Logo
LogoLogoLogoLogo
  • Blog
  • Portfolio
  • Spørg Mira
  • Kategorier
    • Anmeldelser
    • Bolig
    • Drinks
    • Fisk og skaldyr
    • Fjerkræ
    • Forskelligt
    • Grøntsager
    • Guides
    • Hapsere/Lette retter
    • Have
    • Jul
    • Kager, brød og desserter
    • Kødretter
    • Lidt fra mit liv
    • Low carb/Slow carb
    • Meget for pengene
    • Opskrifter
    • Pasta og risotto
    • Rejser
    • Restauranter
    • Salater
    • Supper
    • Video
    • Vildt
  • Blog
  • Portfolio
  • Spørg Mira
  • Kategorier
    • Anmeldelser
    • Bolig
    • Drinks
    • Fisk og skaldyr
    • Fjerkræ
    • Forskelligt
    • Grøntsager
    • Guides
    • Hapsere/Lette retter
    • Have
    • Jul
    • Kager, brød og desserter
    • Kødretter
    • Lidt fra mit liv
    • Low carb/Slow carb
    • Meget for pengene
    • Opskrifter
    • Pasta og risotto
    • Rejser
    • Restauranter
    • Salater
    • Supper
    • Video
    • Vildt

Pariserbøf på Bar’Vin

I torsdags besøgte jeg Bar’Vin, som er et af mine favoritsteder, og som bare altid er enormt godt. Nu har de som noget nyt indført deres version af smørrebrød til frokost og det skulle jeg lige ind og afprøve.

(mere…)
17 november, 2020 / 0 Comments
Fried chicken af kyllingbryst med spicy Tabasco-dip

Her kommer en dejlig nem opskrift på fried chicken af kyllingbryst, som går lidt hurtigere at lave, end traditionel fried chicken, fordi stegetiden er kortere.

(mere…)
06 november, 2020 / 0 Comments
Salsa af grønne tomater

Som alle andre, der dyrker tomater, står jeg lige nu med et hav af grønne tomater, som ikke når at modne. Heldigvis kan man bruge grønne tomater i masser af opskrifter. Bl.a. som i denne lækre salsa af grønne tomater, som jeg lavede i går.

(mere…)
27 oktober, 2020 / 2 Comments
Gulerodssuppe med kokos, karry og ingefær
Foto: Chris Tonnesen

Denne søde, thai-krydrede gulerrodssuppe er lige hvad jeg har lyst til lige for tiden.

(mere…)
22 oktober, 2020 / 0 Comments
Bar DECO

Endnu et sted, vi skal huske at komme, er Bar DECO, hvor jeg drak denne perfekte martini, som var sprød og forfriskende som at hoppe i en iskold norsk kilde.

(mere…)
20 oktober, 2020 / 0 Comments
Rufino Osteria

Jeg tænker så meget på alle de dejlige restauranter, barer og caféer, som lige nu kæmper for at overleve gennem alle Corona-restriktionerne. Udover at gå ud og bruge penge, vil jeg også blive bedre til at dele mine besøg med jer.

(mere…)
19 oktober, 2020 / 0 Comments
Doughnuts med chokoladeganache eller kanelsukker

Doughnuts eller donuts – uanset hvad, så er der desværre mange virkelig tarvelige doughnuts derude, som efter min mening er totalt spild af kalorier. Nu lavede jeg dem selv i går og det er slet ikke svært og man skal ikke have noia over frituredelen, bare man er forsigtig.

(mere…)
14 oktober, 2020 / 1 Comment
Dutch baby pancake med chokolade og butterscotch
Foto: Chris Tonnesen

Er det bare mig, der har sygt meget lyst til kager hele tiden? Det er efterårets skyld!

(mere…)
13 oktober, 2020 / 0 Comments
Inviteret
LYST – når design, natur, arkitektur og gastronomi mødes

Jeg har været en tur i Vejle for at besøge Fjordenhus og dens restaurant, Lyst. Det var en betagende oplevelse.

(mere…)
09 oktober, 2020 / 0 Comments
Forloren hare – min bedste opskrift

Forloren hare var en af mine (mange) yndlingsretter, da jeg var barn. Det er ultimativ comfortfood – der er fars, der er bacon, der er sovs – alt er godt!

(mere…)
28 september, 2020 / 3 Comments
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Om Mira

    Velkommen til Miras
    Madblog, hvor jeg siden 2009 har delt mine opskrifter, anmeldelser, rejseoplevelser og alt muligt andet madrelateret.

    Jeg startede ud som madglad jurist og lavede det store karriereskifte til vaskeægte madskribent i 2010. I dag lever jeg af at skrive om mad, udvikle opskrifter, lave foodstyling og generelt bare af at spise mad og tale vildt meget om det. Jeg kan ikke lade være.
    Tak fordi du læser med. Spis godt!

  • Instagram @miraarkin

    No images found!
    Try some other hashtag or username
  • Kunder

    Mine kunder og samarbejdspartnere inkluderer:

    Meny
    Gastro
    ALT for damerne
    Hans Just
    Politiken
    DR P4
    Mejeriforeningen
    Il Fornaio
    Torvehallerne
    Diageo

  • Kategorier

  • Fik du læst disse?

    • Røget makrel med fennikel, citronmayo og sprødt brød
    • Luksus ketchup – eller smørkonfiteret tomat
    • Knækbrød af overskudssurdejKnækbrød af overskudssurdej
  • Seneste kommentarer

    • Mira Arkin til Chokoladecupcakes med jordbær
    • Maria Wiggers Pedersen til Chokoladecupcakes med jordbær
    • TINE FRIIS JENSEN til Roulade med hindbær og flødeskum
    • Kaj Pedersen til Æblekage med snasket brunsvigertopping
  • Arkiv

    Kontakt
    Mira Arkin
    kontakt[a]miraarkin.dk
    cvr. nr. 33126948

    • Opskriftindeks