Pizza til frokost på Meyers i Lyngby

Pizza til frokost på Meyers i Lyngby

_1200616s

Peter, Otto og jeg var en tur i Lyngby i lørdags – bare for at shoppe og hygge lidt. Vi spiste frokost på den relativt nye Meyers, hvor vi fik nogle virkelig dejlige pizzaer.

Jeg er meget vild med indretningen af stedet. Det virker som om, der er hentet inspiration fra ultra chicce Pizza Chic i Paris – både når man kigger på valg af tapeter og det industrielle loft med lamper og en masse ledninger. 

Vi sad ud mod terrassen, hvor der var masser af dejligt lys, men restauranten er stor og ret mørk nede bagved, hvor jeg ikke ville bryde mig om at sidde. I den forreste del af det store lokale er cafeteria og det åbne pizzakøkken. Her kan man få en kop kaffe og en kage eller hente takeaway, men ellers er der restaurantdelen med bordbetjening, hvor vi sad. Otto var så venlig at tage sig en lur på præcis dette tidspunkt, så vi kunne sidde og hygge i fred og ro med vores frokost. Men der er fint plads til børn her også.

Vi delte to pizzaer, som var meget mættende, for bunden har gods i sig. Dejlig sprød og sej – den er nok lavet med surdej, for den havde en let syrlighed. Fyldet på de forskellige pizzaer er et mix af italienske og nordiske råvarer – der er blandt andet en kombi med grønkål og salami piccante eller trøffelsalami med rosenkål og østershatte, som vi fik på den ene (efter lidt forhandling, for den fremgik kun på takeawaymenuen og ikke på frokostkortet). Den anden pizza, vi valgte, var en med kartofler, rosmarin, rigtig god bacon og den røgede ost scamorza. Begge pizzaer var lige gode – rigtig gode! Masser af smag, masser af ost – dejligt.

Vi sluttede af med en macchiato og delte en dejlig brownie. Perfekt.

Nu er der åbnet Meyers Bageri tæt på os på Gl.Kongevej. Her sælger de også pizzaer, så det bliver nok her, vi henter pizzaer næste gang vi skal have den slags takeaway.

_1200622s _1200620s _1200617s _1200628s meyers _1200615s _1200613s

1Comment

Post A Comment

  • O.Andersen
    Posted at 17:28h, 09 oktober Svar

    Meyers i Lyngby er et sted med venlig betjening og mange gæster. Men akustikken er ikke god, så støjniveauet er derefter. En del gæster spiste pizza, men undlod klogeligt at fortære kanten af pizzaen, som er en udfordring for tandsættet. Godt råd: Medbring ørepropper og bideskinne.