Relancering af Hotel Skt. Petri

Relancering af Hotel Skt. Petri

I torsdags var jeg på Hotel Skt. Petri, som holdt stor fest i anledning af hotellets genåbning efter et års renovering. Nu er hotellet opdateret til helt ny lækkerhed og det ser klart ud til, at Skt. Petri er tilbage på banen som byens hotte in-hotel. 

Jeg kan huske da Bar Rouge var byens hotteste sted – det var baren på Hotel Skt. Petri, da hotellet åbnede første gang for omkring 10 år siden. Den bar var med til at starte hele den store cocktailbølge i København og det var et cool sted at gå ud den gang. Jeg mærkede lidt af det samme rush, da jeg kørte op ad rulletrappen til festen.

Der var ufattelige mængder rosé (jeg ELSKER at rosé er blevet moderne i Danmark og at man efterhånden kan få et ret godt udvalg af de sarte, lyse dråber. Vi drak også masser af rosé til vores bryllup. Når man kom op af den ikoniske rulletrappe til foyeren på 1. sal stod en garde af tjenere klar med store bakker med flere slags rosé – inklusiv champagne. What’s not to like?

Hotellets restaurant og bar ligger nu i forlængelse af lobbyen med de store vinduer ud mod den enorme terrasse. Baren bliver et sted, man kan gå ind fra gaden og spise snacks, frokost, middag, få en drink osv. Ude på terrassen er der lavet en stor brændefyret stenovn til pizzaer. Dem glemte jeg desværre at få smagt, da jeg var i så godt selskab indenfor. Men Skt. Petris terrasse er i sig selv et besøg værd.

Der var masser af snacks – her en avocadocreme med rå tun.

Tatar med vagtelæg og surt var dejlig på sprødt brød.

Designet i restauranten er simpelthen så fint. Jeg elsker de grønne marmorborde og det art deco agtige stengulv (og mine elskede gule stiletter).

Det var et brag af en swanky fest med masser af kendisser.  Og på vej ud af hotellet, hvor jeg stod og ventede på en taxa, gik ingen mindre end Steven Van Zandt forbi mig – guitaristen fra Bruce Springsteens E Street Band og Silvio fra Sopranos. Han var lille og tæt og havde sit signatur bandana på. Sejt! Jeg kiggede straks omkring mig efter Bruce, men han var der ikke…

No Comments

Post A Comment