Oui, Jelato – ny yndlingsis i Nice

Oui, Jelato – ny yndlingsis i Nice

_1300218s

Egentlig var vi på vej over til Fenocchios store isstand på Place Rosetti i Nice, men på vejen kom vi forbi Oui, Jelato på Place de la Justice og det så meget bedre ud. Fenocchio er godt nok Nices mest kendte issted, men der er altid horder af turister der og på sådan en varm dag med 34 graders varme kunne vi faktisk ikke helt overskue at bevæge os ind i centrum af Vieux Nice igen. Vi prøvede noget nyt. Og heldigvis, for Oui, Jelato er FANTASTIK god is!

_1300220s

Jeg fik en enkelt kugle med chokoladeis og det var en af de allerbedste chokoladeis, jeg nogensinde har fået. Den smagte af chokolade (ikke billig kakao) og konsistensen var fuldstændig fantastisk. Der var så vildt varmt, at vores is smeltede med det samme, så der var desværre ikke tid til at tage billeder af Ottos og Peters is.

De har ikke samme enorme udvalg af smage som Fenocchio, men til gengæld smager det som om, at Oui, Jelato bruger kvalitetsingredienser. Det hele smagte intenst og meget friskt. Otto fik jordbærsorbet og Peter fik en vaffel med chokoladeis og hindbærsorbet, som også var super dejlig. Og så var der overhovedet ingen horder af mennesker, men stille og roligt og siddepladser udenfor.

Der var også et stort udvalg af små anrettede iskompositioner fra frysedisken, som så vildt gode ud. Og ikke mindst smukke iskager til at købe med hjem.
Mine varmeste anbefalinger!

Oui, Jelato
5 rue de la Prèfecture – Place de la Justice
Nice

_1300231s

_1300235s _1300227s

1Comment

Post A Comment

  • Piskeriset
    Posted at 17:25h, 25 juli Svar

    Dejligt med is-inspiration til Nice – det lyder som et godt sted, I fandt 🙂

    Da jeg sidst var i Nice, fik jeg prøvet en del isbarer, og her var Fenocchio den, der klarede sig dårligst. Til gengæld faldt jeg over et par steder med hjemmelavet is – blandt andet en lille italiensk bod med vaffelis og smukke ispinde.