Logo
LogoLogoLogoLogo
  • Blog
  • Portfolio
  • Spørg Mira
  • Kategorier
    • Anmeldelser
    • Bolig
    • Drinks
    • Fisk og skaldyr
    • Fjerkræ
    • Forskelligt
    • Grøntsager
    • Guides
    • Hapsere/Lette retter
    • Have
    • Jul
    • Kager, brød og desserter
    • Kødretter
    • Lidt fra mit liv
    • Low carb/Slow carb
    • Meget for pengene
    • Opskrifter
    • Pasta og risotto
    • Rejser
    • Restauranter
    • Salater
    • Supper
    • Video
    • Vildt
  • Blog
  • Portfolio
  • Spørg Mira
  • Kategorier
    • Anmeldelser
    • Bolig
    • Drinks
    • Fisk og skaldyr
    • Fjerkræ
    • Forskelligt
    • Grøntsager
    • Guides
    • Hapsere/Lette retter
    • Have
    • Jul
    • Kager, brød og desserter
    • Kødretter
    • Lidt fra mit liv
    • Low carb/Slow carb
    • Meget for pengene
    • Opskrifter
    • Pasta og risotto
    • Rejser
    • Restauranter
    • Salater
    • Supper
    • Video
    • Vildt

Rufino Osteria

Jeg tænker så meget på alle de dejlige restauranter, barer og caféer, som lige nu kæmper for at overleve gennem alle Corona-restriktionerne. Udover at gå ud og bruge penge, vil jeg også blive bedre til at dele mine besøg med jer.

(mere…)
19 oktober, 2020 / 0 Comments
Doughnuts med chokoladeganache eller kanelsukker

Doughnuts eller donuts – uanset hvad, så er der desværre mange virkelig tarvelige doughnuts derude, som efter min mening er totalt spild af kalorier. Nu lavede jeg dem selv i går og det er slet ikke svært og man skal ikke have noia over frituredelen, bare man er forsigtig.

(mere…)
14 oktober, 2020 / 1 Comment
Dutch baby pancake med chokolade og butterscotch
Foto: Chris Tonnesen

Er det bare mig, der har sygt meget lyst til kager hele tiden? Det er efterårets skyld!

(mere…)
13 oktober, 2020 / 0 Comments
Inviteret
LYST – når design, natur, arkitektur og gastronomi mødes

Jeg har været en tur i Vejle for at besøge Fjordenhus og dens restaurant, Lyst. Det var en betagende oplevelse.

(mere…)
09 oktober, 2020 / 0 Comments
Forloren hare – min bedste opskrift

Forloren hare var en af mine (mange) yndlingsretter, da jeg var barn. Det er ultimativ comfortfood – der er fars, der er bacon, der er sovs – alt er godt!

(mere…)
28 september, 2020 / 2 Comments
Kylling med vindruer

Coq au vin er jo ikke lige frem en nyhed. Det smager bare godt med vin i en simreret. Men hvad med friske druer? Dem kan man jo også sagtens komme i maden. Det har jeg gjort her med denne lækre simreret med kylling og masser af mørke druer.

(mere…)
23 september, 2020 / 0 Comments
Apple pie med crumble top

Jeg har lige lavet denne her dejlige duftende apple pie med en sprød og snasket crumble topping. Vi får altså både en apple pie og en crumble i én opskrift. Smart, synes jeg.

(mere…)
19 september, 2020 / 5 Comments
Vind den nye Maja Vase bog: Majas Chokolade

Maja Vase er for vild. Sådn er dét bare. Om mine børns liv så afhang af det, kunne jeg ikke præstere den præcision, som hun leverer i hver eneste kreation, hun fremkommer med.

(mere…)
15 september, 2020 / 76 Comments
Æblekage med saltkaramel og kanel

Tidligt i morges var jeg i haven med lille Frederik for at plukke æbler fra vores gamle Ingrid Marie træ. For vi skulle bage denne æblekage med saltkaramel.

(mere…)
13 september, 2020 / 9 Comments
Ostebrød med brombær og skinke
Foto: Chris Tonnesen

Naboens crazy brombærbusk stikker lidt ind i vores have. Det er jo en nasty plante, som breder sig meget aggressivt og stikker og er umedgørlig. Men bærrene smager fantastisk – meget bedre end købte – så vi lader den kigge ind over rækværket og skærer den tilbage, når den bevæger sig for langt ind til os.

(mere…)
03 september, 2020 / 0 Comments
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Om Mira

    Velkommen til Miras
    Madblog, hvor jeg siden 2009 har delt mine opskrifter, anmeldelser, rejseoplevelser og alt muligt andet madrelateret.

    Jeg startede ud som madglad jurist og lavede det store karriereskifte til vaskeægte madskribent i 2010. I dag lever jeg af at skrive om mad, udvikle opskrifter, lave foodstyling og generelt bare af at spise mad og tale vildt meget om det. Jeg kan ikke lade være.
    Tak fordi du læser med. Spis godt!

  • Instagram @miraarkin

    No images found!
    Try some other hashtag or username
  • Kunder

    Mine kunder og samarbejdspartnere inkluderer:

    Meny
    Gastro
    ALT for damerne
    Hans Just
    Politiken
    DR P4
    Mejeriforeningen
    Il Fornaio
    Torvehallerne
    Diageo

  • Kategorier

  • Fik du læst disse?

    • Rabarber crumble
    • Foie gras på tube, Grønch og en masse søde madnørder
    • Magnolia Bakery på Upper West SideMagnolia Bakery på Upper West Side
  • Seneste kommentarer

    • Mira Arkin til Grydebrød med havre og solsikkefrø
    • Mira Arkin til Spørg om mad
    • Alexandra til Spørg om mad
    • TINE FRIIS JENSEN til Grydebrød med havre og solsikkefrø
  • Arkiv

    Kontakt
    Mira Arkin
    kontakt[a]miraarkin.dk
    cvr. nr. 33126948

    • Opskriftindeks