
Pizza bianca med gedeost og figner
Tænk sig lige, at jeg bare kan gå ned i haven og plukke friske modne figner fra vores store træ her i Tourrettes-sur-Loup. Det er sådan noget, jeg bliver rimelig ekset over!Det er der nu også en del af jer med haver i Danmark der kan. Der er friske figner lige nu og jeg lavede en fin slags pizza ud af disse i går.
Jeg brugte den pornografisk lækre, fede creme fraiche d’Isigny og en frisk gedeost. Og drys med lidt rosmarinblomster.
Pizza bianca med gedeost og figner
1 pizzabund (jeg snød og købte en god én færdig)
100 g creme fraiche 38%
150 g frisk gedeost
4 store figner eller 6-8 små
frisk rosmarin
2 spsk olivenolie
salt og sort peber
Rul pizzadejen ud. Smør creme fraichen over og smuldr gedeosten på. Skær fignerne i tykke skiver og fordel over pizzaen. Drys med rosmarin og dryp med lidt olivenolie. Kværn godt med sort peber over og et lille drys salt. Bages ved 250 gr. i 10-12 min. Spises lun.
No Comments