Sidste chance – skal du med på Hotel Chocolat og mæske dig med mig og Allan?

Sidste chance – skal du med på Hotel Chocolat og mæske dig med mig og Allan?

_1180595s

Jeg havde den skønneste weekend, hvor Peter og jeg var til releasefest på en ny vodka – Oddka – på baren Harvey i Kødbyen. Der var masser af lækre (gratis) drinks, cocktails og shots (!). Og unge unge mennekser – vi var klart nogle af de ældste. Pyh! Senere tog  vi på Famo51 og spiste – som sædvanlig – utroligt dejlig italiensk mad. Jeg ELSKER det sted!

Og i aften skal jeg igen ud og spise. Denne gang på Kähler i Tivoli, som har inviteret mig derind. Jeg glæder mig til en hyggelig middag i smukke omgivelser i julepyntede Tivoli – og i de lækkert indrettede lokaler på Kähler. Mere om den middag senere.

Faktisk er det en Kähler skål, jeg har brugt til billedet med chokolader her. For jeg vil også lige minde dig om, at der stadig er billetter at få til Allans og mit læserarrangement på Hotel Chocolat på onsdag. Jeg håber I kommer. I kan læse mere om arrangementet og hvordan I køber billetter her. 

 

 

No Comments

Post A Comment