Salat med grillede squash, tomat og feta

Salat med grillede squash, tomat og feta

Mine squashplanter vokser og vokser og jeg glæder mig til at kunne høste af egen avl senere på sommeren. Indtil da er det købe-squash, der bliver brugt i køkkenet. Jeg elsker at grille dem og servere dem enten bare med lidt citronsaft over eller som del af en salat, som her.

Så står jeg ude på terrassen og hygger mig ved grillen med et glas rosé og har et lille moment for mig selv – perfekt. Det føles fakstisk fuldstændigt som at være på sommerferie i vores sydfranske paradis. Tak til det smukke majvejr!

Salat med grillet squash, tomat og feta

Til 4 pers.

2 squash
½ dl olivenolie
salt og sort peber
250 g tomater
1 chili
100 g feta
saft af ½ citron
1 håndfuld mynte og/eller persille

Skær squashen i tynde skiver på langs med en god skarp kniv. Pensl dem med olie på begge sider, krydr med salt og peber og grill dem så de får striber på begge sider. Læg dem i et stort fad.
Skær tomater i mindre stykker og hak chilien. Kom begge dele over squashen og smuldr fetaen oven på. Dryp med citronsaft og evt. lidt mere olie, salt og pebrer. Drys med hakket mynte/persille.

No Comments

Post A Comment