Logo
LogoLogoLogoLogo
  • Blog
  • Portfolio
  • Spørg Mira
  • Kategorier
    • Anmeldelser
    • Fisk og skaldyr
    • Fjerkræ
    • Forskelligt
    • Grøntsager
    • Hapsere/Lette retter
    • Kager, brød og desserter
    • Kødretter
    • Lidt fra mit liv
    • Low carb/Slow carb
    • Meget for pengene
    • Opskrifter
    • Pasta og risotto
    • Rejser
    • Restauranter
    • Salater
    • Supper
    • Video
    • Vildt
  • Blog
  • Portfolio
  • Spørg Mira
  • Kategorier
    • Anmeldelser
    • Fisk og skaldyr
    • Fjerkræ
    • Forskelligt
    • Grøntsager
    • Hapsere/Lette retter
    • Kager, brød og desserter
    • Kødretter
    • Lidt fra mit liv
    • Low carb/Slow carb
    • Meget for pengene
    • Opskrifter
    • Pasta og risotto
    • Rejser
    • Restauranter
    • Salater
    • Supper
    • Video
    • Vildt

Verdens lækreste blomkål II – i kinesisk version

I er altså virkelig vilde med blomkål! Det er jeg selvfølgelig også selv, men alligevel. IGEN var (mere…)

26 august, 2019 / 6 Comments
Æggekage med courgette

Nu hvor sommeren går på hæld, er jeg ikke nødvendigvis ude (mere…)

20 august, 2019 / 0 Comments
Pølsehorn – god til madpakken

I dag deler jeg min opskrift på lækre og nemme (mere…)

13 august, 2019 / 1 Comment
Miras Madblog 10 år – HURRAAAAAAA!

Whaaaaat! Er der gået 10 år?! Det kommer virkelig (mere…)

10 august, 2019 / 8 Comments
Nem chicken tikka

Chicken tikka er blevet vores ældste dreng Ottos yndlingsret. Sjovt nok (mere…)

09 august, 2019 / 3 Comments
Tomatsalat med fennikel, citron og feta

Den sidste aften i huset i Tourrettes, lavede jeg en smuk stor tomatsalat af en kæmpestor gul (mere…)

05 august, 2019 / 1 Comment
Salat med kantareller, skinke, mozzarella og æg

Se lige denne lækre salat med kantareller. Den er fra frokost i går, hvor jeg (mere…)

02 august, 2019 / 1 Comment
Artiskokker med tomat, oliven og brousse de brebis

Når jeg er i Frankrig, laver jeg ALTID noget med små artiskokker. Jeg synes, de er så delikate, og så er de (mere…)

16 juli, 2019 / 0 Comments
Inviteret
Bite Me event på Roxie med Singleton whisky

Jeg elsker cocktailbaren på Roxie – jeg synes de laver nogle af byens skarpeste cocktails (mere…)

12 juli, 2019 / 0 Comments
Vandmelon icepops – super nem is til varmen

Ungerne var med til at lave de her læskende icepops af vandmelon. Det var (mere…)

11 juli, 2019 / 1 Comment
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Om Mira

    Velkommen til Miras
    Madblog, hvor jeg siden 2009 har delt mine opskrifter, anmeldelser, rejseoplevelser og alt muligt andet madrelateret.

    Jeg startede ud som madglad jurist og lavede det store karriereskifte til vaskeægte madskribent i 2010. I dag lever jeg af at skrive om mad, udvikle opskrifter, lave foodstyling og generelt bare af at spise mad og tale vildt meget om det. Jeg kan ikke lade være.
    Tak fordi du læser med. Spis godt!

