Og vinderen af Kokkekampen er…

Og vinderen af Kokkekampen er…

blog_H7H6494

 

Så kom endelig finalen i Kokkekampen på TV3 – og jeg vandt! Fandme!

Jeg er helt vildt stolt over min præstation. Det har været et enormt spændende og udfordrende forløb, og jeg har lært rigtig meget om mig selv og mine evner. Jeg kunne meget mere i et køkken, end jeg troede!

 

 

 

 

En grænseoverskridende oplevelse
Det har også været meget grænseoverskridende for mig. Dels selve det, at være på TV og blive set af alle mulige mennesker. Dels – og måske især – det at lægge min sjæl ud på en tallerken, for det var sådan det var, at lave mad i en konkurrence og få produktet af det, man brænder allermest for, vurderet af to ben-hårde dommere – og af alle seerne. Mad betyder simpelthen så meget for mig, og det er et stykke af min sjæl, jeg serverer, når jeg laver god mad til folk.

Præmien
Udover titlen som Danmarks Bedste Amatørkok vandt jeg jo også en flot pengepræmie på 250.000 kr. Jeg ved endnu ikke, hvad pengene skal bruges til, men min kæreste og jeg har til at begynde med booket en tur til New York, som er en by jeg elsker meget højt. Vi skal klart ud og spise nogle gode middage, og så skal jeg generelt bare drikke mere champagne!

Fremtiden?
Det er min drøm, at min præstation vil få stor betydning for mit liv, og at maden vil komme til at fylde endnu mere i mit liv, end den gør i forvejen. Det har været en af de absolut største oplevelser i mit liv, og jeg har fundet ud af, at det er mad, jeg brænder for.
Tak til alle jer, der har fulgt mig i programmet og for jeres søde hilsner til mig her på bloggen. Det har varmet helt enormt meget at vide, at der var folk der fulgte med og heppede på mig. Jeg håber, I er blevet inspireret af at se med og selv har fået lyst til at lege i køkkenet.

 

blog_H7H6252

Hovedretten i min vindermenu: Andebryst, foie gras, kartoffelfondant med puré, glaserede babyrødbeder og løgsauce

blog_H7H6228

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

blog_H7H6441

De to nervøse finalister venter på afgørelsen

 

blog_H7H6511

En meget glad Mira flankeret af dommerne Bo Bech og Søren Frank

11 Comments

Post A Comment

 • Loppe
  Posted at 22:26h, 10 december Svar

  Hej Mira!

  Mange gange tillykke med sejren!

  Jeg var “desværre” ude at rejse da finalen blev vist, så jeg var spændt på at se hvad resultatet blev.
  Jeg havde fornøjelsen at have dig som juralærer i århus, så det var rart at se dig selv “være i ilden” hos dommerne 🙂

  Igen Tillykke!, det var den helt rigtige vinder!

  • Mira Haaning Arkin
   Posted at 11:30h, 11 december Svar

   Hehe, jeg skal også hilse og sige, at det er sjovere at være dommer end at blive bedømt! Men det gik jo heldigvis rigtig godt!
   Håber det går godt for dig!

   Kærlig hilsen
   Mira

 • Jacob
  Posted at 15:04h, 07 december Svar

  Du er så dygtig og den pæneste af dem alle…

 • Lars Kiilerich
  Posted at 12:16h, 06 december Svar

  Tillykke med sejren!

  • Mira Haaning Arkin
   Posted at 15:19h, 07 december Svar

   Tusind tak Lars 🙂

   Kærlig hilsen
   Mira

 • bente
  Posted at 01:13h, 05 december Svar

  Rigtigt meget tillykke, har heppet på dig fra de allerførste afsnit! Er helt begejstret for at have fundet din blog, så kan vi lure videre 😉

  • Mira Haaning Arkin
   Posted at 15:19h, 07 december Svar

   Hej Bente
   Tak for din søde hilsen.
   Det glæder mig, at du vil følge med i bloggen. Jeg nyder sådan at skrive mine indlæg og lave opskrifter og det er skønt at vide, at andre følger med.
   God vind i køkkenet!

   Kærlig hilsen
   Mira

 • Lone
  Posted at 13:24h, 03 december Svar

  Hej og stort tillykke fra mig – du var den helt rigtige vinder. Har det ikke været svært at holde mund så længe – Geranium lukkede i foråret??

  • Mira Haaning Arkin
   Posted at 14:01h, 03 december Svar

   Hej Lone

   Jo, det var rigtigt svært!! Heldigvis var min kæreste og mine venner med i studiet til finalen, så dem har jeg kunne tale om det med. Programmet blev filmet helt tilbage i februar, og det var på Valentines Day, at jeg var på Geranium. Meget romantisk 🙂

   Kærlig hilsen
   Mira

  • Per
   Posted at 15:45h, 03 december Svar

   Geranium lukkede den 30. juni: http://www.aok.dk/restauranter-cafeer/artikel/geranium-lukker

   Tillykke Mira

 • Jenny
  Posted at 12:34h, 03 december Svar

  Tillykke