Negroni og en hapser
Peter er så dygtig til at holde mig forsynet med dejlige drinks i tide og utide. Her er det den klassiske Negroni, han lavede til os, som vi drak sammen med en flok hapsere.
Negroni
1 del Campari
1 del rød, sød vermouth
1 del gin
Bland ingredienserne sammen og mix/stir med is. Server evt. med et stykke appelsinskal i glasset.
Crostini med gedeost, tomat og skinke
5 tynde skiver hvedebrød
1 fed hvidløg
100 g marineret gedefriskost fra Tebstrup
3 modne cocktailtomater
olivenolie
50 g serrano- eller parmaskinke
salt og sort peber
Rist brødet sprødt i ovnen og del hvert stykke brød i to. Halver hvidløget og gnid den ene side af brødene med det. Smør gedeosten på.
Skær tomaterne i tern og fordel over brødene. Dryp med lidt olie og fordel skinken over. Krydr med salt og peber.
No Comments