You will find 700 posts in the category Opskrifter on this blog.
Jump to A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, Y
A (33)
B (54)
C (42)
D (13)
E (9)
F (72)
G (44)
H (28)
I (10)
J (18)
K (41)
- Kalvekoteletter med parmaskinke og jordskokker med æble
- Kalvescallopini med salvie
- Kanelgifler med æble
- Kanelsnegle
- Kanin braiseret med fennikel, sennep og æble
- Kantarel risotto
- Karaage kylling – japansk fried chicken
- Karl Johan svampe på sprøde brød
- Karry med butternut squash og kokosmælk
- Kartoffel-pastinaksuppe med sojaknas og pastinakchips
- Kartoffelpandekager med bacon og spejlæg
- Kartoffelpizza med Loke, Geko og ramsløg
- Kartoffelsalat med cremet vinaigrette
- Kartoffelsalat med grillede asparges og kylling
- Kartoffelsalat med rødbeder, peberrod og friterede kapers
- Kartoffelsalat med skvalderkål og linser
- Kartofler med gåsefedt og rosmarin
- Kærnemælksboller
- Kikærtesalat med bagte tomater og feta
- Kirsebærsauce
- Klar hønsekødssuppe med kylling, pasta og urter
- Klassisk gulerodskage med flødeostfrosting
- Knækbrød af overskudssurdej
- Knuste kartofler med porre og revet æble
- Kokoskugler med dadel og chokolade
- Koldskålsis – ja, det smager så godt, som det lyder!
- Konfekt med amarena kirsebær og mandelpraliné
- Køb en Peking and og rul den
- Kødboller med manchego, peberfrugt og tomat
- Kransekage med pistacie
- Krydret græskarsuppe med marokkansk lam
- Kuller med basilikumrasp, bagt jordskok og peberfrugt
- Kylling Cacciatore
- Kylling i agrodolce – sursød kylling fra Piemonte
- Kylling i cremet cidersauce med porre, sennep og estragon
- Kylling med peberfløde – og snapshots fra Feast#2
- Kylling med salvie, parmaskinke og grønt
- Kylling med svampe, fløde, fennikel og kålskud
- Kylling med vindruer
- Kyllingegryde med creme fraiche og enebær – Karolines Køkken og barndommens madglæder
- Kyllingesouvlaki med citron og oregano
L (29)
M (19)
N (18)
O (16)
P (53)
Q (2)
R (52)
- Rå artiskoksalat med asparges og pecorino
- Rå aspargessalat med nøddevinaigrette og sprød parmaskinke
- Rå courgetter med burrata
- Rå kammuslinger med skilt kærnemælk og asparges
- Rabarber crumble
- Rabarber crumble snitter
- Rabarber fool med ingefær
- Rabarber galette og min sejr over mørdejs-fatigue
- Rabarber med crème fraiche og financiers
- Rabarber trifli
- Rabarberkage med mandel og appelsin
- Rabarberkompot for dummies og honning-havre crunch
- Rabarberlimonade
- Rabarbertærte med mandel og vaniljecrème
- Radisesalat – perfekt til påskebordet
- Råkost med radiser, blomkål og fennikel – kendt fra TV!
- Råmarinerede courgetter med saltet citron
- Ramsløg på 2 måder – forår i byen
- Ramsløgsmayonnaise
- Råsyltet hyldeblomstsaft
- Ratatouille
- Ratatouille med rørt gedeost
- Ravioli – lav det uden at skælde ud
- Ricottakage med pære
- Rimmede kammuslinger med agurk og radise
- Rimmet laks med estragonmayo, æg og grønt
- Risalamande – klar til julen
- Risotto med Karl Johan svampe
- Rispilaf med bønner, karamelliserede løg og harissadressing
- Ristede gulerødder med feta, yoghurt og mynte
- Ristede salt og peber nødder – perfekt til en apèro
- Ristet chili relish
- Riz au lait – fransk tryghedsmad
- Rodfrugt rösti – grøn aftensmad eller en nem hapser
- Rodfrugtsalat med rødkål og stegt rødtunge
- Rom-rosin blondies fra himlen
- Ron Zacapa julegiveaway: vind en flaske Reserva Limitada
- Rosenkål med pancetta og citron – helt uden prut!
