Pasta pasta pasta – endnu en ret fra mit nu indendørs campingkøkken

Pasta pasta pasta – endnu en ret fra mit nu indendørs campingkøkken

Det går langsomt fremad, selv om det selvfølgelig ikke går hurtigt nok. Køkkenet har nu både fronter og greb, men vi mangler stadig at få installeret diverse hårde hvidevarer. Det hjalp heller ikke, at Peter var på konference i Thailand (mega misundelig!!!) hele sidste uge, hvor jeg var hjemme (og MEGET forkølet) med ungerne.

Der har været mange takeawaymåltider , og faktisk er de ikke er så slemme allesammen. Fx. har vi en fremragende thai takeaway i Holte, Den Hvide Elefant, og et helt ok pizzasted lige om hjørnet, Pomodoro Rosso, som godt nok er lidt lemfældige med hvad, der kommer på pizzaerne i forhold til menukortet (melanzanepizza med ingen auberginer, men masser af courgette og flere andre eksempler – det er ikke ok at freestyle med pizzaer i forhold til menukortet!)

Jeg får nu også lavet lidt mad. I torsdags kom der bordplade på, og så flyttede jeg campingblusset indenfor, hvilket gør det noget mere attraktivt at lave mad. Vi har stadig ingen vask tilsluttet til afløb, så jeg forsøger begrænse opvasken til et minimum. Derfor bliver det simple retter og her er pasta jo oplagt (som om det ikke var det i forvejen). I fredags var min veninde på besøg med sin søn, som er Ottos bedste ven. Hun elsker også spaghetti, så jeg lavede spaghetti med bacon, cherrytomater og en lille sjat fløde, bare fordi jeg havde det. Mega lækkert og utroligt simpelt.

Spaghetti med tomat og bacon

4 pers.

150 g bacon (eller pancetta) i tern eller strimler
400 g cherrytomater
1 fed hvidløg
400 g spaghetti
salt og sort peber
1 dl fløde (piske- eller kaffe-)
frisk basilikum
parmesan
fancy olivenolie

Steg bacon sprød i en pande, mens pastaen koger i godt saltet vandt. Halver tomaterne og kom dem i panden, når baconen er gylden og sprød. Vend det rundt og kom så hvidløg i. Krydr med peber og en smule salt og kom fløden i. Lad det simre til tomaterne splatter lidt ud. Tag en kop af pastavandet fra, før du sigter pastaen. Sørg for at den er meget al dente. Kom pastaen over i panden og vend det sammen med tomater m.v. Brug kogevandet til at løsne lidt op i retten – pastaen suger væden til sig.

Server med dryp af god olivenolie, basilikumblade og revet parmesan.

No Comments

Post A Comment