Pie til frokost hos The American Pie Co.

Pie til frokost hos The American Pie Co.

_1340064s

Selvfølgelig blev det min (amerikanske) mor, der endelig fik mig med ind på The American Pie Company. Vi spiste simpelthen pie til frokost. Og det var dejligt!

_1340051s

Den lille butik er så fint indrettet som en gammeldags diner med mosaiksten på gulvet og marmorbordplader.
I montren er dagens pies udstillet. Der var mange slags og det var svært at vælge, men jeg valgte at gå helt klassisk med en apple pie, som jeg fik lunet og med flødeskum til. Så dejligt med masser af æbler i og godt med krydring af bl.a. kanel og jeg tror også der var en del muskatblomme i.

_1340058s

OMG! Siger jeg bare!

_1340061s

_1340066s

Min mor fik denne lækre abrikos og bær crumble pie, serveret à la mode, dvs. med en kugle vaniljeis til.

Man kan også få salte tærter, hvilket jeg ikke smagte denne gang. Og så kan man få alle stykkerne to go, hvilket jeg synes er ret optur. Jeg glæder mig til at komme igen og prøve en af de andre varianter. Jeg har hørt flere rose deres banana cream pie, f.eks. Og så var der også en meget pornoagtig S’mores pie, den dag, vi var forbi, som også så latterligt tasty ud.

Jeg kan også anbefale jer at følge dem på Instagram, hvor de altid deler de mest appetitlige og mundvandsdrivende billeder. Så kan man også følge med i dagens pies og den slags vigtig information.

_1340070s

1Comment

Post A Comment

  • Jenny
    Posted at 15:38h, 29 august Svar

    Prøv burbon peacan, og støøøøn 😉