Sommer give away – Alle Tiders Karoline

Sommer give away – Alle Tiders Karoline

I anledning af den danske sommer (ja hurra for dén – vi er ikke imponerede!) kommer der et par give aways her på bloggen. Sidst var det kaffemaskinen fra Senseo – denne gang er det den nye store bestsellerkogebog, Alle Tiders Karoline, som jeg for nyligt anmeldte på bloggen.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen om bogen, er at gå ind på Miras Madblogs Facebookside og “synes godt om” billedet af bogen. Jeg trækker lod blandt deltagerne på onsdag d. 25. juli kl. 12. Der er to bøger  på spil og vinderne får direkte besked.

Hvis du synes godt om min Facebookside, får du løbende updates og billeder fra mig med hvor og hvad jeg spiser – også ting, der ikke kommer på bloggen. Derudover får du selvfølgelig altid besked, når der er et nyt indlæg på bloggen :-).

1Comment

Post A Comment

  • tanja mortensen
    Posted at 14:58h, 21 juli Svar

    nøj hvor lækkert