Restaurant Brdr. Price: Riiigeligt smør – et smugkig på deres nye restaurant
Man kan ikke andet end holde af dem – Adam og James Price. De to brødre udstråler kærlighed, kreativitet og hedonisme og de er typerne, alle vil sidde ved siden af til julefrokosten. Hvor er det dog en god idé, at de to dejlige mænd nu åbner deres helt egen restaurant.
I dag var jeg til åbningsreception på deres nye restaurant, som velvalgt hedder Brdr. Price.
Boblerne flød og der var masser af mennesker i dagens anledning. Billedet her blev taget lige efter jeg kom. En halv time efter var begge restaurantens etager stopfulde af glade mennesker – alle med et glas champagne i hånden.
Brdr. Price bliver en restaurant med to afdelinger. I det store rum her over, er der et åbent køkken med siddepladser i baren og ved bordene med de flotte stole, som er specielt designet til stedet. Køkkenet er afslappet og uformelt og her kan du spise en håndfuld østers, en syndig steaksandwich, moules frites eller lidt charcuterie – den slags mad. Denne afdeling hedder Spisekøkkenet, fordi alle fester ender i køkkenet og folk elsker at opholde sig nær gryderne.
I Spisestuen giver køkkenet den mere gas og folder sig ud i det franske bistrokøkken. Tartaren hakkes på bestilling og er således helt frisk, du kan spise dig ned i boeuf stroganoff, ægte cassoulet, James’ porrestrudel med morkler (som jeg synes lyder utroligt tasty) eller en stor velhængt bøf fra Pricernes fynske leverandør af Charolais og Hereford kød. Billedet ovenfor er fra Spisestuen, hvor der skulle dækkes op med hvide duge, når der er rigtigt åbent. På væggene hænger kunst fra brødrenes kreative familie og liv – heriblandt værker af deres far, John Price.
De var ikke nærige med boblerne, de kære brødre. Der blev skænket masser af Gosset champagne.
Og så var der selvfølgelig smagsprøver. Her er det tre slags rørt smør og så naturel biodynamisk smør fra Naturmælk. De rørte variationer er fra venstre peberrodssmør, brunet smør med hasselnødder og bagerst er det smør rørt med skagensskinke. Der skal jo også være riiiigeligt smør.
Fritterne var heldigvis også med som smagsprøver og der var masser af dem. Jeg spise faktisk næsten hele sådan en mini-friturekurv her. Ja, sådan er det. Men de smagte altså utroligt godt og lige som jeg kan lide dem. Sprøde og godt stegte uden på og bløde og lækre indvendigt. Dertil en brandade mayonnaise – mayo med en snert af saltet torsk og hvidløg (en virkelig god idé) og så kan man til højre skimte den hjemmerørte tartarsauce, som var frisk og lækker. Bare fritterne er en god nok undskyldning til et besøg på Brdr. Price!
Og så var der denne ret: farmor-æg. Et blødkogt æg smattet ud sammen med smeltet smør, sprøde croutoner og purløg. Dem spiste jeg to af.
Jeg glæder mig til at spise rigtigt hos Pricerne. Det tegner godt. Restauranten er utroligt flot indrettet – der er brugt rigtig mange penge på at istandsætte lokalerne. Bemærk gangen med gamle køkkenredskaber på væggene – her kan du se gamle elpiskere, vaffeljern og andet sjovt. Til sommer glæder jeg mig til at sidde på den udsøgte terrasse, som må være en af de skønneste i København.
Restaurant Brdr. Price
Rosenborggade 15-17
1130 København K
Tlf. 38 41 10 20
Thomas Madfar
Posted at 20:43h, 03 decemberHej Mira
Det lader til at der osse var riigelig stemning. Har selv haft fornøjelsen at sidde tilbords med de 2 herrer og ja de er meget snaksalige og hyggelige
mennesker de to. Glæder mig til at spise der, men næste gang til januar står den altså lige på nose2tail først + østers og bobler på fiskebaren. Dejlige billeder som altid. Hygge.
Thomas aka madfar
Annasminde
Posted at 00:35h, 02 decemberGod anmeldelse.
Jeg har også planlagt en tur derover, håber man får den gode stemning med et besøg hos dem.
Og selvfølgelig, “rigeligt smør” 🙂
Nada Cay
Posted at 23:34h, 01 decemberMeget velskrevet appetizer –
Glæder mig til at frekventere brødrene Price´s lækre stuer! (Håber de er tilstede når jeg kigger forbi)