Negroni Week 2019 – Kaffe Negroni

Negroni Week 2019 – Kaffe Negroni

Annonce


Annonce i samarbejde med Moccamaster

I år er det Negronis fødselsdag – hurra hurra hurraaa! Det er Negroni Week i næste uge og faktisk er det den cool italienske drinks 100 års fødselsdag denne gang, så der er virkelig noget at fejre.

En Negroni er enkel og alligevel kompleks – der er sødme, frished og bitterhed alt i én. Og så kan den varieres subtilt alt efter hvilken gin du bruger, hvilken sød vermouth eller ved at være ekstra fræk og tilsætte kold kaffe, som jeg har gjort her. Sammen med den søde vermouth giver kaffen din Negroni ekstra fylde, som går rigtig godt sammen med de komplekse bitre smage fra vermouth og Campari. Negronien er god året rundt – både på varme og kolde dage. Der er en grund til, at det er en klassiker.

Den er også velegnet til fester med mange gæster, for den skal ikke shakes, så du kan bare hælde ingredienserne sammen i en kande og hælde dem i glas fyldt med is. Jeg sørger for at bruge friskmalet lysristet kvalitetskaffe, så jeg får en god syrlighed og friskhed i den kaffe, min himmelblå Moccamaster brygger. Jeg synes simpelthen den er så fin i den farve – jeg bliver i godt humør af at se på den. Og hvor dejligt er det lige, at man både kan bruge sin kaffemaskine til den uundværlige kop kaffe om morgenen og om eftermiddagen OG til en cocktail efter fyraften?!

Negroni Week løber af stablen 24. – 30. juni og der er masser af barer i hele landet, som fejrer det. Hold øje hos dine yndlings-cocktailbarer.

Kaffe Negroni

1 drink

30 ml gin (jeg brugte Plymouth)
30 ml Campari
30 ml sød vermouth (jeg brugte den nye kirsebær vermouth fra Frederiksdal)
30 ml kold kaffe
isterninger og et stykke økologisk appelsinskal + evt. en hjulkroneblomst

Kom gin, Campari, vermouth og kaffe i et glas fyldt med isterninger. Rør rundt og pynt med appelsinskal og evt. en hjulkroneblomst.

 

 

1Comment

Post A Comment

  • Therese
    Posted at 12:26h, 06 juli Svar

    Takk for kjempefin blogg 🙂 Du tør å ha egne meninger og det liker jeg.