  • Instagram @miraarkin

    • Friteret frokost p sticksnsushi i Lyngby ELSKER de sprde og
      Friteret frokost på  @sticksnsushi  i Lyngby. ELSKER de sprøde og chewey jordskokker med aioli. Stærkt vanedannende  #jordskokker   #jerusalemartichoke   #sunchokes   #appetizer   #appetizers   #snacking   #fried 
    • Taler om julehygge lige om lidt p DR P5 Smkager
      Taler om julehygge lige om lidt på DR P5. Småkager, konfekt, gløgg og hvad har vi. Lyt med
    • Skl fra julestuen som er i kkkenet Jeg drikker igen
      Skål fra julestuen, som er i køkkenet. Jeg drikker igen en Centaur (se opskrift på bloggen). Simpelthen sådan en god drink. Glædelig december  #december   #advent   #jul   #centaur   #cognac   #drink 
    • Fik de lkreste smagsprver hos det nye Rrt i Torvehallerne
      Fik de lækreste smagsprøver hos det nye Rørt i Torvehallerne. Virkelig gode og sjove pålægssalater, nytænkt med masser af grønt. Den forreste var simpelthen så velsmagende: håndpillede rejer med broccoliemulsion og letsyltet glaskål på grillet bornholmsk rugbrød. Ja, ingen tarvelig skinkesalat her! Og æggesalaten med jordskok og trøffel - OMG!!! Alt var lige til at tage med hjem og komme på en skive brød, men også lige i øjet til en nem canapé, for kvaliteten er top notch  @roert_kbh   @torvehallernekbh   #p ålæg  #sm ørrebrød  #nordiskmad   #bornholm   #hapser   #danishfood   #delikatesse 
    • Virkelig tasty drink p bloggen i dag Centaur lavet med
      Virkelig tasty drink på bloggen i dag: Centaur lavet med cognac, ginger ale og Angostura bitters.  #annonce   #remymartin   @remymartin   #cocktail   #drinks   #drink   #cognac   #vsop   #gingerale   #longdrink   #longdrinks   #remymartinvsop   #cocktailrecipes   #cocktailrecipe 
    • Oooog s direkte videre til chokolade Rimelig heftig frokost chocolade
      Oooog så direkte videre til chokolade. Rimelig heftig frokost  #chocolade   #chocolate   #chocolatetasting   #l ørdagsliv  #politiken   #lovemyjob 
    • S for dn! Nougat i store mngder Laver test til
      Så for dén! Nougat i store mængder. Laver test til Politiken Lørdagsliv sammen med konditor  @torbenbang74   #nougat   #lovemyjob   #testing   #forbruger   #l ørdagsliv  #politiken   @politiken 
    • Glimmerfldebolle med glggskum Haps! bangpatisserie laver frkke sde sager til
      Glimmerflødebolle med gløggskum. Haps!  @bangpatisserie  laver frække søde sager til afternoon tea på  @restaurantorangeriet   #fl ødeboller
    • Juleudgaven af Orangeriets afternoon tea Dette er kagetrnet som bangpatisserie
      Juleudgaven af Orangeriets afternoon tea. Dette er kagetårnet, som  @bangpatisserie  står for. Vi taler æblekringle med marcipan, risalamandekage, gløggflødeboller, småkager, smørkogte klejner, konfekt og en fræk chaikrydret eggnog. Nu behøver jeg vist ikke mere mad. Før i aften, obviously  #afternoontea   #cakes   #patisserie   @restaurantorangeriet   #julekager   #fl ødeboller  #inviteretc 
    • Gr amok med cupcakes til den rlige velgrenhed i Sllerd
      Går amok med cupcakes til den årlige velgørenhed i Søllerød, hvor jeg har en lille cupcakebod. Ungerne selv pynte deres cupcakes og alle pengene går til familier, der har brug for lidt julehjælp. Kom glad forbi Søllerød Sognegård ml 12-15 i dag. Der er også pattegris, kaffe, vin, auktion, balloner, Silja Okking og julejazz.  #charity   #cupcakes   #s øllerød
  • Fik du læst disse?

    • Æg og kylling på menuen på YolkÆg og kylling på menuen på Yolk
    • HapsemadHapsemad
    • Tarte tatin med skalotteløg og kirsebærvinTarte tatin med skalotteløg og kirsebærvin
  • Seneste kommentarer

    • Hanne Nørgaard Jensen til Spørg om mad
    • Mira Arkin til Fredagscocktail: Centaur
    • Louise P til Fredagscocktail: Centaur
    • Ronald Frey til Bacon-løg-ost-creme fraiche: det kan ikke gå galt med en tarte flambée
  • Arkiv

    Kontakt
    Mira Arkin
    kontakt[a]miraarkin.dk
    cvr. nr. 33126948

    • Opskriftindeks