Paté Paté til frokost

Paté Paté til frokost

_1260877s

Kan I huske, hvordan jeg truede med at købe champagne i sidste uge, fordi det blæste og regnede? Jeg endte med ikke at købe champagne (Peter sagde vi havde en masse i forvejen), men til gengæld tog jeg en tur i Inco og shoppede lidt og kiggede på pølser og den slags inden jeg havde et møde. Et møde, der heldigvis omfattede frokost. Den tog vi på Paté Paté i Kødbyen. Det var faktisk ret godt.

_1260875s

Sidst jeg var der, var en aften i byen, hvor jeg faktisk blev lidt sur på tjeneren, fordi han ikke troede på, at den flaske portvin, jeg havde købt, havde prop. Men det havde den, og i øvrigt skal man ikke stå og diskutere den slags med en kunde, men venligt skifte vinen ud med en ny. Det var ikke en gang en dyr flaske.

Tilbage til fredagens frokost, som var god. Menukortet er lidt rundt i verdensdelene. Jeg startede med hummus med bagt aubergine (den på det øverste billede). Der var ristede mandler og granatæblekerne på toppen, som begge gave sprødhed, drys med sumak for syre og et frisk snert fra mynte. Hummusen var lidt grov i det og smagte måske lidt meget af spidskommen, men det var alt i alt en fornøjelse at spise.

_1260879s

Bagefter tog jeg en perfekt tømmermændsret: sobresada stegt med tomater og kartofler, så den smeltede helt ud og så med et spejlæg og syltede løg over. Nu havde jeg ikke tømmermænd, men jeg siger jer: hvis I har tømmermænd, så er denne ret lige det, I har brug for! Spicy, salt, stegt og tilfredsstillende. Virkelig dejligt.

Der er skide hyggeligt på Paté Paté. I dagstimerne er det et fedt sted at sidde og arbejde, holde møder og hænge ud. Der er roligt og jeg elsker at glo ud af de store vinduer ud på Kødbyens frem og tilbage.

Hav en god regnvejrstorsdag derude!

_1260882s

No Comments

Post A Comment