. Hvor jeg dog elsker spa!
Tidligere Kong Hans køkkenchef og nu palæo-monster Thomas Rode tiltræder i øvrigt Kurhotel Skodsborg som “Functional Lifestyle Mentor” (!). Altså ikke som køkkenchef – der er det stadig Philip Scheel Grønkjær, der regerer. Så hvis du gerne vil have hans krop (på den ene eller den anden måde), så kan man komme tæt på ham og blive inspireret i kommende events og forløb på kurhotellet.
Du kan læse mere om spa day her.
No Comments