Pastafrokost hos Parma & Pasta i Lyngby

Pastafrokost hos Parma & Pasta i Lyngby

Jeg har opdaget endnu et lille stykke Italien i Danmark – midt i Lyngby Storcenter! Jeg elsker at sidde ved disken hos Parma & Pasta og se med, mens de ruller den friske pastadej ud mens jeg guffer i mig af de enkle, lækre pastaretter. Perfekt frokost for mig.

Alle bag disken er italienere, man bestiller sin pasta og så laver de den med det samme af de frisklavede pastaplader. Hvis du vil have tagliatelle, så skærer de de. Hvis du vil have pappardelle, så skærer de det (mega pænt med takkede kanter) og hvis du er til ravioli, så laver de dem on the spot. Så dejligt!

Der er også attraktivt udseende sandwich med charcuteri, men jeg hopper på pasta hver gang.

Øverst er det spaghetti med tomatsauce, som var helt enkel og lækker (ikke så lækker som min egen tomatsovs, dog). Nedenfor er det deres “pasta parma”, som er Emilia-Romagna udgaven af cacio é pepe, bare med parmesan i stedet for pecorino.

Det var en meget ostet og syndig oplevelse, som jeg ingen problemer havde med at spise. Jeg var godt nok liiidt tung i maven bagefter, men det hjalp med en espresso.

Min favorit indtil videre derinde, har været deres pasta salsicce med en tomatsauce med smuldret salsicce-fars, grønkål og så sidst fik jeg den med pappardelle, og det var helt vidunderligt!

Jeg elsker at sidde og lade som om jeg er i Italien. Jeg skuler til til dem, der sidder og MOLESTRERER deres pasta med en kniv (tsk tsk tsk!) og føler mig selv MEGET autentisk, når jeg grådig ruller spaghettien rundt om min gaffel som en ægte donna. Hvor er det rart, at der er lidt Italien i et indkøbscenter!

No Comments

Post A Comment