Råkost med radiser, blomkål og fennikel – kendt fra TV!

Råkost med radiser, blomkål og fennikel – kendt fra TV!

_1070734s

Så I mig mon i fjernsynet i søndags? Jeg lavede mad i Go’ Morgen Danmark for første gang. Det var super sjovt at prøve – og faktisk var det mit første møde med direkte tv. Jeg har jo lavet masser af tv før, da jeg var med i Kokkekampen på TV3, men dette var første gang, jeg forsøgte mig med live tv og jeg synes, det gik rigtig godt. I kan se klippene her. Prøv lige at se, hvor høj Ibi Støving er! Jeg er altså selv pænt høj, men hun var psyko-høj. Godt nok havde hun også psyko-høje hæle på, mens jeg måtte være unfabulous i fornuftige All Stars, så jeg ikke skvattede rundt i køkkenet. Men alligevel! Jeg har bare linket til det første klip – I kan selv kigge videre efter de to andre klip. Og nederst i indlægget kan I se, hvordan studiet så ud fra der, hvor jeg stod. I kan lige skimte Tue West i baggrunden.

Anyway, her er opskriften på den salat, jeg lavede, da jeg var på skærmen. En frisk, sprød og nem sag, hvor jeg brugte et mandolinjern til at snitte grøntsagerne ultrafint, så selv rå blomkål bliver delikat at spise. Jeg lavede også spaghetti and meatballs i en ny version i forhold til min meget populære opskrift her fra bloggen.

 

Råkost med blomkål, fennikel og mozzarella
Til 4 personer

½ blomkål
1 fennikel
1 bdt radiser – inkl. blade
125 g bøffelmozzarella
½ øko citron
1 bdt purløg
1 rød chili
3 spsk olivenolie
salt og sort peber

1. Snit blomkål, fennikel og radiser i meget tynde skiver og bred dem ud på et stort fad. Del mozzarellaen i mindre stykker og fordel det på salaten. Riv skallen af citronen over salaten. Pres saften af citronen over salaten. Pluk bladene (de pæne af dem) fra radiserne og vend i, men først til sidst, for de falder hurtigt sammen.

2. Hak purløg og chili fint og drys over salten. Dryp til sidst med olivenolie og krydr med salt og friskkværnet sort peber.

_1070727s

No Comments

Post A Comment