Morgenmad på Hotel d’Angleterre

Morgenmad på Hotel d’Angleterre

_1180469s

I går var jeg til premiere på relanceringen af Hotel d’Angleterres fantastiske søndagsbrunch, som jeg før har lovprist. En vidunderlig luksusoplevelse fuld af champagne og lækre småretter, som jeg er meget glad for er kommet tilbage til byen efter en alt for lang pause. Det er nu ikke brunch det skal handle om nu – det skriver jeg om senere. Her og nu vil jeg bare lige fortælle om den morgenmad, jeg spiste i fredags – også på d’Angleterre. 

Jeg holdt et møde i den smukke restaurant Marchal, for jeg har længe haft lyst til at prøve morgenmaden på Københavns smukke hotel. Udover buffet er der nemlig et æggekort og jeg er altid på jagt efter en lækker version af eggs benedict.

d'angleterre eggs benedict

Jeg bad om at få min eggs benedict med røget laks i stedet for skinke, og det var ikke noget problem. Her er den smukke og syndige æggeret i al sin mægtighed. To perfekte pocherede æg oven på et leje af røget laks og masser af estragon, toppet med perfekt tilsmagt fed og syrlig sauce hollandaise. Lige i skabet.

_1180462s

Der var også en lille, civiliseret salat til. Buffeten så også dejlig ud, men jeg kom efter hollandaisen, så jeg blev lige så fint siddende på min rare plads ud til gaden og fik smurt mit indre med den bløde, blide smørrede sauce. Dejligt!

_1180472s

5 Comments

Post A Comment

 • Karoline Maidahl
  Posted at 10:55h, 26 januar Svar

  Er det muligt at spadsere ind fra gaden på Marchal, blot for at købe en omgang Eggs Benedict? Hvis ja, hvor er det fantastisk!

  Misunder byer som London for deres store udbud af A la carte-morgenmad, og IKKE overdyngede anretninger af kedelig røræg, overstegt bacon og græsk yogurt med müsli…. Alt sammen toppet med lidt melon og ananas.

  • Mira Arkin
   Posted at 19:07h, 26 januar Svar

   Det er det nemlig. Så dejlig en luksus, der er til at betale:-) Jeg har spist morgenmad der flere gange nu. Sidste gang så jeg endda Dronningen køre forbi i sin Rolls Royce. Perfekt:-)

 • Helnan International Hotels
  Posted at 08:16h, 07 december Svar

  Sergodt ud.Jeghar aldrig prøvetæg Benedikt, mennår jegvil besøgerestaurantMarchalnæste gang så vil helt sikkertprøve det.Tak for at deledettemedoslæsere 🙂

 • Kristina@truffledogtravels
  Posted at 21:31h, 07 november Svar

  woop woop, så ved jeg hvor jeg skal hen næste søndag!

 • Vi Spiser Ude
  Posted at 17:35h, 05 november Svar

  Smukt og lækkert ser det ud!