Nyt look til bloggen på trapperne…

Nyt look til bloggen på trapperne…

Udklipsneakpeek

Jeg har længe arbejdet på at opdatere looket på Miras Madblog. Nu er jeg ved at være klar med det nye site, som kommer op at køre i morgen.

I kan se et screenshot her med et eksempel fra det nye site. Jeg er gået efter et mere let og enkelt look, men stadig med de samme funktioner og alle de gamle indlæg og opskrifter er der selvfølgelig stadig.. Det skulle gerne være let at finde rundt i, og jeg håber, I vil tage godt imod det.

Der kommer nok lidt nedetid på bloggen i morgen formiddag, men vi skulle være i luften med det op ad formiddagen eller ved middagstid. Jeg glæder mig til at høre jeres kommentarer til det. Giv mig endelig besked, hvis der skulle være noget, der ikke virker, eller som I savner.

På gensyn på det nye Miras Madblog i morgen!

Tags:
, , ,
Kategorier:
Forskelligt
No Comments

Post A Comment