Smugkig på Italian Dining Week 2017

Smugkig på Italian Dining Week 2017

Middag i en hemmelig garage mellem italienske superbiler? Det er noget af det, man kan opleve i løbet af Italian Dining Week, som starter nu på søndag og fortsætter i uge 42. Jeg var til snigpremiere på Italian Dining Week i går, hvor jeg spiste ved et hyggeligt langbord i garagen hos Parc Fermé, som deler lokaler med et luksusbiludlejningsfirma. Derfor stod der Ferrarier og Lamborghinier inde midt i lokalet, så man kunne savle over de muskuløse biler mens man drak prosecco og spiste antipasti.

Nu var det jo et særligt blogger-arrangement, så vi lagde lige ud med en passionsfrugtcocktail fra den fine bar (hvor der også holdt en kæmpestor grøn Lamborghini midt i det hele, som jeg havde meget lyst til at slænge mig henover). Parc Fermé er et lokale, som kan bookes til alle mulige events – private dining, receptioner og fester.

Til denne event sad vi samlet om et langbord, men under Dining Week stilles der mindre borde op, så man sidder hver  for sig. Altså med sine gæster. Se, her har jeg fået et lille glas vin og hygger mig gevaldigt. Der var antipasti til deling på bordet – forskellige salami, bresaola og skinke, artiskokpuré, hjemmemarinerede oliven og fluffy foccacia.

Forretten var vitello tonnato der var jazzet op med blomster, spirer og store høvlede stykker lagret parmesan. Saucen var lavet af whitefin tun og smagte mildt og fint.

Til hovedret fik vi en rulle af kyllingebryst fyldt med en kyllingefars med urter. Der var en lækker, cremet karl johan sauce og høvlet syltet trøffel henover. Som tilbehør var der små skåle med sprødristet kartoffelgnocchi med masser af urter.

Desserten måtte jeg springe over denne aften, da jeg var nødt til at sponse videre til stor fest på  spritnye, swanky Hotel Nobis (det var her jeg spiste på Restaurant Niels i lørdags). Der tog jeg ikke billeder, fordi jeg havde utroligt travlt med at bælle champagne. I dag er jeg så til gengæld lidt træt, men man får jo ikke rigtige tømmerbasser af champagne, vel?

Du kan læse mere om Italian Dining Week her, hvor du kan se hvilke restauranter der er med og hvad menuen lyder på de enkelte steder. Billetten koster kr. 250 pr. person og inkluderer alle steder antipasti, Pellegrino vand, primo, secondo og dolce. Der er restauranter med i hele landet, dog flest i Storkøbenhavn.

2 Comments

Post A Comment

 • Louise Eckhardt
  Posted at 15:05h, 20 oktober Svar

  Jeg tænkte på om der ikke snart kommer flere fredags cocktails? Jeg elsker de indlæg da jeg ellers ender i de samme tre drinks igen og igen 😀. Måske et gæsteindlæg fra Peter hvis han kan overtales?

  • Mira Arkin
   Posted at 16:31h, 20 oktober Svar

   Hej Louise,
   Det er også for galt! Og det skyldes simpelthen travlhed midt i husrenoveringshelvedet. Jeg får blogget alt for lidt. Det er bestemt ikke fordi, jeg ikke drikker drinks – Peter er utroligt flink til at diske op med den ene lækkerbisken efter den anden. I onsdags serverede han fx en mega lækker Clover Club (med gin og hindbær) til mig. Jeg noterer mig hermed at der er brug for flere drinksindlæg 🙂 Tak for kommentaren og god weekend 🙂
   /Mira