Snapshots fra vores bryllup
Tænk, det er allerede næsten en måned siden, vi blev gift. Hvor var det bare OVERFEDT at blive gift. Jeg er vild med det! Jeg elsker at præsentere Peter som min mand (jeg gør det også til alle og enhver !) og jeg elsker at være hans kone.
Her kommer et par snapshots fra vores dag. Der kommer et separat indlæg om kagen…
Vi holdt fest om aftenen med stor italianomiddag på Atelier 1B, som er nogle fede rå lokaler inde bag Kultorvet. De har egne kokke, men vi havde hyret Toto fra Carne Famo til at lave vores mad.
Der var masser af hapsere og champagne til at starte festen med. Toto havde lavet spyd med grillet brød, mozzarella og tomat. Der var melon med parmaskinke og friterede brød med tomatsovs og parmesan.
Vores menu var 9 antipasti, 1 risotto, 1 pasta og 1 dessert. Det fungerede utroligt godt med de mange småserveringer. Folk holdt taler og antipastien kom ind på dele fade ved bordene, så man kunne hyggespise under de mange sjove og kærlige og fantastiske taler. Vi havde selv købt vin og vi drak både pinot bianco fra Alto Adige, sydfransk rosé og saftig sangiovese.
Her er det den silketyndt skårede vitello tonnato, som Toto er så utroligt god til at lave.
Tynde skiver oksekød med drys af brødkrummer, citrusskal og krydderurter. Der var også forskellige salater, blæksprutte, rå helleflynder med citron og fennikel og alt muligt andet.
Kødboller med brød og grøntsager var fulde af saft og kraf.
Her kommer Toto og præsenterer en af sine mange lækre retter. Vi følte os i SÅ gode hænder både fra Famo og folkene på Atelier 1B. Der var bare styr på det og for en kontrolfreak og planlægningsnazist som mig, var det helt utroligt dejligt at kunne stole på, at de andre havde styr på det. Peter og jeg kunne bare læne os tilbage og nyde det hele.
Her er det risotto med danske hvide og grønne asparges.
Til dessert havde vi ønsket os chokoladeis med jordbær. Toto havde hentet masser af mørk og superintens chokoladeis fra La Fioritas lækre gelateria i Nansensgade. Og så jordbær med moscato d’Asti til og sød, jordbærvenlig Bracchetto til.
Skål og tak til alle – både gæster og alle dem, som hjalp med at gøre vores bryllupsdag til verdens bedste dag i verden. Overhovedet nogensinde!
Foto: Simon Knudsen
C and the City
Posted at 23:53h, 05 juliKæmpe tillykke! I ser fantastiske ud. Og så ved man jo bare, at når I to står for maden og vinen, så har det været top-lækkert ! 👌🏼
Anne Jensen
Posted at 15:04h, 05 juliStort tillykke med brylluppet! ❤️
Må jeg spørge hvor din smukke kjole er fra? Det er loge en sådan, jeg drømmer om 😃
Mira Arkin
Posted at 15:19h, 05 juliTak Anne🙂 Jeg fik kjolen syet hos Mette Bredahl på Frederiksberg.