Sandwich med kylling, bacon og coleslaw
I weekenden lavede jeg denne vildt lækre sandwich til os til frokost ude på terrassen.
Det var dejligt nemt, fordi jeg bare laver én kæmpe sandwich i et flute og så skærer den ud i mindre stykker. Det var så handy bare at kunne smække et fad med færdige sandwich på bordet, uden at skulle sætte brød, pålæg, tilbehør og alt muligt frem. Så sad vi der og hyggede, og så var vi mega flittige bagefter. Peter slog græs og jeg olierede havemøbler og ungerne tonsede rundt og larmede.
Sandwich med kylling, bacon og coleslaw
3-4 personer
125 g bacon i skiver
2 kyllingebryst
salt og sort peber
1/4 spidskål
2 gulerødder
4 spsk mayonnaise (jeg bruger altid Hellmann’s)
100 g creme fraiche 18%
½ tsk paprika
1/4 tsk hvidløgspulver
1 ciabattaflute eller lign. Jeg brugte Il Fornaio Primitivo, som jeg elsker!
- Steg bacon sprød i en tør pande. Brug medium varme, så det ikke brænder på. Jeg brugte håndskåret bacon, så skiverne blev dejligt tykke. Læg baconen på et par stykker køkkenrulle.
- Del kyllingebrysterne i to på den flade side, så du får 4 tynde schnitzler. Krydr med salt og peber og steg dem i baconfedtet i samme pande – ca. 4-5 min. pr. side.
- Skær spidskål i tynde strimler og riv gulerødderne groft. Bland en dressing af mayonnaise, creme fraiche, paprika, hvidløgspulver og salt og peber og vend det sammen med spidskål og gulerødder.
- Varm brødet i ovnen og flæk det. Fordel kyllingebryststykkerne på bunden. Dernæst bacon og top så med et tykt lag coleslaw. Kom toppen af brødet på og pres det lidt sammen. Skær ud i 4-6 stykker.
No Comments