Sommerbøf og Rhône vin

Sommerbøf og Rhône vin

_1330662s
SPONSORERET

Jeg fik et par dejlige flasker Rhône vin i går. De kom sammen med en kasse aftensmad fra Retnemt.dk, som leverer måltidsløsninger til døren. Derfor var det for en gangs skyld ikke mig, der havde fundet på maden – andre havde valgt et sommerligt måltid for mig. Det eneste jeg skulle gøre var at tilberede maden (og sætte roséen på køl – det kunne jeg godt lige overskue).

Noget af det, jeg savner allermest her i min gravide- og nu ammende – livsstil midt om sommeren er at bælle store mængder rosé. Faktisk har jeg haft drømme under graviditeten, hvor jeg seriøst BÆLLEDE rosé. Jeg sippede  lidt til et glas i går, mens jeg preppede aftensmaden, og det var SÅ dejligt.

_1330655s

Rhône er nemlig ikke kun kraftige rødvine – der er tonsvis af sjove roséer, som er som skabte til sommerens grillaftener. Denne sag fra Tavelområdet i det sydlige Rhône er ret mørk i farven og meget frugtig og jordbæragtig. Den passede rigtig godt til den jordbær-melonsalsa med løg og peber, som jeg lavede til grillbøfferne.

Den anden flaske var en klassisk rød Côtes du Rhône fra Tardieu-Laurent med god struktur fra tanniner og dejlig pebersmag fra Syrahdruen, som giver vinen friskhed. Et super valg til grillet oksekød.

Skål og god sommer derude!

_1330658s

Indlægget er udgivet i samarbejde med Côtes du Rhône og Retnemt.dk

No Comments

Post A Comment