Søndags-mad konkurrence: Vind abonnement på to numre af Copenhagen Food

Søndags-mad konkurrence: Vind abonnement på to numre af Copenhagen Food

Søndag er en lidt hellig dag, forstået på den måde at mange har nogle ritualer for hvordan søndagen skal forløbe: fast morgenmad med rundstykker og P1, brunch med venner, søndags-familiemiddag, aftensmad foran fjerneren, pizza, take away, søndags-steg og så videre. WeekendAvisens chefredaktør Anne Knudsen har fast familie-søndagsmiddag med 3 retter og pæne servietter, hvor hendes voksne sønner kommer hjem og spiser, og man er samlet omkring bordet til et godt måltid. Det har jeg altid beundret hende for, og det er noget jeg går og drømmer om selv at kunne gøre, når jeg engang har voksne børn, man kan invitere hjem.

Middag med Sara Lund og Taxa Finn

Mine drømme om overskuds-søndagsmiddag ville dog kræve, at jeg ikke har tømmermænd om søndagen, hvilket jeg desværre ofte har, og derfor er søndag for mig ofte noget, der kræver tømmermandsvenlig aftensmad – gerne indtaget foran fjernsynet. Når der er sæson for DR’s forskellige søndags-dramaserier, planlægger vi vores søndags-aftensmad, så det passer med at vi kan sidde klar foran skærmen kl. 20 og se Sara Lund opklare mord, eller Taxa-Finn tude over et eller andet, eller hvad der nu er på skærmen. For det meste vil søndagsmaden bestå af noget pasta lavet af hvad vi nu har (vi har altid pasta og flåede tomater, som nogle gange peppes op af bacon, pancetta, spændende italienske pølser eller andet). Eller også henter vi take away; enten pizza, indisk eller thai. Det er en hyggelig søndagsmiddag for os. Men hvad er din yndlings-søndagsmad?

Konkurrencen

Jeg vil gerne vide, hvad du – kære læser – elsker at spise om søndagen. Er du til familiemiddag, brunch, junkfood, bacon med ketchup på eller sund mad efter en tur i parken? Send mig et billede med en kort beskrivelse af din yndlings-søndagsmad og så er du med i konkurrencen, hvor du kan vinde et abonnement på 2 numre af det nye danske madmagasin, Copenhagen Food. Jeg vælger enerådigt 2 vindere ud af de indkomne billeder ud fra hvem jeg synes sender det sjoveste, klammeste, smukkeste, ærligste eller lækreste billede af sin yndlings-søndagsmad.

Mail dit billede med navn og adresse til: kontakt[a]miraarkin.dk – senest på torsdag d. 26. september 2010. Vinderne får direkte besked, og jeg viser deres billeder (og også nogle af de andres) her på bloggen.

Copenhagen Food udkommer d. 1. september og er et nyt madmagasin med masser af opskrifter. Og også indlæg fra mig!

2 Comments

Post A Comment

  • Klidmoster
    Posted at 21:00h, 23 august Svar

    Mit er også afsendt 🙂

  • Maja
    Posted at 21:36h, 19 august Svar

    Så er mit bud sendt 🙂