Morgenmad på p2 by Malbeck

Morgenmad på p2 by Malbeck

_1280211s

Efter jeg fik kontor i Bageriet på Nørrebro er jeg begyndt igen at komme en del på Nørrebro. Det har ellers ikke ligget så meget på mine daglige ruter, men nu er jeg tilbage igen og det er så hyggeligt. Jeg nyder at cykle gennem Blågaardsgade, Ravnsborggade og nogle gange Elmegade, der er så hyggelige og fyldte med fine små butikker og sjove madsteder. 

Vinbaren Malbeck har for nyligt opdateret deres vinbar nr. 2, som ligger på hjørnet mellem Elmegade og Birkegade. Stedet hedder p2 by Malbeck. Det er blevet til et super rart, lyst og nordisk-stil lokale, hvor man også kan spise morgenmad – dog først fra kl. 9.

Jeg var forbi med en veninde/kollega og tjekke morgenmaden ud.

Jeg fik perfekt pocherede æg oven på en flækket, ristet langtidshævet hvedebolle. Der var sprød pancetta og så selvfølgelig en hollandaise, der var fin og skummende ved servering. Den klappede desværre lidt hurtigt sammen, fordi den ikke havde fået helt nok varme til at æggene kunne tykne smørret. Derfor blev den også hurtigt helt kold. Ellers havde det været en perfekt morgenservering. Kokken skulle bare lige have haft mod til at varme hollandaisen en lille smule mere, så den kunne tykne helt. Jeg kan ikke huske, hvad den kostede (den er ikke på menuen online længere).

p2 by Malbeck _1280214s

Min veninde spiste lækre, fluffy og sprøde pandekager, der var så fint dresset med banancreme, lemon curd og tern af panna cotta. Ret så flot pandekageanretning! Den kostede kr. 75 .

Kaffen kunne de godt gøre sig lidt mere ud af – mælken var overophedet. Men maden var næsten perfekt og det er et rart sted at sidde. Jeg må prøve at komme igen en aften og tjekke vindelen og aftenkortet ud.

_1280210s

 

 

No Comments

Post A Comment