I går tog jeg familien med til frokost på det nye Madklubben København, som faktisk er den oprindelige Madklubbenrestaurant i Store Kongensgade, som er blevet frisket op og nu fungerer som smørrerbrøds- og moderne mormor-restaurant.
(mere…)Denne bombe af en islagkage serverede jeg til Frederiks 4 års fødselsdag i sidste uge, hvor det var varmt. Jeg kunne nemlig ikke helt overskue tanken om at spise almindelig lagkage i varmen, så en islagkage måtte være det helt rigtige at gå efter.
(mere…)Siden jeg hørte om Almanaks nye skaldyrsfad i maj måned, har jeg virkelig glædet mig til at prøve det selv. Og endelig var det min tur, da jeg i fredags satte mig ved et af bordene udendørs langs kajen og nød udsigten over vandet og over mod Christianshavns.
(mere…)Du kan putte sådan en crumble her på stort set hvilken som helst fisk. Her var det meget flotte stykker af lyssej loin, som jeg havde købt til frokost, hvor vi fik gæster. Det kunne også være torsk, laks, kuller, rødtunge – alt muligt.
(mere…)