- Roulade med hindbær og flødeskum
- Rødbedesalat med feta, ramsløg, citron og dild
- Rødbedesuppe
- Rødder med persillepesto og yoghurt
- Rødebedesalat med feta
- Rødkål med kirsebærvin
- Rødkålsalat med æble, tyttebær, rosenkål og ahornsirup
- Rødkålsalat med granatæble og hasselnødder
- Røget laks med appelsin, fennikel og friterede kapers
- Røget laks med stenbiderrogn, lynsyltede agurker og rygeostecreme
- Røget makrel med fennikel, citronmayo og sprødt brød
- Rullesteg med niçoiseoliven og ricotta
- Rullesteg med røget paprika og sensommergrønt
- Rustik suppe med kartofler og kikærter
S (99)
- Sådan laver man foie gras terrine
- Saftig appelsinkage med hel appelsin
- Saftig laks med grønt i sennepsfløde
- Salat med bagte jordskokker og avocado aioli
- Salat med confit de canard, croutoner og sennepsdressing
- Salat med grillede squash, tomat og feta
- Salat med kantareller, skinke, mozzarella og æg
- Salat med tun og kikærter
- Salsa af grønne tomater
- Salte peanut chocolate chip cookies
- Saltede citroner
- Sandwich med kylling, bacon og coleslaw
- Sauteret gåsefod – en lækker spiselig plante fra haven
- Savoy chips
- Scones – verdens hurtigste treats
- Semihurtigt grydebrød med rug
- Sensommerens smukke blommer med svinekoteletter
- Sesam nudler – minder om mormor
- Sesamkoteletter med kimchinudler
- Sesamnudler med misoglaserede svampe
- Sesamnudler med spinat og flanksteak
- Sesamstegt laks med nudelsalat og gomadressing
- Shakshuka med merguez og peberfrugt
- Simremad: Kylling i Riesling med bacon og svampe
- Sivripeber med citron og tahin
- Skabsmad: Chilibønner med pico de gallo
- Skipper-agtig labskovs med svinekæber
- Smørdampet spidskål med citron og vesterhavsost
- Smørrebrødsworkshop i Oslo med Aalborg Akvavit
- Snebolde med hvid chokolade og kokos
- Snickerstrøfler med peanutkrokant
- Softice med jordbær og rabarberkys
- Solbær-pære crumble med havregryn og kanel
- Solbærkage med streuseltopping
- Solbærsaft
- Solbærsyltetøj
- Sommergæster: Skaldyrsfest
- Sommerlig spaghetti carbonara
- Spaghetti and meatballs
- Spaghetti carbonara med palmekål
- Spaghetti Carbonara med peberfrugt
- Spaghetti med bagte tomater og burrata
- Spaghetti med cherrytomater og bacon
- Spaghetti med muslinger og sprøde hvidløgsbrødkrummer
- Spaghetti med palmekål
- Spaghetti med ramsløgspesto
- Spaghetti med squash, bacon og créme fraîche
- Spaghetti med varmrøget laks, ærter og citron
- Spaghetti Puttanesca
- Sparkling Margarita med hindbær
- Specier med kandiseret citron
- Spicy sommermajs med svinekoteletter
- Spicy spaghetti med salsicce og ‘nduja
- Spicyness fra det sydligste Italien – sådan bruger du ‘nduja
- Sponsoreret: Æggewrap med laks og avocado
- Sponsoreret: Gratineret pasta med parmaskinke og Vesterhavsost
- Sponsoreret: Grillede lammekoteletter med indisk rub og spicy gulerodssalat
- Sponsoreret: Grov kartoffelmos med ricotta, porre og citron
- Sponsoreret: Kanelsnegle med dadler og pecannødder
- Sponsoreret: Lammeculotte med salsa verde
- Sponsoreret: Stegt gås med æble og pære, tranebær og rosmarin
- Sprængt oksebryst med havgusgremolata og ramsløgcreme
- Sprød panzanella
- Sprøde efterårsdage med simremad og Uffe Buchard
- Sprøde ingefærkager med kanel – og velkommen til det nye Miras Madblog!
- Sprøde jødekager
- Sprøde og chewey havregrynscookies
- Sprøde vafler med kærnemælk
- Sprøde vaniljekranse
- Stakkels Lars og hans løbetræning – jordbær pavlova-lagkage
- Steak med marv – smagen af sex…
- Stegt flæsk – Gangnam Style
- Stegt kylling med brødfyld
- Stegt lam med linser, bacon og gede-pistou
- Stegte andelår med gnochhi, butternut squash og salvie
- Stegte marinerede sild med citron og peberrod
- Stegte poussiner med fennikel, clementin og hvidløg
- Stenbider rillettes
- Stenbiderrogn med burrata
- Stenbiderrogn med jordskok og olivenolie
- Sticky chili-lime kylling med risnudler og lidt om weekendens ikke så mange planer
- Sticky Toffee Pudding
- Stikkelsbærgrød
- Sund salatfølelse – uden afsavn
- Superkylling – test af frilandskylling fra Dalbakkegård
- Surdejsboller med kerner
- Surdejsbrød med emmer og spelt
- Surdejsflutes
- Svampeomelet med støvbolde
- Svampepaté med mascarpone og salvie
- Svampetoast med Parmigiano Reggiano
- Svenske kanelboller
- Svenske sukkerkringler
- Svinefilet med rug, knust svær og sennep
- Svinekæber braiseret med løg og balsamico
- Svinekoteletter med skinke og krydderurter
- Sweet potato ovnfritter med Chu_Chum dip
- Syltede grønne tomater med hvidløg, fennikel og koriander
- Syltede rødbeder – verdens nemmeste
T (24)
U (2)
V (15)
W (4)
Y (3)