Rullesteg med niçoiseoliven og ricotta

Rullesteg med niçoiseoliven og ricotta

Foto: Francois Botha

Foto: Francois Botha

Til seneste Feast lavede jeg disse saftige rullestege af gris med smagen af Provence i form af oliven, rosmarin og lidt ricotta. Det er super nem og billig gæstemad. Jeg brugte dejlig frilandsgris og som tilbehør fik vores gæster provençalske tomater og ristede kartofler med persillade. 

Tak til vores samarbejdspartner Rosendahl, som står bag det fine Grand Cru bræt, Allan holder på billedet.

Rullesteg med niçoiseoliven og ricotta
4-6 pers.

1 svineslag, ca 1200 g
50 g niçoiseoliven uden sten
2 kviste rosmarin
75 g ricotta
salt og sort peber

Bred svineslaget ud og smør indersiden med ricotta. Drys med rosmarinblade, oliven, salt og peber. Rul stegen sammen og bind den sammen med kødsnor. Krydr ydersiden med salt og peber og kom stegen i et ovnfast fad. Steges i 1½ time ved 180 gr.

No Comments

Post A Comment