Rufino Osteria
Jeg tænker så meget på alle de dejlige restauranter, barer og caféer, som lige nu kæmper for at overleve gennem alle Corona-restriktionerne. Udover at gå ud og bruge penge, vil jeg også blive bedre til at dele mine besøg med jer.
Nogle gange bare i form af små snapshots, som ellers kun ville ende på Insta. Bare for at minde alle om, at disse dejlige steder er der og har brug for at vi spiser på dem. Og bare for at fremhæve nogle af de mange lækre serveringer, jeg hælde i mig.
Stederne er bestemt ikke udvalgt efter, om de har det ekstra svært for tiden. Det aner jeg jo intet om. Men ALLE kæmper og hvis vi vil blive ved med at kunne komme på vores yndlingsspisesteder og barer, så må vi støtte dem nu.
Denne pastaret er en portion perfekt pasta carbonara på Rufino Osteria. Det lille hyggelige og totalt uprætentiøse spisested på Christianshavn. Det ligger i en kælder i hvad der minder om gamle bodegalokaler. Menuen skifter konstant, men de har vist altid carbonara på menuen. Her var det med små rigatoni, som var kogt perfekt al dente – dvs. meget mere al dente, end vi går og synes det her i Danmark. Der skal virkelig være bid i sådan en pasta! Ægge-ostecremen smøg sig om hvert stykke pasta, som den skal, og der var perfekt mængde sprød guanciale, som gav retten det der lækre grise-punch, der er så godt.
Det er super hyggeligt derinde og især nu hvor vejret bliver koldt, vådt og mørkt, er det helt perfekt at komme på Rufino og spise en eller flere retter, drikke noget af deres dejligt udvalgte vin og nyde den virkelig behagelige, personlige betjening. Det føles som et rigtig mamma- og pappasted og hvis jeg boede tættere på, ville jeg komme der meget ofte.
Billedet er fra januar 2020.
No Comments