Smørrebrød i Tivolihallen – og en lille smule viking

Smørrebrød i Tivolihallen – og en lille smule viking

_1150728s

Før jeg tog til Norge, var mine forældre på besøg i København, hvor vi så vikingeudstillingen på Nationalmuseet. Efter min far havde fået lov at nørde rundt til udstillingen og lege med de sværd og brynjer, som nok i virkeligheden var beregnet til at beskæftige børn, der besøgte udstillingen, gik vi over til naboblokken, hvor et af Københavns klassiske smørresbrødssteder ligger, Tivolihallen.

I skal lige se noget af det, vi spiste. Vi sad i den hyggelige gårdhave, som jeg slet ikke vidste eksisterede. Meget dejligt.

tivolihallen smørrebrød

Jeg fik en franskbrødsmad med lækre fjordrejer og en god, hjemmerørt mayonnaise.

_1150732s

Og bagefter en pariserbøf, som havde en størrelse henad det lette, så man sagtens kunne spise den som efterfølger til et stykke fiskesmørrebrød. Pariserbøffen på Tivolihallen er lavet af tartarkød og var perfekt stegt, så det silkebløde kød var flot rødt bag stegeskorpen. Der var også en skål hjemmelavede og meget velsmagende sennepspickles til.

_1150734s

Samme pickles var der på det stykke med sprængt oksebryst, som min vikingeglade far fik efter sin smørstegte rødspætte.

Jeg drak mild og blid hvedeøl fra Fur til og havde faktisk også lidt lyst til en snaps, men jeg droppede den, for nu hvor jeg er så gammel, bliver jeg forfærdeligt træt efter en frokost med mere en én genstand. Sørgeligt med sandt…

Tivolihallen
Vester Voldgade 91
1552 København K

1Comment

Post A Comment

 • Torben
  Posted at 01:30h, 12 januar Svar

  Hej Mira

  Du skulle måske slå din vej forbi Tingstedets Smørrebrød

  DE laver altså virkelig lækkert smørrebrød, og deres STORE luksus madder er virkelig virkelig lækre og så koster de kun 45 kr.

  Du finder Tingstedets smørrebrød på valby langgade 68
  og du kan se deres menukort på http://www.tingstedets.dk

  Jeg skriver det ikke så meget fordi du skal anmelde dem, men mere som anbefaling til hvis du virkelig gerne vil have godt smørrebrød en dag

  Ellers virkelig god blog du har
  kh
  torben